canlı yayın
vali-aydin-barus-doganyolda-incelemelerde-bulundu

Vali Aydın Baruş Doğanyol’da İncelemelerde Bulundu

Vali Aydın Baruş, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Fikret Onhan ve AFAD İl Müdürü Mustafa Türker ile birlikte Doğanyol ilçesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

vali-aydin-barus-doganyolda-incelemelerde-bulundu

Vali Aydın Baruş Doğanyol’da İncelemelerde Bulundu

Vali Aydın Baruş, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Fikret Onhan ve AFAD İl Müdürü Mustafa Türker ile birlikte Doğanyol ilçesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

calik-doganyol-ilcemizi-yeniden-insa-ediyoruz

Çalık: “Doğanyol ilçemizi yeniden inşa ediyoruz”

alık: “Doğanyol ilçemizi yeniden inşa ediyoruz” AK Parti MKYK üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, 24 Ocak’ta Elazığ'ın Sivrice ilçesinde meydana gelen 6,8 büyüklüğündeki depremde ağır hasar alan Doğanyol ilçesinin yeniden inşa edildiğini söyledi.

calik-doganyol-ve-puturge-ilce-ziyaretleri

Çalık, Doğanyol ve Pütürge ilçe ziyaretleri

AK Parti Malatya Milletvekili ve MKYK Üyesi Öznur Çalık, gelerek 24 Ocak’ta meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki Sivrice depremi sonrasında Doğanyol ve Pütüre ilçelerinde yapılan ve yapılacak çalışmaların mahalle muhtarları ile istişare etti. Çalık, “Depremden 45 gün sonra yeni konut yapımı için sürecin başlatılmış olma örneği dünyada azdır. Bu durumu büyüyen Türkiye gerçekleştiriyor.” dedi.

mhp-heyeti-doganyol-ve-puturgede-incelemelerde-bulundu

MHP Heyeti Doğanyol ve Pütürge'de incelemelerde bulundu

MHP heyeti, Elazığ'da meydana gelen 6,8 büyüklüğündeki depremden etkilenen Malatya'nın Doğanyol ve Pütürge ilçelerinde inceleme yaptı.

cumhurbaskani-erdogan-doganyolda-incelemeler-bulundu

Cumhurbaşkanı Erdoğan Doğanyol'da İncelemeler bulundu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, depremden etkilenen Malatya’nın Doğanyol ilçesinde inceleme yaptı. depremzedelerin çadırlarını gezen Erdoğan, en kısa sürede depremzedelerin daha sağlam konutlara kavuşturulacağını açıkladı.

sosyal-tesisler-sabaha-kadar-hizmet-verdi-acil-mudahale-ekipleri-doganyol-ve-puturged

SOSYAL TESİSLER SABAHA KADAR HİZMET VERDİ, ACİL MÜDAHALE EKİPLERİ DOĞANYOL VE PÜTÜRGE’D

“Bütün İmkânlarımızı Seferber Ettik” Yeşilyurt Belediyesi, 6.8 şiddetindeki depremin ardından her hangi bir mağduriyet yaşanmaması için geceyi dışarıda geçiren vatandaşları sosyal tesislerde misafir ederken, çay ve çorba ikramında bulunuldu

baskan-guder-depremden-hasar-goren-doganyol-ve-puturge-ilcesini-ziyaret-etti

BAŞKAN GÜDER, DEPREMDEN HASAR GÖREN DOĞANYOL VE PÜTÜRGE İLÇESİNİ ZİYARET ETTİ

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Elazığ'da meydana gelen 6,8 büyüklüğündeki depremden etkilenen Malatya'nın Doğanyol ve Pütürge ilçelerini ziyaret ederek, hasar tespit çalışmalarını yerinde inceledi.

baskan-avsar-depremden-hasar-goren-doganyol-ve-puturge-ilcesini-ziyaret-etti

Başkan Avşar, Depremden Hasar Gören Doğanyol Ve Pütürge İlçesini Ziyaret Etti

MHP Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar ve yönetimi , Elazığ'da meydana gelen 6,8 büyüklüğündeki depremden etkilenen Malatya'nın Doğanyol ve Pütürge ilçelerini ziyaret ederek, hasar tespit çalışmalarını yerinde inceledi. Elazığ'da meydana gelen 6,8 büyüklüğündeki depremden etkilenen Malatya'nın Doğanyol ilçesinde hasar tespit çalışmaları devam ederken MHP Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar, Doğanyol ve Pütürge ilçelerini ziyaret etti

calik-arguvan-doganyol-ve-puturgedeki-depremzedeler-icin-yasal-duzenleme-gerceklesti

Çalık; “Arguvan, Doğanyol ve Pütürge’deki depremzedeler için yasal düzenleme gerçekleşti”

Çalık; “Arguvan, Doğanyol ve Pütürge’deki depremzedeler için yasal düzenleme gerçekleşti” - “Devrim otomobilini engelleyenler yerli otomobili de engellemek istiyor” AK Parti Malatya Milletvekili ve MKYK Üyesi Öznur Çalık, “Arguvan İlçesinde 21 Mart 2019 tarihinde, Doğanyol ve Pütürge İlçelerinde 4 Nisan 2019 tarihinde yaşanan depremlerden dolayı bölge vatandaşlarımızın mağduriyeti yasa düzenlemesi ile getirildi” dedi. Çalık, ayrıca yerli otomobili de değerlendirerek, “Devrim otomobilinin üretilememesi için önüne konan engeller bugünde yerli otomobilin üretilmemesi için yapılıyor” dedi.

calik-doganyola-yapilacak-projeleri-anlatti

Çalık, Doğanyol’a yapılacak projeleri anlattı

AK Parti Malatya Milletvekili ve MKYK Üyesi Öznur Çalık, muhtarlar ile bir araya geldiği toplantıda Doğanyol ilçesinde Gençlik Merkezi kurulacağını, tarımsal sulama amaçlı Güneş Enerji Santrali’nin 5 ay sonra hizmete gireceğini, Entegre Devlet Hastanesi’nin ise 2020 yılı yatırım programına alınacağını kaydetti.

vali-barus-doganyol-muhtarlariyla-kurum-yetkililerini-bir-araya-getirdi

Vali Baruş, Doğanyol Muhtarlarıyla, Kurum Yetkililerini Bir Araya Getirdi

Vali Aydın Baruş, Doğanyol ilçesi Belediye Toplantı salonunda başta genel güvenlik ve asayiş konuları olmak üzere ilçedeki yatırım çalışmaları, içme suyu ve kanalizasyon, yol, elektrik, meralar, ağaçlandırma ile eğitim ve sağlık konularındaki ihtiyaç ve sorunlar ile ilgili muhtarlar, sivil toplum kuruluşları ve kanaat önderleri ile bir toplantı gerçekleştirdi.

modern-kesimhane-doganyola-hayirli-olsun

MODERN KESİMHANE DOĞANYOL’A HAYIRLI OLSUN

Tarım ve hayvancılık sektöründe bölgenin lideri konumundaki Malatya’da sektörün daha da gelişip büyümesine sağlayacak projeleri hayata geçirmeye devam eden Büyükşehir Belediyesi Doğanyol ilçesine modern bir kesimhane tesisi kazandırdı.

baskan-gurkan-doganyol-ilcesinde-incelemelerde-bulundu

Başkan Gürkan Doğanyol ilçesinde incelemelerde bulundu

YAŞANMASI GEREKEN EN GÜZEL DUYGU İNSANLARA HİZMET ETMEKTİR İlçe gezilerini sürdüren Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, 18 Eylül Çarşamba günü de Doğanyol ilçesini ziyaret etti. Burada ilk olarak esnafları ziyaret eden Başkan Gürkan daha sonra AK Parti İlçe Başkanlığına geçerek muhtar, meclis üyeleri ve partililer ile bir süre sohbet etti.

mhpden-puturge-ve-doganyola-ziyaret

MHP’DEN PÜTÜRGE VE DOĞANYOLA ZİYARET

MHP Malatya teşkilatı ilçe gezilerine devam ediyor. MHP Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar ve MHP Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu il yönetimi ile birlikte Pütürge ve Doğanyol ilçelerine ziyarette bulundular.

vali-aydin-barus-doganyol-ilcesindeki-depremzedeleri-ziyaret-etti

Vali Aydın Baruş, Doğanyol ilçesindeki depremzedeleri ziyaret etti

Vali Aydın Baruş ve beraberindekiler, 04.04.2019 Perşembe günü saat: 20.31 sıralarında merkez üssü Elazığ ili Sivrice ilçesi olan 5,2 büyüklüğünde meydana gelen deprem neticesi İlimiz Doğanyol ilçesinde depremden zarar gören kurum binaları ve depremzedeleri ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

avsar-havasi-sert-insani-mert-doganyol-

Avşar, ‘Havası sert insanı mert Doğanyol ‘

MHP(Milliyetçi Hareket Partisi) Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar, Cumhur İttifakı Doğanyol seçim bürosu açılışına katıldı.