canlı yayın
buyuksehirden-yaya-oncelikli-zemin-uygulamasi

BÜYÜKŞEHİRDEN YAYA ÖNCELİKLİ ZEMİN UYGULAMASI

X- Malatya Büyükşehir Belediyesi, İçişleri Bakanlığı tarafından 2019 yılının "Yaya Öncelikli Trafik Yılı" ilan edilmesinin ardından sürücülerde trafikte yaya önceliği bilincinin oluşturulması için birçok noktada yatay, düşey levhalama, yol çizgi ve kasis çalışmaları gerçekleştirdi.

3lige-yukselme-sevincini-gelin-hep-birlikte-yasayalim

“3.Lige Yükselme Sevincini Gelin Hep Birlikte Yaşayalım”

Yeşilyurt Belediyespor Kulüp Başkanı Dursun Cumali Sucu, 2019-2020 Futbol Sezonunda TFF. 3.Liginde mücadele etme hakkı elde eden Yeşilyurt Belediyespor’un Bölgesel Amatör Futbol Ligi şampiyonluk kupasını 15 Mayıs 2019 Çarşamba Günü saat 17:00’da Malatya Park AVM önünde düzenlenecek törenle alacağını söyledi.

4-mahalleye-12-bin-600-metrelik-yeni-icmesuyu-hatti

4 MAHALLEYE 12 BİN 600 METRELİK YENİ İÇMESUYU HATTI

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü tarafından, bazı ilçelerin kırsal mahallelerinde yaşanan içmesuyu sıkıntısı yapılan çalışmalar sonucunda çözüme kavuşturuldu.

annelerimize-hak-ettikleri-degeri-vermeliyiz

“ANNELERİMİZE HAK ETTİKLERİ DEĞERİ VERMELİYİZ”

Başkan Gürkan, “Dünyada tüm insanların anne merhametine, şefkatine ve adaletine çok daha fazla ihtiyacı olduğu bu günlerde sevginin, sabrın ve merhametin kaynağı olan annelerimizin anneler gününü kutluyorum”

en-guzel-kariyerim-anneligim

“EN GÜZEL KARİYERİM ANNELİĞİM”

Malatya Ticaret Ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler Kurulu tarafından düzenlenen “En Güzel Kariyerim Anneliğim” etkinliği Malatya Ticaret ve Sanayi Odası 15 Temmuz Şehitleri Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

trafik-haftasi-etkinliginde-oncelik-hayatin-oncelik-yayanin-vurgusu-yapildi

TRAFİK HAFTASI ETKİNLİĞİNDE ‘ÖNCELİK HAYATIN, ÖNCELİK YAYANIN’ VURGUSU YAPILDI

Battalgazi Belediyesi tarafından Trafik Haftası dolayısıyla bir etkinlik gerçekleştirildi. Burada konuşan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, trafik kurallarına herkesin uyması gerektiğini belirterek, bu yıl ‘Öncelik İnsanın, Öncelik Hayatın, Öncelik Yayanın’ sloganıyla önceliğin yayalar olduğu vurgusunun yapılacağını söyledi.

baskan-guder-biz-bu-millete-hizmetkr-olma-adina-elimizden-ne-geliyorsa-yapacagiz

BAŞKAN GÜDER, “BİZ BU MİLLETE HİZMETKÂR OLMA ADINA ELİMİZDEN NE GELİYORSA YAPACAĞIZ”

Malatya Sivil Toplum Örgütleri Birliği Malatya Şube Başkanı Murat Cengiz ve yönetimi, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’i ziyaret etti. MASTÖB Başkanı Cengiz, Başkan Güder’in seçim sürecinde kimseyi ötekileştirmeden bir seçim kampanyası yürüttüğünü belirterek, “Battalgazi ilçemize güzel hizmetler yapacağınıza eminiz” dedi.

turkiye-ekonomisinin-bugunku-yukselisinde-iscilerimizin-katkilari-buyuktur

"Türkiye Ekonomisinin Bugünkü Yükselişinde İşçilerimizin Katkıları Büyüktür"

MHP(Milliyetçi Hareket Partisi) Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı

PÜTÜRGELİ HEMŞERİLERİME VE KAMUOYUNA AÇIKLA

Kıymetli Pütürgeli Hemşerilerim; 31 Mart 2019 Pazar günü Mahalli İdareler Genel Seçimi’nde Pütürgemiz Bölünmez Mahallesi’nde yaşanan acı olay, hepimizi derinden üzmüş ve sarsmıştır. Demokratik bir yarış olan seçimlerin kardeşlik ortamında yürütülmesine dikkat ederken maalesef yaşanan elim hadise, hepimizi yasa boğmuştu

baskan-gurkan-cocuklarimizin-egitimine-buyuk-onem-verilmeli

BAŞKAN GÜRKAN: ÇOCUKLARIMIZIN EĞİTİMİNE BÜYÜK ÖNEM VERİLMELİ

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde Sümer İlköğretim Okulu 4. sınıf öğrencisi Zeynep Neva Gitmez, Belediye Başkanlığı görevini sembolik olarak Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’dan bir süreliğine devraldı.

bahceliden-malatyaya-tesekkur

Bahçeli’den Malatya’ya Teşekkür

MHP (Milliyetçi Hareket Partisi) Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar ,31 Mart Yerel seçimler sonrası MHP Genel Merkez’de bir dizi görüşmeler gerçekleştirdi. Avşar, MHP Genel Başkanı Dr.Devlet Bahçeli ve Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız ile biraraya gelerek bir görüşme yaptı.

mhp-lideri-bahceliden-milletvekili-fendogluna-vefa-ornegi

"MHP Lideri Bahçeli’den Milletvekili Fendoğlu’na Vefa Örneği"

MHP Lideri Bahçeli’den Milletvekili Fendoğlu’na Vefa Örneği Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin katılımlarıyla 31 Mart Yerel seçimleri sonrasında düzenlediği Milletvekilleri ve Merkez Yönetim Kurulu (MYK) üyeleriyle gerçekleştirilen Kızılcahamam kampı öncesinde Kızılcahamam ilçesinde bulunan Ülkücü Şehitler anıtı ziyaret edildi.

-tokat-bahcelievlerde-coskunun-adi-

TOKAT BAHÇELİEVLER’DE COŞKUNUN ADI

AK Parti Belediye Başkan Adayı ve mevcut Tokat Belediye Başkanı Eyüp Eroğlu, mahalle buluşmalarında büyük bir coşku ile karşılanıyor.

ekinciden-gostermelik-acilis-tepkisi

Ekinci’den ‘göstermelik açılış’ tepkisi

İYİ Parti Battalgazi Belediye Başkan Adayı Ali Ekinci, Nasuhi Caddesi, Mimar Sinan Caddesi ve Halep Caddesi üzerinde bulunan esnafları gezerek sorunlarını dinledi. Burada konuşan Ekinci, Eski Devlet Hastanesi’nin yerine alelacele temel atma töreni yapıyorlar. Müteahhidi belli değil, bitiş tarihi belli değil, kaça yapılacağı belli değil. Seçime 10 gün kala göstermelik temel atma töreni yapıyorlar. Bizlerle dalga geçiyorlar. 31 Mart günü milletimizle dalga geçen bu yapıyı ortadan kaldıracağız. Milletimiz büyük ders verecektir, dedi.

avsara-dogansehirde-sevgi-seli

Avşar’a Doğanşehir’de Sevgi Seli

MHP Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar Doğanşehir Cumhur İttifakı Belediye Başkanı Vahap Küçük’ün seçim bürosu açılışına katıldı. Avşar burada Doğanşehirliler tarafından sevgi seli ile karşılanırken, konuşması sık sık kesilerek tezahüratlar ile destek verildi.

calik-battalgazi-devlet-hastanesinin-temelini-20-martta-atiyoruz

Çalık, “Battalgazi Devlet Hastanesi’nin temelini 20 Mart’ta atıyoruz

AK Parti Malatya Milletvekili ve MKYK Üyesi Öznur Çalık, “AK Parti söz verdimi yapar, Battalgazi Devlet Hastanemizin inşaatının temelini 20 Mart Çarşamba günü atıyoruz. Malatya’mız için hayırlı olsun” dedi.

mtu-rektoru-prof-dr-karabulut-her-sey-kadinla-baslar

MTÜ Rektörü Prof. Dr. Karabulut: “Her şey kadınla başlar”

“Kadınların toplumsal hayattaki yeri ve konumu, hiç tartışmasız bir ülkenin ne kadar geliştiğinin ve hangi çağdaş seviyede olduğunun göstergesidir. Kadınların yüzü gülüyorsa, o toplum huzurlu, demektir.

parlakdan-haci-bektasi-veli-kultur-vakfina-ziyaret

Parlak’dan Hacı Bektaşi Veli Kültür Vakfına ziyaret

İYİ Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Cem Parlak, Hacı Bektaşi Veli Kültür Merkezi Vakfını ziyaret etti.

maskiden-engelli-ve-yasli-vatandaslara-evde-hizmet

MASKİ’DEN ENGELLİ VE YAŞLI VATANDAŞLARA EVDE HİZMET

Malatya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, abonelik işlemleri için ALO 185 Çağrı Merkezi’ni arayarak başvuru yapan engelli ve yaşlı aboneleri evlerinde ziyaret ederek abonelik işlemlerini yapıyor.

rektor-karabulut-ilk-500-universite-arasina-girmek-hayal-degil

Rektör Karabulut: “İlk 500 üniversite arasına girmek hayal değil”

Malatya Turgut Özal Üniversitesi’nde (MTÜ) görevli akademisyenlere yönelik olarak, “Üniversitemizin dünya sıralamasında yerini alması için gerekli yaklaşımları belirlemek” konulu seminer düzenlendi.