canlı yayın
il-mudurlugumuzce-duzenlenen-basari-rehberim-ogretmenim

İl Müdürlüğümüzce düzenlenen ‘Başarı Rehberim Öğretmenim

İl Müdürlüğümüzce düzenlenen ‘Başarı Rehberim Öğretmenim’ projesinin hazırlık kitaplarının basımının gerçekleştirildiği Yunus Emre Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde tanıtım programı düzenlendi. Programa, Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkçi, Malatya Milletvekili Ahmet Çakır, İl Milli Eğitim Müdürü Battal Kanbay, İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü İdarecileri katıldı. Milletvekilleri Bülent Tüfenkçi ve Ahmet Çakır İl Milli Eğitim Müdürü Battal Kanbay’dan proje ve basımı gerçekleştirilen hazırlık kitapları hakkında bilgi aldı. Ardından Okul Müdürü Suat Kılıç kitapların basıldığı matbaa bölümünü tanıttı.

2-cumhurbaskani-ismet-inonu-olumunun-47-yildonumunde-duzenlenen-resmi-torenle-anildi

2. Cumhurbaşkanı İsmet İnönü Ölümünün 47. Yıldönümünde Düzenlenen Resmi Törenle Anıldı

Türkiye Cumhuriyetinin 2. Cumhurbaşkanı İsmet İnönü ölümünün 47. yılı nedeniyle Malatya'da düzenlenen resmi törenle anıldı

malatya-park-avm-kutuphanesi-duzenlenen-torenle-acildi

Malatya Park AVM Kütüphanesi Düzenlenen Törenle Açıldı

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan, açılış ve incelemelerde bulunmak üzere Malatya’ya geldi. Kültür ve Turizm Bakanlığının “Her AVM’ye Bir Kütüphane” sloganıyla gerçekleştirilen Malatya Park AVM Kütüphanesi’nin açılışı yapılarak törenle hizmete sunuldu.

saglik-calisanlarina-vefa-konulu-mektup-resim-ve-kisa-film-yarismalari

"Sağlık Çalışanlarına Vefa" konulu "Mektup, Resim ve Kısa Film Yarışmaları"

Millî Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Genel Müdürlüğü ile Sağlık Bakanlığı Sağlığın Geliştirilmesi Genel Müdürlüğü iş birliğinde "Sağlık Çalışanlarına Vefa" konulu "Mektup, Resim ve Kısa Film Yarışmaları" düzenleniyor.

yesilyurtta-duzenlenen-seracilik-dikim-isciligi-kursu-sertifika-toreni-yapildi

YEŞİLYURT’TA DÜZENLENEN “SERACILIK DİKİM İŞÇİLİĞİ’ KURSU SERTİFİKA TÖRENİ YAPILDI

“Bilinçli Tarım Uygulamalarıyla, Bölgemize Örnek Oluyoruz” Yeşilyurt Belediyesi, İŞ-KUR, Yeşilyurt İlçe Halk Eğitim Merkezi ve Yeşilyurt İlçe Tarım Müdürlüğü işbirliği ile Gündüzbey Yeşilkonak’ta gerçekleşen ‘Seracılık Dikim İşçiliği’ kursunu başarıyla tamamlayan kursiyerlerin sertifikaları düzenlenen törenle takdim edildi. Başkan Çınar, bilinçli tarım uygulamalarıyla bölgeye örneklik teşkil eden hizmetlerde bulunduklarını söyledi.

malatyada-ilk-kez-duzenlenen-ayak-tenisi-turnuvasi-heyecanli-maclara-sahne-oluyor

MALATYA’DA İLK KEZ DÜZENLENEN AYAK TENİSİ TURNUVASI HEYECANLI MAÇLARA SAHNE OLUYOR

“Gençlerimizin Farklı Yeteneklerini Ön Plana Çıkartıyoruz” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ın başlama vuruşunu yapmasıyla start alan Ayak Tenisi Turnuvası Amatör Spor Kulüpleri karşılaşmaları birbirinden çekişmeli ve heyecanlı maçlara sahne oluyor. Başkan Çınar, Malatya’da ilk kez düzenlenen alan Ayak Tenisi Turnuvasıyla gençlerin farklı yeteneklerini ön plana çıkardıklarını söyledi.

vali-barus-sehit-hasan-sevinc-anisina-duzenlenen-kutuphaneyi-acti

Vali Baruş Şehit Hasan Sevinç Anısına Düzenlenen Kütüphaneyi Açtı

Malatya'da Mustafa Kemal Atatürk Ortaokulunda "Yaşayan Şehit Kütüphaneleri" projesi kapsamında Şehit Uzman Çavuş Hasan Sevinç için kütüphane oluşturuldu.

ticaret-ve-sanayi-odasinda-gerceklestirilen-devlet-destekli-alacak-sigortasi-konulu-toplanti

Ticaret ve Sanayi Odası'nda gerçekleştirilen Devlet Destekli Alacak Sigortası konulu toplantı

TSO 15 Temmuz Şehitleri Konferans Salonu’nda düzenlenen toplantıya TSO Yönetim Kurulu Başkanı-TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, Halk Sigorta Genel Müdürü Bülent Karan, SMMMO Başkanı Nuh Boyraz, Banka Şube Müdürleri, Sigorta Acenteleri ve Tso üyeleri katıldı.

ulku-ocaklari-cumhur-ittifaki-belediye-baskan-adaylariyla-bir-araya-geldi

Ülkü Ocakları, Cumhur İttifakı belediye başkan adaylarıyla bir araya geldi

Öznur Çalık, "Cumhur İttifakı, düşmana korku dosta güven saldı" Malatya Ülkü Ocakları, 31 Mart yerel seçimlerinde aday olan Cumhur İttifakı belediye başkan adaylarıyla bir araya geldi. Düzenlenen toplantıda konuşan AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, "Cumhur İttifakı, düşmana korku dosta güven saldı" dedi.