canlı yayın
baskan-cinar-sahnahan-yesil-konakda-genclerin-taleplerini-dinledi

BAŞKAN ÇINAR, ŞAHNAHAN YEŞİL KONAK’DA GENÇLERİN TALEPLERİNİ DİNLEDİ

“Milli Ve Manevi Değerlere Sahip Bir Nesil İçin Çalışıyoruz” Şahnahan Yeşil Konak’ta ki eğitim faaliyetlerine katılan gençlerle sohbet eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ Devletimizi ve milletimizi daha güçlü ve daha müreffeh bir seviyeye ulaştırmak için omuzlarımızda ki yükün ağırlığını bilerek çalışmalı ve her alanda daha üretken olmalıyız.” dedi.

vali-barus-arguvanda-vatandaslarin-sorunlarini-dinledi

Vali Baruş Arguvan’da Vatandaşların Sorunlarını Dinledi

Vali Aydın Baruş, Arguvan İlçesi Şehit Tuncay Göksu Çok Programlı Anadolu Lisesi Konferans Salonunda başta Pandemi süreci, genel güvenlik ve asayiş konuları olmak üzere ilçedeki yatırım çalışmaları, içme suyu ve kanalizasyon, yol, elektrik, meralar, ağaçlandırma ile eğitim ve sağlık konularındaki ihtiyaç ve sorunlar ile ilgili muhtarlar, sivil toplum kuruluşları ve kanaat önderleri ile bir toplantı gerçekleştirdi.

baskan-cinar-kaynarca-mahallesinde-vatandaslarin-taleplerini-dinledi

BAŞKAN ÇINAR, KAYNARCA MAHALLESİNDE, VATANDAŞLARIN TALEPLERİNİ DİNLEDİ

“Hizmetlerimizle İlçemizin Her Noktasını Daha Değerli Hale Getiriyoruz” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Kaynarca mahallesini ziyaret ederek, Kaynarca ve Melekbaba Muhtarlarının yanı sıra mahalle sakinlerinin talep ve isteklerini dinledi.

vali-gul-ve-baskan-sahin-karkamista-muhtarlari-dinledi

Vali Gül ve Başkan Şahin Karkamış’ta muhtarları dinledi

Gaziantep Valisi Davut Gül ve Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Karkamış İlçesinde muhtarlarla bir araya gelerek talep ve önerileri dinledi. Vali Gül burada, altyapı çalışmalarından, eğitim ve sağlığa, ticarete kadar ilçeye dair pek çok konuda önemli açıklamalarda bulundu.

baskan-cinar-dilek-mahallesindeki-yatirimlari-inceledi-vatandaslarin-taleplerini-dinledi

BAŞKAN ÇINAR, DİLEK MAHALLESİNDEKİ YATIRIMLARI İNCELEDİ, VATANDAŞLARIN TALEPLERİNİ DİNLEDİ

“Dilek Mahallemizin Doğal ve Tarihi Kimliğine Yeni Güzellikler Kazandırıyoruz” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Doğal ve tarihi zenginliklere sahip Dilek Mahallemizde yaşayan hemşerilerimizin huzur ve refah seviyesini artıracak, bölgemize yeni güzellikler kazandıracak yatırımlarımıza hız kesmeden devam ediyoruz.”diye konuştu.

baskan-guder-depremden-zarar-goren-mahallelerin-muhtarlarini-dinledi

BAŞKAN GÜDER DEPREMDEN ZARAR GÖREN MAHALLELERİN MUHTARLARINI DİNLEDİ

GÜDER, “DEPREMZEDELER İÇİN ELİMİZDEN GELEN HERŞEYİ YAPMAYA DEVAM EDECEĞİZ” Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, 6.8'lik Elazığ depreminin ardından Malatya'da en fazla etkilenen Battalgazi ilçesindeki 12 mahalle muhtarıyla bir araya geldi. Başkan Güder, “Vatandaşlarımızın taleplerini muhtarlarımız bizlere aktardı. Bizlerde önümüzdeki günlerde yapacağımız toplantıda vatandaşlarımızın ve muhtarlarımızın bu taleplerini dile getireceğiz” dedi.

baskan-guder-sorunlari-yerinde-dinledi

BAŞKAN GÜDER, SORUNLARI YERİNDE DİNLEDİ

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, mahalle ziyaretleri kapsamında Hatunsuyu Mahallesini ziyaret ederek mahalle hakkındaki sorun ve sıkıntıları mahalle halkından dinledi. Vatandaşların sorun ve sıkıntılarının başında imar ve alt yapının geldiğini ifade eden Başkan Güder, “İmar sorununu çözüme kavuşturduğumuzda buradaki alt yapı problemini de çözmeye çalışacağız” de