canlı yayın
sigorta-yasamsal-ve-ekonomik-risklere-karsi-en-buyuk-guvencemiz

“Sigorta, yaşamsal ve ekonomik risklere karşı en büyük güvencemiz”

12-18 Ekim Sigortacılık Haftası sebebiyle açıklamalarda bulunan Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğu, hayatın her alanında riskler bulunduğunu ve sigorta sektörünün bu riskler karşısındaki en büyük güvence olduğunu dile getirerek gelişmiş ülkelerdeki sigortalılık seviyesine ulaşılabilmesi adına toplumun bilinçlendirilmesi ve sistemin iyileştirilmesi gerektiğini söyledi.

baskan-sadikoglu-yeni-ekonomi-programini-degerlendirdi

Başkan Sadıkoğlu, yeni ekonomi programını değerlendirdi

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak tarafından açıklanan ve 2021-2022-2023 yıllarını kapsayan yeni ekonomi programı değerlendirdi.

vali-barus-yoncali-baraji-turkiye-ekonomisi-icin-cok-onemli-proje

Vali Baruş, “Yoncalı Barajı Türkiye Ekonomisi İçin Çok Önemli Proje”

Vali Aydın Baruş, Tarım ve Orman Bakanlığı DSİ 9.Bölge Müdürlüğünün yürütmüş olduğu Yoncalı Sulaması Projesi kapsamında ilçe tarımını canlandıracak, yaklaşık 17,407 Hektar alanın sulanmasını sağlayacak Yoncalı Barajı, İsale Tüneli ve Tünel Segmentleri Yapım Fabrikasında incelemelerde bulundu.

-sehir-hastaneleri-hasta-ediyor

ŞEHİR HASTANELERİ HASTA EDİYOR

Şu an gelişmiş ekonomileri olan batılı ülkelerin hiçbirisinde bizde olduğu gibi şehir hastaneleri denilen bir model göremezseniz.

kuluncak-belediye-baskani-cengiz-esnaflarimiz-ekonominin-mihenk-tasidir

Kuluncak Belediye Başkanı Cengiz: 'Esnaflarımız, ekonominin mihenk taşıdır.'

Mahalli Pazar Esnaflarını ziyaret ederek talep ve isteklerini dinleyen Belediye Başkanı Erhan Cengiz , 'Esnaflarımız, ekonominin mihenk taşıdır.'

baskan-keskin-aciklanan-ekonomik-paket-esnaf-ve-sanatkarlarimizi--tatmin-etmemistir

BAŞKAN KESKİN, AÇIKLANAN EKONOMİK PAKET ESNAF VE SANATKARLARIMIZI TATMİN ETMEMİŞTİR.

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Şevket Keskin Haber sitemize açıklanan ekonomik paketle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. www.bakisgazetesi.com

cumhurbaskanligi-ekonomi-politikalar-kurul-uyesi-bayindirdan-baskan-gudere-ziyaret

Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikalar Kurul Üyesi Bayındır'dan Başkan Güder'e Ziyaret

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikalar Kurul Üyesi Prof.Dr. Servet Bayındır’ı makamında ağırladı. Malatya Milli Türk Talebe Birliği’nin daveti üzerine ilimize gelen Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikalar Kurul Üyesi Prof.Dr. Servet Bayındır, Milli Türk Talebe Birliği İl yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’i ziyaret etti.

calik-genc-girisimcilerimiz-malatya-ekonomisini-canlandiracak

Çalık, “Genç girişimcilerimiz Malatya ekonomisini canlandıracak”

AK Parti Malatya Milletvekili ve MKYK Üyesi Öznur Çalık, Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren’i ziyaret ederek, görevinde başarılar dilerken, İnönü Üniversitesi bünyesindeki teknopark ve Genç Girişimciler Merkezini de ziyaret ederek, yürütülen çalışmalar ve projeler hakkında incelemelerde bulundu. Çalık, “Genç girişimcilerimiz, Malatya ekonomisinin, sanayisinin canlanmasına vesile olacak.” dedi.

alik-zaferleri-ekonomi-de-de-devam-ettirmek-istiyoruz

alık, “Zaferleri ekonomi de de devam ettirmek istiyoruz”

K Parti Malatya Milletvekili ve MKYK Üyesi Öznur Çalık, “Zaferleri ekonomi de de devam ettirmek istiyoruz. Barış Pınarı Hareketindeki bu zaferin en önemli etkenlerinden bir tanesi ekonomi de ki güçlü duruşumuzdur. Eğer ekonomi de güçlü durmamış olsaydık, Türkiye’yi bir Suriye yapmak istiyorlardı” dedi.

calik-malatyada-gunluk-uretilen-bin-ton-sutu-il-ekonomisine-kazandirmaya-calisiyoruz

Çalık, “Malatya’da günlük üretilen bin ton sütü il ekonomisine kazandırmaya çalışıyoruz”

AK Parti Malatya Milletvekili ve MKYK Üyesi Öznur Çalık, Malatya Tarım ve Hayvancılık Platformu ile bir araya gelerek, Malatya’nın tarım ve hayvancılıkla ilgili yatırımlarını ve taleplerini istişare etti. Milletvekili Çalık, Gündüzbey’de düzenlenen istişare toplantısında Malatya Tarım ve Hayvancılık Platformu ve Malatya Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanlığı Başkanı İhsan Akın ve Üretici Birlik Başkanları ile bir araya geldi.

gundemimiz-yatirim-ekonomi-ve-istihdam-olmalidir

“Gündemimiz yatırım, ekonomi ve istihdam olmalıdır”

Güneydoğu Sanayi ve İş Dünyası Federasyonu (GÜNSİFED) Yönetim Kurulu Başkanı Enver Öztürkmen, Türkiye’nin rotasını ekonomiye, yatırıma ve istihdama çevirmesi gerektiğini söyledi.

turkiye-ekonomisinin-bugunku-yukselisinde-iscilerimizin-katkilari-buyuktur

"Türkiye Ekonomisinin Bugünkü Yükselişinde İşçilerimizin Katkıları Büyüktür"

MHP(Milliyetçi Hareket Partisi) Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı

marasali-ekonomiyi-anlatmaya-devam-ediyor

MARASALI EKONOMİYİ ANLATMAYA DEVAM EDİYOR

“MALATYA’NIN MİLLİ GELİRİNİN TÜRKİYE MİLLİ GELİRİNİN ALTINDA” Saadet Partisi Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Cemali Marasalı, seçim çalışmaları kapsamında Rışvanlılar Derneğini ziyaret ederek istişarelerde bulundu. Daha sonra Yeşiltepe’de mahalle toplantısına katılarak vatandaşlara hitap eden Marasalı, Malatya’nın milli gelirinin Türkiye milli gelirinin altında olduğuna dikkat çekerek, Malatya’ya yapacağı hizmetleri anlattı