AKP
AKP
mhpli-bulut-bu-bir-oy-cagrisi-degil-seferberlik-cagrisidir

MHP’Lİ BULUT: “Bu bir oy çağrısı değil, seferberlik çağrısıdır”

MHP Tokat Milletvekili Adayı Yücel Bulut konuşmasını şöyle tamamladı: “Recep Tayyip Erdoğan’a oy vermek vatan borcudur. Onun etrafında kenetleneceğiz. Milletvekili seçilemezsem bir gece canım sıkılabilir. Recep Tayyip Erdoğan seçilemezse milletimin adına üzülürüm. Günlerce yasını tutarım. Benim gibilerin yeri hemen dolar.

baskan-cinar-cumhurbaskani-erdogani-bagrina-basan-malatyalilara-tesekkur-etti

BAŞKAN ÇINAR, CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’I BAĞRINA BASAN MALATYALILARA TEŞEKKÜR ETTİ

“Cumhurbaşkanımızı En Güzel Şekilde Ağırlamanın Onurunu Yaşadık” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Türkiye'nin geleceğine ömrünü vakfeden, İslam coğrafyasının yegâne umudu Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı en güzel şekilde ağırlamanın onurunu yaşadık. Tarihi buluşmada Sayın Cumhurbaşkanımıza büyük bir teveccüh gösterip her zaman olduğu gibi yine bağrına basan Malatya’lı hemşehrilerimize teşekkürlerimi sunuyorum.” diye konuştu.

cumhurbaskani-sayin-recep-tayyip-erdogan-malatyada

Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan Malatya’da

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Malatya İl Kongresi ile Malatya’da yapımı tamamlanan projelerin toplu açılış törenine katılmak üzere, 25 Ekim 2020 tarihinde Malatya’ya bir ziyaret gerçekleştirdi.

baskan-guder-projeyi-cumhurbaskani-erdogana-sunacak

BAŞKAN GÜDER, PROJEYİ CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’A SUNACAK

MALATYA’YA YENİ BİR CAZİBE MERKEZİ KAZANACAK Battalgazi’de hayata geçirdiği vizyon projeler ile ilçenin güzelliğine güzellikler katan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Yıldıztepe’de yapmayı planladığı, içerisinde ise seyir terası, teleferik, restaurant, adrenalin park, amfi tiyatro ve konser alanının yer alacağı Yıldıztepe Rekreasyon Projesini, Cumhurbaşkanı sayın Recep Tayyip Erdoğan’a sunacak.

cumhurbaskani-erdogan-30-ildeki-deneyap-teknoloji-atolyelerinin-acilisini-yapti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 30 ildeki "Deneyap Teknoloji Atölyeleri"nin açılışını yaptı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep'te düzenlenen "Teknofest 2020" etkinliğinde, içerisinde Malatya’nın da bulunduğu 30 ildeki Deneyap Atölyelerinin açılışını yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Üretmek isteyen herkese aradığı fırsatı sunduk." derken "Teknolojinin hızına yetişmek artık bir tercih değil, mecburiyet halini almıştır. Geleceğin ürünlerinin Türk Malı damgası ile üretileceğine inanıyorum" ifadelerini kullandı.

tokatta-yine-katakulli

TOKAT'TA YİNE KATAKULLİ

Eroğlu’nun Toprak kurul kararı Öncesi Açıklamaları ile Kamuoyu ve Kamuyu Yanıltarak Haksız Girişimleri Sonucu Alınan Kararlar İçin Soruyoruz (MİNAREYİ ÇALMADAN KILIF MI HAZIRLADINIZ?)

sadikoglundan-cumhurbaskanina-tesekkur

SADIKOĞLU’NDAN CUMHURBAŞKANI’NA TEŞEKKÜR

MTSO BAŞKANI Sadıkoğlu’ndan Cumhurbaşkanına 6. Bölge Teşekkürü Başkan Sadıkoğlu: “6. Bölge Teşvikleri devam edecek, Sayın Cumhurbaşkanımıza teşekkürlerimi sunarım”

tuggeneral-sezgin-erdogan-sehit-oldu

Tuğgeneral Sezgin Erdoğan şehit oldu

Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada İdlib'de görev esnasında rahatsızlan Tuğgeneral Sezgin Erdoğan'ın şehit olduğu bildirildi.

cumhurbaskani-erdoganin-emanetini-baskan-guder-teslim-etti

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN EMANETİNİ BAŞKAN GÜDER TESLİM ETTİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yeni tip koronavirüs salgını tedbirleri doğrultusunda 65 ve üzeri yaştaki vatandaşlar için hazırlattığı ‘Cumhurbaşkanlığı Paketini’ Çöşnük Mahallesi’ndeki Tahir ve Kezban Ekici (75) çiftine ulaştıran Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Sizler başımızın tacısınız. Sizlerin duaları bizler için çok önemli” dedi.

erdogan-koronavirusle-ilgili-sevindiren-haberi-acikladi

Erdoğan koronavirüsle ilgili sevindiren haberi açıkladı!

"HİÇBİR EKSİĞİMİZ YOKTUR" Türkiye mücadelesini kararlılıkla sürdürüyor. Dünyayı pençesine alan bu salgının, sağlık, gıda, güvenlik başta olmak üzere etkilerini yakından takip ediyoruz. Ülkemiz uluslararası alanda takdir edilen olumlu yönde ayrışma içerisindedir. Hastalığın tedavilerinde, hastane, doktor, personel, malzeme, ilaç gereç gibi hususlarda iyi durumdayız, hiçbir eksiğimiz yoktur.

cumhurbaskani-erdogan-yeni-tedbirleri-acikladi

Cumhurbaşkanı Erdoğan yeni tedbirleri açıkladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, koronavirüse karşı alınan yeni tedbirleri açıkladı. Şehirlerarası seyahatler valilik iznine bağlandı, yurt dışı uçuşlar tamamen sona erdi.

cumhurbaskani-erdogana-surpriz-dogum-gunu-hediyesi

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’A SÜRPRİZ DOĞUM GÜNÜ HEDİYESİ

Battalgazi Belediyesi Engelsiz Yaşam ve Rehabilitasyon Merkezi’nde tedavi gören Serebral palsi hastası Muhammed Gün, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a olan sevgisini tabloya döktü. Gün, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve rahmetli annesi Tenzile Erdoğan’ın resmini çizdi.

cumhurbaskani-erdogan-doganyolda-incelemeler-bulundu

Cumhurbaşkanı Erdoğan Doğanyol'da İncelemeler bulundu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, depremden etkilenen Malatya’nın Doğanyol ilçesinde inceleme yaptı. depremzedelerin çadırlarını gezen Erdoğan, en kısa sürede depremzedelerin daha sağlam konutlara kavuşturulacağını açıkladı.

baskan-gurkan-projelerini-cumhurbaskani-erdogana-anlatti

Başkan Gürkan Projelerini Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Anlattı

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Ankara’da düzenlenen “Akıllı Şehirler ve Belediyeler Kongre ve Sergisi’nde” stant açarak, Malatya’yı temsil etti. Ankara Ticaret Odası (ATO) Congresium’da organize edilen Kongre ve Sergide, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malatya Büyükşehir Belediyesi standını gezdi.

demekki-tokatta-yolsuzluk-var

Demekki Tokat’ta yolsuzluk var

Cumhur Başkanı Recep Tayyip Erdoğan; “ 3Y dedik biz. Yolsuzluk, yoksulluk, yasaklar. İşte yolu olmamanın bir adı da yolsuzluktur. Paran varsa yolu yaparsın, paran yoksa adama sorarlar, nereye gitti bu para? İşte o para yolsuzluğa gitti" ifadelerini kullanmış idi.

erdogan-mujdeyi-vermisti-borcu-olanlar-icin-formul

Erdoğan müjdeyi vermişti! Borcu olanlar için formül

Öğrenim kredisinden faydalanan beş milyon civarındaki kişiden 400 bine yakınının borcunu ödeyemediği belirtiliyor. Buna göre; ödenmeyen borcun ana parası da yaklaşık 2,1 milyar lira. Gecikme cezası ve faizlerle birlikte bu rakam altı milyar lirayı aşıyor. Ödenmeyen borçlara aylık yüzde 1,40 oranında gecikme faizi uygulanıyor. Bu sebeple borçlar, alınan kredinin iki, üç katına çıkıyor.

baskan-gurkan-cumhurbaskani-erdogana-fahri-hemserilik-beratini-takdim-etti

BAŞKAN GÜRKAN, CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'A 'FAHRİ HEMŞERİLİK BERATI'NI TAKDİM ETTİ

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a “Fahri Hemşerilik Beraatı” verilmesine yönelik kararın kabul edilmesinin ardından Başkan Gürkan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a Hemşerilik beratını takdim etti.