canlı yayın
baskan-cinar-yesilyurt-belediyespor-kampini-ziyaret-edip-basarilar-diledi

BAŞKAN ÇINAR, YEŞİLYURT BELEDİYESPOR KAMPINI ZİYARET EDİP, BAŞARILAR DİLEDİ

“Başarılı Bir Sezon İçin Kenetlendik” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Ankara’da kampa giren Yeşilyurt Belediyespor’un teknik heyeti ve futbolcularına moral ziyaretinde bulunup, yeni sezon için başarı dileklerini paylaştı.

baskan-cinar-karla-mucadele-ekiplerini-ziyaret-edip-baklava-ikram-etti

Başkan Çınar, Karla Mücadele Ekiplerini Ziyaret Edip, Baklava İkram Etti

Süper Kahramanlarımız Canla Başla Çalışıyor” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Malatya’yı etkisi altına alan kar yağışı nedeniyle Yeşilyurt’ta ki ulaşım ağını akıcı hale getirip vatandaşların mağdur olmaması için gece gündüz çalışan ‘Süper Kahramanlar’ karla mücadele ekiplerini ziyaret ederek, baklava ikram etti.

fendoglu-karaciger-naklini-yapan-ekibe-tesekkur-edip-universitenin-odeneklerinin-bir-an-once-odenmesini-istedi

"FENDOĞLU KARACİĞER NAKLİNİ YAPAN EKİBE TEŞEKKÜR EDİP, ÜNİVERSİTENİN ÖDENEKLERİNİN BİR AN ÖNCE ÖDENMESİNİ İSTEDİ"

MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu TBMM genel kurulunda söz alarak Dünya'da bir ilk olan Malatya TÖTM'de Karaciğer Nakli Enstitüsü Müdürü Prof.Dr. Sezai Yılmaz öncülüğünde gerçekleştirilmekte olan aynı anda 5 hastaya eş zamanlı karaciğer naklinde emeği olan herkese teşekkür edip, Bu başarının devamı için daha öncede mecliste Fendoğlu tarafından gündeme getirilmesinin ardından bir kısmı bakanlık tarafından gönderilen Turgut Özal tıp merkezinin yaklaşık 25 Milyon TL ye varan ödeneklerinin bir an önce verilmesini istedi.