canlı yayın
esenlik

Esenlik

Esenlik reklam

arapgir-kohnu-uzumu-esenlik-super-marketlerde

ARAPGİR KÖHNÜ ÜZÜMÜ ESENLİK SÜPER MARKETLER’DE

Malatya'nın Arapgir ilçesinde yetişen ve kendine has tadı ve aroması ile adından söz ettiren meşhur köhnü üzümleri artık üreticiden direk alınarak Esenlik Süper Martkerler'de tüketiciyle buluşuyor. Malatya'nın Arapgir ilçesinde yetişen ve kendine has tadı ve aroması ile adından söz ettiren meşhur köhnü üzümleri artık üreticiden direk alınarak Esenlik Süper Martkerler'de tüketiciyle buluşuyor.

tarladan-sofralara-dogal-ve-ucuz-sebze-esenlikte

Tarladan sofralara doğal ve ucuz sebze Esenlik'te

Malatya’da Büyükşehir Belediyesi Esenlik Süper Marketler tarafından tarlada üreticiden direk alınan sebze ve meyveyeler aracı olmadan doğal ve ucuz fiyatla tüketiciye sunuluyor. Yeni tip korona virüs (Covid-19) döneminde vatandaşların doğal ürünleri yönelmesi nedeniyle Malatya Büyükşehir Belediyesi Esenlik Süper Marketler, üreticiye doğal sebze ektirip, alma sözünü verdi. Bunun üzerine Battalgazi ilçesinde tarlalara ekilen sebzeler direk üreticiden alınarak Esenlik Süper Marketlerin manav reyonunda satışa sunuyor

dogansehir-fasulyesi-esenlik-supermarketlerde

Doğanşehir fasulyesi Esenlik Süpermarketler'de

arladan alınan ürün Esenlik Süper Marketlerde tüketici ile buluşacak Malatya’nın Doğanşehir ilçesinin bereketli topraklarında yetiştirilen fasulye de hasat başladı. Bu yıl Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin Esenlik Süper Marketlerinde satılacak olan fasulye üreticisi umutlu.

esenlikte-yillik-1-milyon-tllik-elektrik-tasarrufu-saglandi

ESENLİK'TE YILLIK 1 MİLYON TL'LİK ELEKTRİK TASARRUFU SAĞLANDI

Şirket olarak en zorunlu giderlerinin başında elektriğin geldiğini belirten Genel Müdürü Ünlü, “Kamu kaynaklarının sorumlu ve bilinçli kullanımına had safhada özen gösteren kuruluşumuz, 2020 döneminde de önceden olduğu gibi bu gider kalemini olabildiğince azaltmak ve kamu kaynaklarını verimli kullanmak adına çalışmalarda bulunmuştur” dedi.

esenlik-marketlerinden-aciklama

Esenlik Marketlerinden açıklama

“Sosyal Medya’da ve bazı WhatsApp gruplarında Esenlik SüperMarketimizde çalışan bir personelimizin koronavirüs taşıdığı haberleri tamamen asılsızdır.

esenlik-sirketi-siparisleri-evlere-teslim-ediyor

Esenlik Şirketi siparişleri evlere teslim ediyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden, Esenlik, Belsos, Megsaş, Motaş şirketleri tüm imkânlarını Malatyalıların hizmetine sunuyor. Koronavirüs’ün ülkemizde de yayılmasının ardından hükümetin almış olduğu tedbirler sonrasında vatandaşların evlerinden çıkmadan ihtiyaçlarını temin etmeleri için Esenlik Şirketi gelen siparişleri evlere teslim etmeye başladı.

esenlik-belsos-ve-megsas-personeli-65-yas-ve-ustu-vatandaslarin-taleplerine-cevap-verecekler

ESENLİK, BELSOS VE MEGSAŞ PERSONELİ 65 YAŞ VE ÜSTÜ VATANDAŞLARIN TALEPLERİNE CEVAP VERECEKLER

- Başkan Gürkan, “ESENLİK şirketimizin almış olduğu kararla, WhatsApp ve telefon hatları ile özellikle 65 yaş ve üzeri olan vatandaşlarımızın evlerine talep ve istekleri doğrultusunda ESENLİK’te çalışan personeller tarafından bizzat evlerine talep ettikleri ürünlerin servisi yapılacaktır.”

esenlik-kimya-fabrikasinda-uretim-kapasitesi-artirildi

ESENLİK KİMYA FABRİKASINDA ÜRETİM KAPASİTESİ ARTIRILDI

Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, ESENLİK Kimya Fabrikasını ziyaret etti. Başkan Gürkan’a yapmış olduğu ziyarette, Büyükşehir Genel Sekreteri Cemal Noğay, ESENLİK Genel Müdürü Ata Ünlü ve personeller eşlik etti.

esenlik-genel-muduru-unlu-gerekirse-zamli-urunleri-almayacagiz

Esenlik Genel Müdürü Ünlü; Gerekirse zamlı ürünleri almayacağız

Korona virüsü salgını nedeniyle Türkiye'nin bir çok yerinde hijyen ve gıda maddelerinde fahiş oranlarda fiyat artışı yaşanırken Malatya'daki Esenlik Süper Marketler zincirine bağlı 38 markette bu ürünlerde indirime gidildi.

esenlik-marketlerden-tandogan-mahallesine-yeni-sube

Esenlik Marketler'den Tandoğan Mahallesine yeni şube.

Malatya Büyükşehir Belediyesi Esenlik Süper Marketler, Tandoğan Mahallesinde yeni şubesini hizmete açtı. Zincir mağazalar ile büyümeye devam eden Esenlik Marketlerin yeni şubesi olan "Tandoğan Şubesi" Battalgazi ilçesi Tandoğan Mahallesinde Malatyalıların hizmetine açıldı. Esenlik Genel Müdürü Ata Ünlü, açılışa özel indirimlerin de olduğunu söyleyerek yeni marketlerinin şehre hayırlı olması temennisinde bulundu. Marketlerinin açılışı için tören planladıklarını ancak Suriye'nin İdlib kentindeki saldırılar nedeniyle iptal ettiklerini belirten Ünlü, "Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyor, yaralı askerlerimize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyorum" dedi. Esenlik Marketlerin her geçen gün büyümeye devam ettiğini dile getiren Ünlü, yeni şubelerinin Tandoğan Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesinde bugün itibariyle hizmete girdiğini belirtti.

esenlikten-otomobil-kazanan-sansli-talihliler-araclarini-teslim-aldi

ESENLİK’TEN OTOMOBİL KAZANAN ŞANSLI TALİHLİLER ARAÇLARINI TESLİM ALDI

Esenlik Süper Marketlerin ‘Nerede kalmıştık’ sloganı ile bu yıl yeniden düzenlediği Geleneksel Hediye Kampanyasında son model araç kazanan şanslı müşteriler, arabalarını teslim aldılar. Esenlik Süper Marketlerin ‘Nerede kalmıştık’ sloganı ile bu yıl yeniden hayata geçirdiği Geleneksel Hediye Kampanyasında 88 TL’lik alışveriş yapan 3 şanslı müşteri 18 Ocak’ta düzenlenen çekiliş ile belirlendi. Noter huzurunda düzenlenen çekiliş ile son model araç kazanan Gülcan Dağ, Tuba Kara ve Selçuk Koşum, Esenlik Şirketi Genel Müdürlüğü’nde düzenlenen tören ile arabalarını teslim aldı. Teslim töreninde konuşan Esenlik Genel Müdürü Ata Ünlü, Esenlik’in eski günlerinde olduğu gibi, tekrar o parlak günlerine dönme gayreti içerisinde olduğunu söyleyerek, “Esenlik Marketleri halkımızın kendi öz sermayesi. Sayın Başkanımızın bize bu görevi tevdi etmesinden sonra, emanet olarak gördüğümüz bu şirketi daha iyi günlere taşımak adına yoğun bir gayret içerisindeyiz” dedi.