canlı yayın
tarim-fuarinda-sac-ekimi-

TARIM FUARINDA SAÇ EKİMİ !

TSO Başkanı Ali Çelik, Ekim işi olunca Kuaförün açtığı Saç EKİM işini tarım arazisi sınıfına mı aldı?

vali-aydin-barus-hekimhanda-muhtarlarla-bir-araya-geldi

Vali Aydın Baruş Hekimhan’da Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Vali Aydın Baruş Hekimhan İlçesinde kurum müdürleri ile muhtarları bir araya getirerek sorunların ilk elden çözülmesi için toplantı düzenledi.

bir-tablet-bagisla-egitimin-kalbine-dokun-kampanyasinda-1-etap-tablet-dagitim-kura-cekimi-yapildi

‘BİR TABLET BAĞIŞLA EĞİTİMİN KALBİNE DOKUN’ KAMPANYASINDA 1. ETAP TABLET DAĞITIM KURA ÇEKİMİ YAPILDI

“Tabletlerimizden 400’ünü Öğrencilerimize, 100’ünü EBA Destek Noktalarına Gönderiyoruz” Yeşilyurt Belediyesi tarafından organizasyonu yapılıp, Yeşilyurt İlçe Kaymakamlığı, İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile sivil toplum kuruluşlarının destek verdiği ‘Bir Tablet Bağışla, Eğitimin Kalbine Dokun’ temalı Tablet Bağış Kampanyası’nda 1.Etap Tablet Dağıtım Kura çekilişi yapıldı. Belirlenen kriterlere uygun gösterdikleri tespit edilerek kayıt altına alınan 1.535 öğrenciden 400’üne tabletleri gönderilecek.

il-milli-egitim-muduru-battal-kanbay-arguvan-ve-hekimhan-ilcelerinde-incelemelerde-bulundu

İl Milli Eğitim Müdürü Battal Kanbay Arguvan ve Hekimhan İlçelerinde İncelemelerde Bulundu.

İl Milli Eğitim Müdürü Battal Kanbay ilçe ziyaretleri kapsamında bu hafta Arguvan ve Hekimhan İlçelerini ziyaret ederek, okullarda incelemelerde bulundu. İl Milli Eğitim Müdürü Battal Kanbay, incelemelerde bulunmak ve ilçelerde görev yapan yönetici ve öğretmenler ile istişarede bulunmak üzere ilk önce Arguvan ilçesini ertesi gün ise Hekimhan ilçesini ziyaret etti.

mhp-malatya-milletvekili-mehmet-fendoglu-29-ekim-cumhuriyet-bayrami-mesaji

MHP MALATYA MİLLETVEKİLİ MEHMET FENDOĞLU 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI;

“Egemenlik Kayıtsız Şartsız Milletindir” diyerek, Milletin iradesini her şeyden üstün tutan Mustafa Kemal Paşa’nın “Yarın Cumhuriyeti ilân edeceğiz” demesinin üzerinden tam 97 yıl geçti. Türk’ün En Büyük Bayramını, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 97. yıldönümünü karşılamanın ve kutlamanın eşsiz heyecanını ve coşkusunu yaşıyoruz

29-ekim-cumhuriyet-bayrami-kutlamalari-coskulu-basladi

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMALARI COŞKULU BAŞLADI:

GÜRKAN: VATANDAŞLARIMIZ EVİNİ, İŞ YERİNİ BAYRAKLARLA DONATMALI 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Etkinlikleri kapsamında dolu dolu bir program hazırlayan Malatya Büyükşehir Belediyesi, Valilik tarafından gerçekleştirilen Anıta Çelenk Sunumu’ ndan sonra Mehteran Konseri, Bisiklet Turu, Türkiye ve Azerbaycan Bayrağı dağıtma organizasyonları gerçekleştirdi. Törenlere Malatya Valisi Aydın Baruş ve 2. Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tüm General Selami Aslan katıldı.

gencler-hekimhan-ve-yazihan-vatandaslarina-maske-dagitti

Gençler Hekimhan ve Yazıhan Vatandaşlarına Maske Dağıttı

Malatya Gençlik Federasyonu Malatya’nın Hekimhan ve Yazıhan ilçelerinde vatandaşlara maske dağıtımı gerçekleştirdi.

baskan-dag-19-ekim-muhtarlar-gunu-mesaji

Başkan Dağ, 19 Ekim Muhtarlar Günü Mesajı

nadolu Basın Birliği Malatya Şube Başkanı Zeki Dağ, 19 Ekim Muhtarlar günü münasebetiyle bir mesaj yayımladı. Muhtarlarımız kendi mahallerindeki sorunlarının en iyi bir şekilde çözülmesi için tüm kurumlarla birlikte çalışmaktadırlar.