canlı yayın
koronavirus-hastalarina-evden-online-takip-kan-aldirmaya-gerek-kalmayacak

Koronavirüs hastalarına evden online takip: Kan aldırmaya gerek kalmayacak

Dünyanın birçok ülkesinde koronavirüs ile mücadelede kullanılan Covid-19 Uzaktan Online Takip Sistemi, Türkiye’de de uygulanmaya başlandı. Sistem ile birlikte, şüpheli olan veya tanı konmuş hastalar evlerinde parmak uçlarına takarak kullanabilecekleri cihaz ile, hekimler tarafından online olarak, anlık takip edilebilecek.

universite-adaylarina-tavsiyeler-evde-maskeyle-deneme-sinavi-cozun

Üniversite adaylarına tavsiyeler: Evde maskeyle deneme sınavı çözün

Koronavirüs salgını nedeniyle tarihi iki kez değişen Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) için geri sayım başladı. Bu yıl okula, kursa gitmeden evde online yöntemlerle sınava hazırlanan öğrencileri stres yapmamaları konusunda uyaran Maltepe Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Psikoloji Bölümü Öğretim Görevlisi Nesteren Gazioğlu, bütün dünyanın olağanüstü günler yaşadığı bu dönemde adayların hedefe odaklanmalarını ve bol bol soru çözmeye devam etmelerini vurguladı.

evde-23-nisan-siir-yarismasina-malatya-ve-farkli-kentlerden-372-eser-gonderildi

“EVDE 23 NİSAN” ŞİİR YARIŞMASINA MALATYA VE FARKLI KENTLERDEN 372 ESER GÖNDERİLDİ

“Çocuklarımızın Vatan ve Bayrak Aşkı, Takdire Şayan” Yeşilyurt Belediyesinin Türkiye Büyük Millet Meclisinin Kuruluşunun 100 ncü yılı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla ortaokul öğrencilerine yönelik düzenlediği ‘Evde 23 Nisan’ Şiir Yarışması yoğun ilgi gördü. Malatya ve farklı kentlerden gönderilen 372 eserin yer aldığı yarışmada, öğrencilerin vatan ve bayrak sevdasını anlatan eserleri büyük takdir topladı.

-okulum-evde-egitim-her-yerde

Okulum Evde Eğitim her Yerde

Tüm dünya insanlarını eve hapseden coronivirüs salgını 2019-2020 eğitim- öğretim yılının ikinci yarısını sekteye uğrattı. Koronavirüs salgınının yayılımını engellemek amacıyla Mart ayının 3.haftası itibari ile Nisan sonuna kadar okullar kapatıldı. Kapalılık durumunun ne kadar süreceği de belirsiz…

agbaba-issiz-kalmis-insanlara-evde-kal-demek-evde-ac-kal-ol-demektir

Ağbaba; 'İşsiz Kalmış İnsanlara ‘Evde Kal’ Demek; ‘Evde Aç Kal, Öl’ Demektir'

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, “Koronavirüs sonrası iflasını ilan eden Lübnan halktan para topluyor, krizin eksik olmadığı Sri Lanka para topluyor ve savaşın eksik olmadığı Irak para topluyor. Bir de Türkiye halktan para topluyor. AKP’nin Türkiye’yi getirdiği nokta budur”dedi.

evde-kal-battalgazi-evde-kal-malatya-cagris

EVDE KAL BATTALGAZİ, EVDE KAL MALATYA ÇAĞRIS

BATTALGAZİ BELEDİYESİ’NDEN EVDE KALAN VATANDAŞLARA MORAL KONSERİ Başkan Güder: “Vatandaşlarımızın morallerini yüksek tutmaya çalışıyoruz” ‘Evde kal, evde hayat var’ sloganıyla hareket eden Battalgazi Belediyesi personelleri, üstü açık tur otobüsüyle sokakları dolaşarak, koronavirüs nedeniyle dışarı çıkamayan vatandaşlara moral vermek amacıyla sunduğu müzik dinletisi, büyük beğeni topladı.

sagliginiz-icin-evde-kalin-biz-gorev-basindayiz

“Sağlığınız İçin Evde Kalın, Biz Görev Başındayız”

Yeşilyurt Kaymakamı Turgay Gülenç, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar ve Kızılay Yeşilyurt Şube Başkanı Dr.Dilek Korkmaz, koronavirüs tedbirleri kapsamında 65 yaş ve üstü vatandaşlar için getirilen sokağa çıkma yasağının ardından Yeşilyurt’un farklı mahallelerinde ikâmet eden yaşlı vatandaşları ziyaret ederek, kolonya ve erzak yardımlarını ulaştırdılar

ilce-spor-muduru-bulent-kucuk-evde-kal-sporla-kal

İlçe Spor Müdürü Bülent KÜÇÜK: “Evde Kal, Sporla Kal.”

Beykoz Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından gençler için online Satranç ve Tabata etkinlikleri başlıyor.

mhp-lideri-bahceliden-koronavirus-aciklamasi-mumkun-mertebe-evde-kalin

MHP Lideri Bahçeli'den koronavirüs açıklaması: Mümkün mertebe evde kalın

Milliyetçi Hareket Partisi Lideri Devlet Bahçeli, şu açıklamalarda bulundu; İnsanlık tarihi yaygın savaşların, aynı zamanda salgın hastalıkların da tarihidir. Hayvanların evcilleştirilmesi, tarım devrimi, kent hayatının tezahür etmesiyle birlikte insan vücuduna yararlı ve zararlı bakteriler dolaşıma girerek beşeriyetin varlığına doğrudan tesir etmeye başlamıştır

calik-yarim-milyon-insanimiz-evde-bakim-hizmeti-aliyor

Çalık, “Yarım milyon insanımız evde bakım hizmeti alıyor

AK Parti Malatya Milletvekili ve MKYK Üyesi Öznur Çalık, “2002'de 5 bin olan Kamuda engelli istihdamını ise bugün 51 bine çıkardık” dedi. Milletvekili Çalık, Malatya İl Milli Eğitim Müdürlüğü’müz tarafından düzenlenen Özel Gereksinimli Bireylerin İş İstihdamı ve Sosyal Haklar Çalıştayına katıldı.

maskiden-engelli-ve-yasli-vatandaslara-evde-hizmet

MASKİ’DEN ENGELLİ VE YAŞLI VATANDAŞLARA EVDE HİZMET

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, abonelik işlemleri için ALO 185 Çağrı Merkezi’ni arayarak başvuru yapan engelli ve yaşlı aboneleri evlerinde ziyaret ederek abonelik işlemlerini yapıyor.