canlı yayın
cumhurbaskanimizin-esi-sayin-emine-erdogandan-baskan-cinara-odul

CUMHURBAŞKANIMIZIN EŞİ SAYIN EMİNE ERDOĞAN’DAN BAŞKAN ÇINAR’A ÖDÜL

“1.359 Belediye Arasında İlk 5’e Girmek Büyük Bir Onur” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, İstanbul’da düzenlenen 2. Uluslararası Sıfır Atık Zirvesi'nde, Yeşilyurt’ta hayata geçen ‘Sıfır Atık’ projeleri ve yatırımlarından dolayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan tarafından ‘Yerel Yönetimler’ kategorisinde ödüle layık görüldü. 1.359 Belediye arasında ilk 5’e girmekten büyük bir onur duyduklarını söyleyen Başkan Çınar, “Sıfır Atık başarı ödülümüz Malatya’ya hayırlı olsun.” dedi.

iyi-partili-resat-erdogandan-onemli-aciklama

İYİ PARTİLİ REŞAT ERDOĞAN'DAN ÖNEMLİ AÇIKLAMA

İş İnsanı Reşat Erdoğan Milli Farkındalık Platformu adı altında bir çağrı yaparak, tüm ülkücüleri MHP çatısında birleşmeye davet etti. Erdoğan İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşenerin samimi olmadığını vurgulayarak, ‘gizli ajandasını hayata geçirebilmek için ülkücüleri basamak olarak kullandığını esefle gördük.’ifadelerine yer Verdi. Milli Farkındalık Platformu adına bir açıklama yapan Reşat Erdoğan,

baskan-sadikoglu-cumhurbaskanimiz-recep-tayyip-erdogan-ile-malatyayi-konustu

BAŞKAN SADIKOĞLU, CUMHURBAŞKANIMIZ RECEP TAYYİP ERDOĞAN İLE MALATYA’YI KONUŞTU!

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Malatya ziyareti vesilesiyle Malatya’nın sorunlarını ve çözüm önerilerini dile getirdi. Başkan Sadıkoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Malatya'nın sorunları ve çözüm önerileri ile ilgili hazırladıkları dosyayı sundu.

gurkan-devam-edecek-mi

Gürkan Devam Edecek mi?

C.B R.Tayyip Erdoğan, Malatya milletvekillerinin çıkarlarını ön palanda tutup koruma kalkanına mı alacak.

cumhurbaskani-erdogandan-baskan-gurkana-ziyaret

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’DAN BAŞKAN GÜRKAN’A ZİYARET

Önder İmam Hatipliler Derneği tarafından organize edilen 16. İmam Hatipliler Kurultayı ve Toplu Açılış Törenine katılmak üzere Malatya’ya gelen Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan, düzenlenen törenin ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret etti.

guder-erdoganin-mitingi-icin-malatyalilardan-destek-istedi

Güder Erdoğan’ın mitingi için Malatya’lılardan destek istedi.

Güder: “Cumhurbaşkanımız Malatyalılara teşekkür etmek için geliyor. Buraya gelişinde dünyaya mesaj verecek”

endoskopide-50-yas-uyarisi-genel-cerrahi-uzmani-prof-dr-okan-erdogan

Endoskopide 50 yaş uyarısı Genel Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Okan Erdoğan

Mide tümörünün dünya ölçeğinde sık görülen tümörler arasında olmadığını belirten Medstar Antalya Hastanesi Genel Cerrahi Uzmanı Prof. Dr. Okan Erdoğan, "ABD’yi referans alırsak yılda bir milyon 700 bin kişiye yeni kanser tanısı konuluyor. Bunun 20 binini mide kanseri oluşturuyor. Hastalığın görünme oranı az diyebiliriz. Türkiye’de mide tümörleri kanser türleri arasında ilk 10’da yer alıyor. En sık görüldüğü bölge ise Doğu Anadolu Bölgesi" diye konuştu.

milletvekili-calik-ve-baskan-guder-cumhurbaskani-erdogana-kayisi-ikram-etti

MİLLETVEKİLİ ÇALIK VE BAŞKAN GÜDER, CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’A KAYISI İKRAM ETTİ

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ayaküstü görüştü. AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık ile birlikte Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşen Başkan Güder, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Malatya kayısısı ikram etti.

cumhurbaskani-erdogandan--baskan-gurkana-basari-plaketi

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’DAN BAŞKAN GÜRKAN’A BAŞARI PLAKETİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde büyükşehirlerde en yüksek ikinci oyu alan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a başarı plaketi verdi.

cumhur-baskani-erdogan-grup-toplantisinda--onemli-aciklamalarda-bulundu

CUMHUR BAŞKANI ERDOĞAN GRUP TOPLANTISINDA ÖNEMLİ AÇIKLAMALARDA BULUNDU

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti grup toplantısında konuştu. Erdoğan konuşmasında, “Bu ülkenin başörtülü genç kızlarına ‘Suudi Arabistan’a gidin’ demek faşistliğin dik alasıdır" dedi. Erdoğan ayrıca düzenli sosyal yardım alan vatandaşların 150 kw’ye kadar elektrik tüketimlerini devletin üstleneceğini açıkladı.Kredi kartı borcunu ödemekte zorlanan vatandaşlara da imkan sağlanacağını duyurdu.

erdogan-sultan-olmayi-bekliyor

Erdoğan sultan olmayı bekliyor

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ”AKP’nin başkanlık sistemindeki gizli niyeti ve amacı, ’yönetim modeli’ adı altında rejim değişikliğidir” iddiasında bulundu.