AKP
AKP
8-yasindaki-batur-efenin-tedavisine-artik-evinde-devam-edilebilecek

8 YAŞINDAKİ BATUR EFE’NİN TEDAVİSİNE ARTIK EVİNDE DEVAM EDİLEBİLECEK

Malatya Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden olan Esenlik İmar İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi, Epilepsi hastalığı ile mücadele eden 8 yaşındaki Batur Efe Kıroğlan’ın tedavisinin evde devam etmesi için ihtiyaç duyulan jeneratör cihazını temin ederek evde tedavisinin devam etmesine yardımcı oldu. Epilepsi hastası olan 8 yaşındaki Batur Efe Kıroğlan’ın hastalığı nedeniyle bağlı bulunduğu makinenin sürekli çalışabilmesini sağlayacak olan jeneratör, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın girişimleri sonucu aileye teslim edildi.

yesilyurtun-sagligini-korumak-oncelikli-gorevimiz

“Yeşilyurt’un Sağlığını Korumak Öncelikli Görevimiz”

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ Koronavirüs salgınından hemşerilerimizi muhafaza etmek adına hijyen ve temizlik uygulamalarımızı yoğunlaştırdık. Yeşilyurt’un sağlığını korumak öncelikli görevimizdir.” diye konuştu.

-aylin-cesur-istanbul-sozlesmesini-onaylayip-gerekliliklerini-yerine-getirmemek-ikiyuzluluktur

AYLİN CESUR: “İSTANBUL SÖZLEŞMESİNİ ONAYLAYIP GEREKLİLİKLERİNİ YERİNE GETİRMEMEK İKİYÜZLÜLÜKTÜR

NOGAY: PERSONELİ MAĞDUR ETMEDEN, HİZMETLERİMİZİN VE MALİ POLİTİKAMIZIN DIŞINA ÇIKMADAN BİR ÜCRET ARTIŞI BELİRLEDİK GELERİ: DOĞU’DA İLK İMZA ATAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MALATYA OLDU Malatya Büyükşehir Belediyesi, 696 KHK ile kadroya geçen işçilerle toplu iş sözleşmesini imzaladı. Büyükşehir Belediyesi ve HAK-İŞ arasında yapılan toplu iş sözleşmesinde KHK’lı çalışan 2 bin 200 çalışana ortalama yüzde 20 zam yapıldı. Buna göre en düşük maaş alan işçiye yaklaşık 560 lira ücret artışı sağlanmış oldu.

malatyada-ulkucu-camianin-sevilen-isimlerinden-gurhan-hakka-yurudu

Malatya'da Ülkücü Camianın sevilen isimlerinden Gürhan Hakka Yürüdü

MHP Malatya eski İlçe Başkanlarından , Ülkücü camianın sevilen isimlerinden Cumali Gürhan bugün sabah saatlerinde vefat etti.