canlı yayın
fka-eylul-ayi-yonetim-kurulu-toplantisi-elazigda-duzenlendi

FKA Eylül Ayı Yönetim Kurulu Toplantısı Elazığ’da Düzenlendi

Fırat Kalkınma Ajansı 2020 Yılı Eylül Ayı Yönetim Kurulu Toplantısı Elazığ Valisi Erkaya Yırık başkanlığında Elazığ’da düzenlendi

elazigda-korona-virus-vaka-sayisi-10na--yukseldi

Elazığ'da korona virüs vaka sayısı 10'na yükseldi

Korona virüsle mücadele kapsamında il genelinde alınan sıkı tedbirler sayesinde 20 gündür vaka görülmeyen Elazığ’da il dışından gelenler nedeniyle testi pozitif çıkan kişi sayısı 10’a yükseldi

elazigsporlu-omer-yildiz-bircok-kulubun-radarinda

Elazığsporlu Ömer Yıldız birçok kulübün radarında

Deprem nedeniyle ligden çekilen Elazığspor'un başarılı forveti Ömer Yıldız'a, TFF 2. ve 3. Lig'den çok sayıda talip çıktı.

fendoglumalatya-ve-elazigda-esnaflarimiza-bir-defaya-mahsus-sicil-affi-saglanmalidir-dedi

FENDOĞLU,Malatya ve Elazığ’da esnaflarımıza bir defaya mahsus sicil affı sağlanmalıdır dedi

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu TBMM Genel kurulunda söz alarak meydana gelen deprem sonrasında Esnaf ve sanatkârların kredi kullanımında sorun yaşamamaları için Malatya ve Elazığ’da esnaflarımıza bir defaya mahsus sicil affı sağlanmalıdır dedi

aciya-kardes-olmak-icin-elaziga-gittiler

ACIYA KARDEŞ OLMAK İÇİN ELAZIĞ’A GİTTİLER

Malatya Kent Konseyi Kadın Meclisi, Çocuk Meclisi, Malatya Altın Kayısı Tiyatro Topluluğu ve Malatya Büyükşehir Belediyesi Aile Danışmanlık Merkezi (MADEM) işbirliğinde Elazığ deprem bölgesindeki çocuklara yönelik bir dizi etkinlik gerçekleştirildi. Bu kapsamda Elazığ Sivrice ve Elazığ Kültür Parkı’nda kalan depremzedeler ziyaret edildi.

elazigspor-ligden-cekilme-talebinde-bulunacak

Elazığspor Ligden çekilme talebinde bulunacak

TFF 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Elazığspor, 6.8'lik Elazığ depreminin ardından ligden çekilme talebinde bulunacak. Elazığspor Başkanı Selçuk Öztürk, artçıların devam ettiğine dikkat çekerek, bu halde maçlara çıkmak istemediklerini söyledi.

turkiye-belediyeler-birligi-deprem-bolgesi-elazigda-toplandi

Türkiye Belediyeler Birliği Deprem Bölgesi Elazığ’da Toplandı

6.8 şiddetindeki depremin ardından Elazığ’a gelen Türkiye Belediyeler Birliğine üye belediye başkanları, deprem bölgesinde incelemelerde bulundu. Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı Fatma Şahin ve beraberindeki belediye başkanları Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ile birlikte ilk olarak Sürsürü Mahallesinde incelemelerde bulundu.

elazig-belediyesi-27-asevinde-50-bin-kisiye-yemek-dagitacak

Elazığ Belediyesi 27 Aşevinde 50 Bin Kişiye Yemek Dağıtacak

Elazığ Belediyesi tarafından şehir genelinde kurulan Aşevlerinde yaklaşık 50 bin kişiye yemek dağıtılacak. Geçtiğimiz Cuma günü yaşanan depremin yaralarının sarılmasına devam ediliyor.

adana-buyuksehir-uzman-ekipleri-elazigda

Adana Büyükşehir Uzman Ekipleri Elazığ'da

Adana Büyükşehir Belediyesi, Elazığ’da meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremin yaralarının sarılması ve enkaz altında kalan afetzedelerin kurtarılması için uzman ekipler gönderdi.

izmirden-elaziga-yardim-konvoylari-yola-cikiyor

İzmir’den Elazığ’a yardım konvoyları yola çıkıyor

Elazığ’da meydana gelen depremin ardından İzmir İtfaiyesi arama kurtarma ekiplerini hemen bölgeye gönderen İzmir Büyükşehir Belediyesi, deprem nedeniyle mağdur olan vatandaşlar için 500 battaniye, içinde zeytin, zeytinyağı, bal, pirinç olan 500 kuru gıda paketi, çocuklar için mont ve bot yüklü yardım tırını yarın sabah yola çıkarıyor.

kandemir-elazig-emin-ellerde

Kandemir: ‘Elazığ, Emin Ellerde’

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, Elazığ Belediyesini ziyaret etti. Kandemir yaptığı açıklamada, çalışmalarından dolayı Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nı tebrik ederek, Elazığ’ın belediyecilik anlamında emin ellerde olduğunu söyledi.

elazig-kis-aylarinda-bir-baska-guzel

Elazığ Kış Aylarında Bir Başka Güzel

Elazığ Belediyesi tarafından kış aylarında da şehrin görsel zenginliğine değer katan çalışmalar sürdürülüyor. Elazığ Belediyesi, kış aylarının gelmesiyle birlikte park, bahçe, kavşak ve orta refüjlerde kışlık bitki dikimi ve peyzaj çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Dikey bahçe uygulamaları ve çiçek şelaleleri ile şehre yepyeni bir estetik kimlik kazandıran ekipler tarafından Kültür Park ve Öğretmenevi önündeki alanlara yerleştirilen çeşitli şekillerdeki taglar da, mevsim koşullarıyla uyumlu yüzlerce çiçekle bezendi.

elazigda-deprem

Elazığ'da Deprem

Elazığ'da deprem oldu! Elazığ'dan gelen son dakika bilgisine göre Doğu Anadolu Bölgesi'ndeki ilimizde bir deprem meydana geldi. Son depremler konusundaki aramalar bir hayli artarken depremin şiddetini 4.9 olduğu açıklandı. Elazığ'daki deprem aynı zamanda Gaziantep, Malatya ve Diyarbakır illerinde de hissedildi.

elazig-ve-malatyada-feto-operasyonu

Elazığ ve Malatya'da FETÖ operasyonu

Elazığ merkezli 3 ilde Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında gözaltına alınan 6 şüpheli adliyeye sevk edildi.

elazig-belediyesinde-neler-oluyor

ELAZIĞ BELEDİYESİNDE NELER OLUYOR?

Elazığ Ağır Ceza Mahkemesi tarafından hapis cezası ile cezalandırılan birim müdürleri ödüllendirilmeye başladı.