AKP
AKP
baskanimiz-erhan-cengiz--yol-calismalarimiz-devam-ediyor

BAŞKANIMIZ ERHAN CENGİZ YOL ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR

Kuluncak Belediye Başkanımız Sayın Erhan CENGİZ Stabilize yol kumlama ve Yol genişletme çalışmalarımız devam ediyor. Başkan CENGİZ ; Sultanlı, Bahçelievler, Çörmü, Karıncalık, Bıyıkboğazı, Karlık, Sofular ve Yeni Mahallede Stabilize yol kumlama ve Yol genişletme çalışmalarımız tamamlandı. Bugünden itibaren yine programımız dahilinde eksik kalan Mahallelerimizde personellerimiz çalışmalarına devam ediyor. “Vatandaşlarımıza hizmet yolunda kaybedecek bir dakikamız yok…” Yapılan hizmetlerden memnuniyetini dile getiren Vatandaşlar Başkanımız Sayın Erhan CENGİZ ‘e teşekkür ediyoruz. Havaların soğuk olmasına rağmen Yağmur çamur demeden bizler için çalışıyorlar mücadele ediyorlar. Mahalle Muhtarları Taleplerimizi Başkanımız Sayın Erhan CENGİZ ‘ e ilettik. Sağ olsun kısa sürede sorunlarımızı çözdü. Bizlerde Mahallelerimiz adına Başkanımıza teşekkür ediyoruz. İfadelerini kullandılar. Başkan CENGİZ; Vatandaşlarımızı memnun etmek sorunlarını çözmek ve Mahallelerimize hizmet etmek bizleri mutlu ediyor. Dedi

-aylin-cesur-istanbul-sozlesmesini-onaylayip-gerekliliklerini-yerine-getirmemek-ikiyuzluluktur

AYLİN CESUR: “İSTANBUL SÖZLEŞMESİNİ ONAYLAYIP GEREKLİLİKLERİNİ YERİNE GETİRMEMEK İKİYÜZLÜLÜKTÜR

NOGAY: PERSONELİ MAĞDUR ETMEDEN, HİZMETLERİMİZİN VE MALİ POLİTİKAMIZIN DIŞINA ÇIKMADAN BİR ÜCRET ARTIŞI BELİRLEDİK GELERİ: DOĞU’DA İLK İMZA ATAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MALATYA OLDU Malatya Büyükşehir Belediyesi, 696 KHK ile kadroya geçen işçilerle toplu iş sözleşmesini imzaladı. Büyükşehir Belediyesi ve HAK-İŞ arasında yapılan toplu iş sözleşmesinde KHK’lı çalışan 2 bin 200 çalışana ortalama yüzde 20 zam yapıldı. Buna göre en düşük maaş alan işçiye yaklaşık 560 lira ücret artışı sağlanmış oldu.

erhan-cengiz-kiymetli-babasi-musa-cengiz-in-vefati-vesilesiyle-taziye-dileklerinde-bulunanlara-tesekkur-etti

Erhan CENGİZ Kıymetli Babası Musa CENGİZ 'in Vefatı Vesilesiyle Taziye Dileklerinde Bulunanlara Teşekkür Etti.

Kıymetli Babamın vefatı vesilesiyle; Uzaktan yakından cenazemize katılan, taziye ziyaretinde bulunan, mesaj gönderen, telefonla başsağlığı dileyen, internet aracılığı ile mesajını ileten, definden önce ve sonra taziyemize gelip acımızı paylaşan dualarını esirgemeyen;

erhan-cengiz-baskanliginda-muhtarlar-siyasi-parti-temsilcileri-ve-belediye-meclis-uyeleri-ile-toplanti-duzenlendi---

Erhan CENGİZ Başkanlığında Muhtarlar, Siyasi parti temsilcileri ve Belediye meclis üyeleri ile toplantı düzenlendi.

Başkan CENGİZ ; Kıymetli Muhtarlarımız, Belediye Meclis üyelerimiz ve Siyasi parti temsilcileri ile istişare toplantımızı gerçekleştirdik. İlçemize yapılan ve yapılması planlanan projelerimiz ve hizmetlerimiz konusunda gerekli bilgileri verdik.

-erhan-cengiz-19-ekim-muhtarlar-gunu-dolayisiyla-bir-mesaj-yayimladi

Erhan CENGİZ, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Mesajında muhtarların halkın sorunlarının çözümünde önemli bir rol üstlendiğini vurgulayan Başkan CENGİZ, “Muhtarlarımız, demokrasimizin en önemli unsurlarından biri olduğu gibi vatandaşlarımız ile devlet arasında önemli bir köprü görevi üstlenirler. Halkımızın iyi ve kötü gününde her zaman yanında olan muhtarlarımız, bir yandan da istek, şikayet ve önerileri yetkili makamlara ileterek çözüme kavuşması noktasında kilit bir rol oynarlar.

kuluncak-belediye-baskani-erhan-cengizin-30-agustos-zafer-bayrami-mesaji

KULUNCAK BELEDİYE BAŞKANI ERHAN CENGİZ'İN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI

Kuluncak Belediye Başkanımız Erhan CENGİZ 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. “Büyük Taarruz ve Başkomutanlık Meydan Muharebesi neticesinde kazanılan 30 Ağustos Zaferi’nin Türk milletinin en şanlı günlerinden birisi olduğunu ifade eden Başkanımız Erhan CENGİZ; “Anadolu’nun ebediyen Türk yurdu olduğunun ve Türk Milletinin esarete asla boyun eğmeyeceğinin dosta düşmana ilan edildiği 30 Ağustos Zaferi, Türk Milletinin Ordusuyla bütünleştiği, ayağındaki çarığı, torbasındaki azığı paylaştığı, gözünü kırpmadan canını vatanı uğruna feda ettiği bir mücadelenin sonucudur. Bu zaferle şanlı bayrağımız masmavi göğümüzde dalgalanmaya devam etmiş, ezanımız dinmemiş, bedenimiz de ruhumuz da asla esaret altında kalmamıştır.

belediye-baskani--erhan-cengiz-muharrem-ayi-nedeniyle-bir-kutlama-mesaji-yayinladi

Belediye Başkanı Erhan CENGİZ Muharrem ayı nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı

Başkan CENGİZ yayınladığı kutlama mesajında; ' Hicri yılın ilk ayı olan Muharrem Ayı'nın İslâm tarihinde dönüm noktası olabilecek olayların yaşandığı ve çok faziletli, içinde bulunan aşure de yeni başlangıçlar, yeni mutluluklar olarak kabul edilmektedir.

erhan-cengiz--kurban-bayrami-nedeniyle-kutlama-mesaji-yayinladi

Erhan CENGİZ , Kurban Bayramı nedeniyle kutlama mesajı yayınladı.

Başkan CENGİZ; “Bayramların, millet olarak birlik, beraberlik, barış ve kardeşlik duygularımızın pekiştiği, sevginin, şefkatin, merhametin, dayanışmanın doruk noktasına çıktığı günlerdir.

kuluncak-belediye-baskanimiz-erhan-cengiz-in-mahalle-ziyaretleri-devam-ediyor

KULUNCAK BELEDİYE BAŞKANIMIZ ERHAN CENGİZ‘ İN MAHALLE ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

Kuluncak Belediye Başkanımız Erhan CENGİZ Alvar, Bicir ve Aşağı Selimli mahallelerini ziyaret etti.Mahalle ziyaretleri kapsamında vatandaşlarla bir araya gelerek öneri ve talepleri dinledi. Başkan CENGİZ katılımcı ve çözüm odaklı belediyecilik anlayışından ödün vermeden, vatandaşların yaşam kalitesini yükseltecek hizmetlere devam ettiklerini ifade ederek, “Modern, katılımcı, şeffaf, yerinde yönetim anlayışımızla Kuluncak İlçemiz’i tüm alanlar da büyüterek gelecek nesillere en güzel şekilde emanet etmek adına çaba sarf ediyoruz.

erhan-cengiz-ankarada-ziyaretlerde-bulundu

Erhan CENGİZ, Ankara'da ziyaretlerde bulundu

Kuluncak Belediye Başkanımız Erhan CENGİZ, Kuluncak’ın sosyal, kültürel ve tarihsel kimliğini güçlendirecek yeni yatırımlar, ilçenin alt ve üst yapısına yönelik yeni dönem yatırımlarının takibi için gittiği Ankara'da ziyaretlerde bulundu.

-erhan-cengiz--ilcemiz-genelinde-yikama-ve-dezenfektan-calismalarimiz-araliksiz-devam-etmektedir

Erhan CENGİZ, İlçemiz genelinde yıkama ve dezenfektan çalışmalarımız aralıksız devam etmektedir.

Başkan CENGİZ Bugün itibariyle ülke genelinde başlayacak olan normalleşme süreci ile rehavete kapılmadan, tüm tedbirlerimizi alarak yolumuza devam edeceğiz.

kuluncak-belediye-baskanimiz-erhan-cengiz-idlib-sehitlerine-bassagligi-mesaji

Kuluncak Belediye Başkanımız Erhan CENGİZ İdlib Şehitlerine Başsağlığı Mesajı

Kuluncak Belediye Başkanımız Erhan CENGİZ Türk Milletinin özgürlüğü ve bağımsızlığına yönelik gerçekleşen hain saldırılara karşı millet olarak her zaman olduğu gibi birlik ve beraberlik ruhuyla hareket etmeleri gerektiğini ifade etti.

kuluncak-belediye-baskani-erhan-cengiz-uc-aylar-ve-regaip-kandili-mesaji

Kuluncak Belediye Başkanı Erhan CENGİZ Üç Aylar ve Regaip Kandili Mesajı

Kuluncak Belediye Başkanımız Erhan CENGİZ Rahmet, bereket ve mağfiret iklimi mübarek üç aylara girmiş bulunuyoruz. Perşembe gününü Cuma'ya bağlayan gece, bu manevi mevsime girişimizin habercisi olan Regaib Gecesini idrak edeceğiz.

baskan--erhan-cengiz-vefatinin-83ncu-yildonumunde-mehmet-akif-ersoyu-rahmet-ve-sukranla-andiklarini-belirterek--bir-mesaj-yayinladi-baskan-cengiz-mesajinda

Başkan Erhan Cengiz, Vefatının 83’ncü yıldönümünde Mehmet Akif Ersoy’u rahmet ve şükranla andıklarını belirterek bir mesaj yayınladı. Başkan Cengiz mesajında;

Malatya Kuluncak Belediye Başkanı Erhan Cengiz, Vefatının 83’ncü yıldönümünde Mehmet Akif Ersoy’u rahmet ve şükranla andıklarını belirterek bir mesaj yayınladı. Başkan Cengiz mesajında; Milletimizin destan yazdığı İstiklal mücadelemizin başarısında şüphesiz, cephedeki kahramanlarımız kadar şiirleri, yazıları ve vaazlarıyla milli mücadelenin manevi ve fikri cephesini inşa ederek, milletimize moral, cesaret ve ümit aşılamış, istiklal ruhunun iliklerimize kadar işlemesini sağlamış şair ve ilim adamlarının da büyük bir katkısı vardır. Milli mücadeleye katılıp ülkesinin bağımsızlığına kavuşması için halkı aydınlatmak görevini seve seve kabul eden, şiirleriyle bu ülkenin gerçek sahiplerine samimiyetle seslenen bir şair olan Mehmet Âkif, inancıyla sanatını bir arada tutabilmiş, sarsılmaz karakteriyle de toplum tarafından sevilmiş yakın tarihimizin en önemli şair ve düşünce adamlarından biridir.