canlı yayın
baskan-cinar-karantina-doneminde-ilce-genelindeki-calismalari-surekli-takip-ediyor

BAŞKAN ÇINAR, KARANTİNA DÖNEMİNDE İLÇE GENELİNDEKİ ÇALIŞMALARI SÜREKLİ TAKİP EDİYOR

“COVİD-19, Hizmet Aşkımızı Engelleyemez” Koronavirüs testi pozitif çıktıktan sonra karantina sürecini evinde sürdüren Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Yeşilyurt’un farklı bölgelerinde gerçekleşen hizmetleri yakından takip ederken, “Tedavi sürecimiz çok iyi ilerliyor, moralimiz yüksek. COVİD-19, hemşerilerimize hizmet aşkımızı engelleyemez.” diye konuştu.

oxford-universitesi-profesoru-corona-virus-ortaya-cikmadan-once-yillarca-pusuda-bekledi

Oxford Üniversitesi profesörü: Corona virüs ortaya çıkmadan önce yıllarca pusuda bekledi

Oxford Üniversitesi'den Profesör Dr. Tom Jefferson, yeni tip koronavirüsün (Covid-19) daha önceki yıllarda İspanya, İtalya ve Brezilya’dan alınan kanalizasyon suyu örneklerinde görüldüğünü ve uygun çevre koşullarının ortaya çıkmasının ardından mutasyona uğrayarak salgını yarattığını açıkladı.

turkiye-genelindeki-kayisinin-yuzde-85-90ini-malatya-uretiyor

“Türkiye genelindeki kayısının yüzde 85-90’ını Malatya üretiyor”

Tahmini rekolteleri speküle edecek rakamlarla Malatya gündemine getirmemek lazım” AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, kayısı rekoltesiyle ilgili “2020 için Türkiye geneli için 104 bin, Malatya için ise 85 bin ton rekolte açıklandı. Tahmini rekolteleri speküle edecek rakamlarla Malatya gündemine getirmemek lazım. Bu tespit komisyonunun oluşturulmasının amacı; bu spekülasyonların önüne geçmektir” dedi.

-erhan-cengiz--ilcemiz-genelinde-yikama-ve-dezenfektan-calismalarimiz-araliksiz-devam-etmektedir

Erhan CENGİZ, İlçemiz genelinde yıkama ve dezenfektan çalışmalarımız aralıksız devam etmektedir.

Başkan CENGİZ Bugün itibariyle ülke genelinde başlayacak olan normalleşme süreci ile rehavete kapılmadan, tüm tedbirlerimizi alarak yolumuza devam edeceğiz.

gelisen-toplumlarin-temelinde-bilgi-ve-egitim-vardir

“Gelişen Toplumların Temelinde Bilgi ve Eğitim Vardır”

AK Parti MKYK Üyesi ve Milletvekili Bülent Tüfenkçi ile Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, çocukların daha fazla kitap okumalarını teşvik edecek bir projenin hayata geçtiği, temizliği ve okul içi düzeniyle örnek gösterilen Sütlüce Şehit Seracettin Kılınç İmam Hatip Ortaokulu ile Sütlüce İlkokulu-Ortaokulunu ziyaret ederek, öğretmenler ve öğrencilerle bir araya geldiler. Okul girişinde mahalle sakinleri, okul idarecileri ve öğretmenler tarafından büyük bir ilgiyle karşılanan Milletvekili Tüfenkçi ile Başkan Çınar, derslikleri ziyaret ederek kitap okuma noktasında büyük gayret gösteren öğrencilerle sohbet ettiler.

baskan-cinar-ilce-genelindeki-egitim-merkezlerindeki-hizmetleri-yakindan-takip-ediyor

BAŞKAN ÇINAR, İLÇE GENELİNDEKİ EĞİTİM MERKEZLERİNDEKİ HİZMETLERİ YAKINDAN TAKİP EDİYOR

“Fethi Gemuhluoğlu Bilgi Evimiz, Bilgiye Ulaşımı Kolaylaştırıyor” Fethi Gemuhluoğlu Bilgi Evini ziyaret ederek kitap okuyan ve ders çalışan gençlerle sohbet eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Çocuklarımızın ve gençlerimizin bilgili, okuyan ve araştıran bir zihin dünyasına sahip olması için eğitim hizmetlerine öncelik tanıyoruz.” dedi.