AKP
AKP
buyuksehir-degerlerine-sahip-cikiyor

BÜYÜKŞEHİR DEĞERLERİNE SAHİP ÇIKIYOR

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, 2. Cumhurbaşkanı İsmet İnönü’nün Babası ile Oğlu’nun ve 8. Cumhurbaşkanımız Turgut Özal’ın babasının mezarlıklarının bakım, onarım ve yenileme çalışması talimatları yerine getirildi.

sehirler-degerleriyle-birlesirse-daha-erken-kalkinir-ve-buyur

“ŞEHİRLER DEĞERLERİYLE BİRLEŞİRSE DAHA ERKEN KALKINIR VE BÜYÜR”

Türkiye Belediyeler Birliği Pandemi sonrası Bölgesel Kalkınma Toplantıları kapsamında 16 Aralık 2020 tarihinde Diyarbakır’da toplandı. Diyarbakır Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya, Malatya, Mardin, Şanlıurfa, Adıyaman, Batman Bingöl ve Elazığ Belediyeleri ile 83 ilçe belediyesi ve 31 belde belediyesinin yanı sıra birçok STK temsilcisi katıldı. Belediyecilik konusunda tecrübelerini aktaran Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Kent Ekonomisi konulu oturumda konuşmacı olarak yer aldı.

sehri-degerleriyle-birlikte-yonetme-olgusu-cok-onemli

“ŞEHRİ DEĞERLERİYLE BİRLİKTE YÖNETME OLGUSU ÇOK ÖNEMLİ”

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatya Turgut Özal Üniversitesi Kariyer ve Marka sohbetlerine katıldı. MTÜ Sosyal Üniversite ve Yerel Yönetimler Akademisi tarafından gerçekleştirilen çevrimiçi sohbet programında Başkan Gürkan öğrencilerden gelen soruları da yanıtladı.

projemiz-yesilyurtun-gelisen-kimligine-farkli-bir-deger-katacak

“Projemiz, Yeşilyurt’un Gelişen Kimliğine Farklı Bir Değer Katacak”

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Semt Pazarı, Sosyal Yaşam Alanları, Restaurantı ve Spor Mekânlarına sahip Çilesiz Semt Pazarı ve Yaşam Merkezinin Yeşilyurt’un gelişen kimliğine farklı ve özel değerler katacağını söyledi.

-aylin-cesur-istanbul-sozlesmesini-onaylayip-gerekliliklerini-yerine-getirmemek-ikiyuzluluktur

AYLİN CESUR: “İSTANBUL SÖZLEŞMESİNİ ONAYLAYIP GEREKLİLİKLERİNİ YERİNE GETİRMEMEK İKİYÜZLÜLÜKTÜR

NOGAY: PERSONELİ MAĞDUR ETMEDEN, HİZMETLERİMİZİN VE MALİ POLİTİKAMIZIN DIŞINA ÇIKMADAN BİR ÜCRET ARTIŞI BELİRLEDİK GELERİ: DOĞU’DA İLK İMZA ATAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MALATYA OLDU Malatya Büyükşehir Belediyesi, 696 KHK ile kadroya geçen işçilerle toplu iş sözleşmesini imzaladı. Büyükşehir Belediyesi ve HAK-İŞ arasında yapılan toplu iş sözleşmesinde KHK’lı çalışan 2 bin 200 çalışana ortalama yüzde 20 zam yapıldı. Buna göre en düşük maaş alan işçiye yaklaşık 560 lira ücret artışı sağlanmış oldu.

il-geneli-pandemi-degerlendirme-toplantisi-yapildi

İl Geneli Pandemi Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Koronavirüsle mücadele kapsamında ilimizde yürütülen çalışmaları ve alınan tedbirlerin sürekliliğini değerlendirmek amacıyla Vali Aydın Baruş “Pandemi Değerlendirme Toplantısı” düzenledi.

baskan-cinar-esnaflarla-istisare-ve-degerlendirme-toplantisinda-bulustu

BAŞKAN ÇINAR, ESNAFLARLA ‘İSTİŞARE VE DEĞERLENDİRME’ TOPLANTISINDA BULUŞTU

“Galericiler Sitelerimizin Ruhsat Problemini Çözdük” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ İlçe sınırlarımızda ticari faaliyetlerine devam eden Galericiler Sitelerimizin en büyük sıkıntısı olan ruhsat problemini esnaflarımızla aramızdaki güzel diyalog ve iletişim sayesinde büyük oranda çözüme kavuşturduk.” diye konuştu.

milletvekili-tufenkci-ile-belediye-baskani-cinar-sahnahandaki-kopru-insaatini-inceledi

MİLLETVEKİLİ TÜFENKÇİ İLE BELEDİYE BAŞKANI ÇINAR, ŞAHNAHAN’DAKİ KÖPRÜ İNŞAATINI İNCELEDİ

“Alternatif Köprü ile Beylerderesi’nde ki Trafik Akışı Rahatlayacak” AK Parti MKYK Üyesi ve Milletvekili Bülent Tüfenkci ile Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun talimatlarıyla hızlandırılan ‘Kuzey Çevreyolu’ proje çalışmaları kapsamında; Beylerderesi’nde ki Turgut Özal Viyadüğüne alternatif olarak yapımı devam eden Şahnahan'da ki köprü inşaatında incelemelerde bulundu.

baskan-sadikoglu-yeni-ekonomi-programini-degerlendirdi

Başkan Sadıkoğlu, yeni ekonomi programını değerlendirdi

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Üyesi Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak tarafından açıklanan ve 2021-2022-2023 yıllarını kapsayan yeni ekonomi programı değerlendirdi.

beylerderesinin-dogal-kimligine-deger-katan-yatirimlar-yapiyoruz

“Beylerderesi’nin Doğal Kimliğine Değer Katan Yatırımlar Yapıyoruz”

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ Millet Bahçesi başta olmak üzere spor sahaları, yeşil alanları, oturma alanları, otoparkı, kafeteryası ve çocuk oyun parklarıyla donatacağımız Beylerderesi Şehir Parkımız, Beylerderesinin sosyal ve doğal kimliğine yeni güzellikler katacaktır.” dedi.