AKP
AKP
soylemez-karar-gozden-gecirilmeli

Söylemez; 'KARAR GÖZDEN GEÇİRİLMELİ'

Malatya EBS Şube Başkanı Hüseyin Söylemez; MEB diğer öğretmenler için gördüğü riski okul öncesi öğretmenleri için neden görmemektedir?

oguzelinde-spora-hibe-destegi

OĞUZELİ'NDE SPORA HİBE DESTEĞİ

Oğuzeli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan proje, İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü Proje Destek Sistemi ( PRODES ) kapsamında hibe almaya hak kazandı.

mhp-lideri-bahceliden-izmir-depremi-sonrasi-gecmis-olsun-mesaji

MHP Lideri Bahçeli'den İzmir depremi sonrası geçmiş olsun mesajı

MHP Lideri Devlet Bahçeli, İzmir'in Seferihisar ilçesi açıklarında 6,6 büyüklüğünde depremi sonrası, geçmiş olsun mesajında bulundu. Bahçeli, "Şiddetli depremden etkilenen İzmirli vatandaşlarımıza geçmiş olsun diyorum. Yaralılarımıza şifa diliyorum. Devlet-millet dayanışmasıyla zorlukların üstesinden gelineceğine inanıyorum" dedi.

agbaba-karahan-tunelinin-acilisina-3-bakan-katilmisti-kapanisini-ilce-kaymakami-yapti

Ağbaba: Karahan Tüneli'nin açılışına 3 bakan katılmıştı, kapanışını ilçe kaymakamı yaptı.

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba'nın basın toplantısında Malatya ile ilgili değerlendirmeleri

golgeliye-ulku-ocaklarindan-plaket

Gölgeli'ye Ülkü Ocaklarından Plaket

Malatya Ülkü Ocakları il başkanı Bayram Işık Ülkü ocakları il binasında yaptığı açıklamada 'Bugün kutlu dergahımızda,Türk Bankacılık sistemine ve Türk ekonomisine

mhp-lideri-bahceliden-siyasi-partiler-kanunu-aciklamasi-tam-destek-verecegiz

MHP Lideri Bahçeli'den Siyasi Partiler Kanunu açıklaması: Tam destek vereceğiz

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Siyasi Partiler Kanunu'yla ilgili tartışmalara ilişkin, "Son gelişmeleri dikkate aldığımız vakit anlaşılıyor ki bu reformlar acilen çıkartılmalıdır." dedi.

mhp-lideri-bahceliden-3-mayis-milliyetciler-gunu-mesaji

MHP Lideri Bahçeli'den 3 Mayıs Milliyetçiler Günü mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi Lideri Devlet Bahçeli 3 Mayıs Milliyetçiler günü münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

mhp-lideri-bahceliden-koronavirus-aciklamasi-mumkun-mertebe-evde-kalin

MHP Lideri Bahçeli'den koronavirüs açıklaması: Mümkün mertebe evde kalın

Milliyetçi Hareket Partisi Lideri Devlet Bahçeli, şu açıklamalarda bulundu; İnsanlık tarihi yaygın savaşların, aynı zamanda salgın hastalıkların da tarihidir. Hayvanların evcilleştirilmesi, tarım devrimi, kent hayatının tezahür etmesiyle birlikte insan vücuduna yararlı ve zararlı bakteriler dolaşıma girerek beşeriyetin varlığına doğrudan tesir etmeye başlamıştır

mhp-genel-baskani-devlet-bahceliden-idlibdeki-saldiriya-tepki

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den İdlib'deki saldırıya tepki

İdlib'de Türk askerlerine yönelik rejim tarafından düzenlenen saldırıya ilişkin yaptığı yazılı açıklamada, Bahçeli, Türkiye'nin İdlib kırsalında "Katil Esad unsurlarıyla zalim işbirlikçileri tarafından alenen ve alçak bir hava saldırısına maruz kaldığını" belirtti.

malatyadan-idlibe-yardim-eli-uzatildi

Malatya'dan 'İdlib'e Yardım Eli' uzatıldı.

Kızılay Malatya Şube Başkanı Ramazan Soylu özellikle idlib'de sınıra kadar yüzlerce insan geldi. Bu insanların bir çok ihtiyaçları var. Allah kimseyi vatanından ve yurdundan etmesin. Bu insanlarımız kışın zor şartlarında yaşıyorlar.

bahceliden-siyasi-ayak-cagrisi-hangi-partide-varsa-cikartin

Bahçeli'den siyasi ayak çağrısı: Hangi partide varsa çıkartın

Milliyetçi Hareket Partisi lideri Devlet Bahçeli gazetecilerle bir araya geldi. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Bahçeli, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

mhp-genel-baskani-bahceliden-onemli-aciklamalar

MHP Genel Başkanı Bahçeli'den önemli açıklamalar

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin istişare toplantısının kapanış oturumunda açıklama yaptı. Bahçeli'nin açıklamalarından öne çıkanlar şöyle: Sınırlarımıza paralel şekilde kurulmak istenen terör koridoru, küresel Türk düşmanlığının sahne almasından başka bir şey değildir. Masumların canı üzerinden korkunç siyasi oyunlar tedavüldedir. Orta Doğu işgal altındadır

mhp-lideri-devlet-bahceliyi-anlatan-ilk-ingilizce-kitap-yayinlandi

MHP Lideri Devlet Bahçeli'yi anlatan ilk İngilizce kitap yayınlandı

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin liderliğini anlatan,ilk İngilizce kitap yayınlandı." Devlet Bahçeli Model in Political Communication:Wise Leadership"adını taşıyan kitabı, akademisyen kardeşler; Prof.Dr. Bilgehan Gültekin ve Doç. Dr. Tuba Gültekin hazırladı. Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi Öğretim Üyesi Prof.Dr. Bilgehan Gültekin ve kardeşi Doç.Dr. Tuba Gültekin, Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi İngilizce olarak kitaplaştırdı.

mhp-lideri-devlet-bahceliden-kilicdarogluna-var-git-isine

MHP LİDERİ DEVLET BAHCELİ'DEN KILIÇDAROĞLU'NA VAR GİT İŞİNE

Sayın Kılıçdaroğlu, Ülkücü kardeşlerime sesleniyorum diyor. Hayırdır, hangi ara kardeş olduk? Nurettin Soyer Ülkücülere her türlü eziyeti, işkenceyi, çileyi ve hatta idamı layık görürken de kardeş miydik?