canlı yayın
keskin-devlet-bankalari-da-cozum-ortagi-olmali

Keskin: Devlet bankaları da çözüm ortağı olmalı

Malatya ESOB Başkanı Şevket Keskin, Minibüs Hatları Dönüşümü Projesi kapsamında Özel Halk Otobüsü işletmecisi olan esnaflarının, devlet bankalarından kullanmış olduğu kredi ödemeleri için kolaylıkların sağlanmasını istedi.

keskin-devlet-esnaftan-verginin-yuzde-50sini-almamali

Keskin: Devlet esnaftan verginin yüzde 50’sini almamalı

Keskin: Devlet esnaftan verginin yüzde 50’sini almamalı Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, Malatya ziyaretinde bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sunduğu talep ve öneriler dosyasında, 2020 yılı için devletin vergi ve diğer alacaklarının yüzde 50’sini esnaf ve sanatkardan talep etmemesini ve alacaklar ile kredi borçlarının yine Haziran 2021 tarihine ertelenmesini istedi.

milletvekili-aylin-cesur-iki-devlet-bir-millet-ruhuyla-her-kosulda-azerbaycanin-yanindayiz

MİLLETVEKİLİ AYLİN CESUR: “İKİ DEVLET, BİR MİLLET RUHUYLA, HER KOŞULDA AZERBAYCAN’IN YANINDAYIZ”

ISPARTA MİLLETVEKİLİ AYLİN CESUR: “İKİ DEVLET, BİR MİLLET RUHUYLA, HER KOŞULDA AZERBAYCAN’IN YANINDAYIZ” İYİ Parti Isparta Milletvekili Dr. Aylin Cesur, Ermenistan’ın 27 Eylül 2020 sabah saatlerinde ateşkesi bozarak Azerbaycan’ın askeri birimlerine ve sivil yerleşimlerine yönelik saldırılarda bulunmasıyla başlayan ve Azerbaycan’ın bu saldırılara savunma amaçlı karşılık vermesiyle Dağlık Karabağ bölgesinde devam eden çatışmalar üzerine, sosyal medya hesaplarından bir mesaj yayımladı.

agbaba--devlet-afetzedeler-arasinda-ayirim-yapmaz

Ağbaba ; Devlet Afetzedeler Arasında Ayırım Yapmaz

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba , Giresun’lu afetzedeye geri ödemesiz 50 bin liralık hibe verip, Malatya ve Elazığ’daki depremzedelere geri ödemeli 50 bin liralık kredi verilmesi tutarsızlıktır, ayrımcılıktır” dedi.

battalgazi-devlet-hastanesinin-2021-yilinda-hizmete-acilmasi-hedefleniyo

BATTALGAZİ DEVLET HASTANESİ’NİN 2021 YILINDA HİZMETE AÇILMASI HEDEFLENİYO

BAŞKAN GÜDER, “HASTANE BÖLGESİNDEKİ ESNAFLARI MAĞDUR ETMEYİZ” Eski Devlet Hastanesi yerinde yapımı devam eden 300 yataklı Devlet Hastanesi inşaat alanında incelemelerde bulunarak, yetkililerden çalışmalar hakkında bilgiler alan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, son günlerde hastanenin girişi için ortaya atılan iddiaların da asılsız olduğuna vurgu yaptı.

sayin-devlet-bahceli-partimizin-tek-adayi

Sayın Devlet Bahçeli partimizin tek adayı

MHP Genel Başkan Yardımcısı, İstanbul Milletvekili Semih Yalçın, "Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli, 13. Olağan Büyük Kurulta'yda partimizin ve camiamızın tek adayıdır. Bunun dışında hariçten kendilerine aday süsü vermeye çalışacaklar çıkabilir. Ancak bunların Ülkücü iradeyi etkilemeleri ve teşkilatlarımızın gerçekleştireceği kongrelere nüfuz etmeleri mümkün değildir. Güçlü ve caydırıcı Ülkücü irade, hiçbir maceraya ve hiçbir maceraperestin rol çalma çabasına izin vermeyecektir" diye ifade etti.

devlet-su-islerinden-malatyamiza-yaklasik-25-milyar-destek-aldik

“Devlet Su İşleri’nden Malatya’mıza yaklaşık 2,5 milyar destek aldık”

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, “Devlet Su İşleri’nden Malatya’mıza yaklaşık 2,5 milyar destek aldık. Şuanda Malatya’mızda 8 barajımız, bir göletimiz tamamlandı ve sulama yapabilir haldeler. 11 barajımızın inşaatı tamamlanmış, sulama kanalları çalışması devam ediyor. 363 bin 731 dekar araziyi Malatya’mızda sulamaya açmış vaziyetteyiz. Açtığımız bu sulanabilir arazilerde çiftçimize 210 milyon gibi zirai bir kazanç sağlanmasına vesile olduk. Bunlar 18 yıllık AK Parti iktidarlarında Malatya’mıza sulamayla ilgili getirdiğimiz yatırımların sadece küçücük bir ayağıdır” dedi.

alaattin-cakici-devlet-bahceliyi-ziyaret-etti

Alaattin Çakıcı Devlet Bahçeli’yi ziyaret etti

MHP Genel Merkezi’nde gerçekleşen görüşme sonrası Twitter hesabından bir paylaşım yapan Çakıcı şu ifadeleri kullandı:

mhp-lideri-devlet-bahceliden-teskilatlara-9-maddelik-genelge

MHP Lideri Devlet Bahçeli’den teşkilatlara 9 maddelik genelge

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli teşkilatlara bir genelge gönderdi. Genelgede “Yeni Normal” sürece de değinen MHP Lideri Bahçeli'nin teşkilatlara gönderdiği genelgede 9 maddeden oluşan hükümler yer aldı. MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin yayımladığı o 9 maddelik genelgede şu ifadeler paylaşıldı;

artik-millet-basinin-caresine-baksin-diyen-bir-devlet-yok

“Artık ‘Millet başının çaresine baksın’ diyen bir devlet yok”

Artık ‘Millet başının çaresine baksın’ diyen bir devlet yok” AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Vefa Sosyal Destek Gruplarının önemli bir görev yaptığını ifade ederek, “Vefa Sosyal Destek Grupları, muhteşem ve kutsal bir iş yapıyor” dedi. Milletvekili Çalık, Van’da Vefa Sosyal Destek Grubu görevlilerine yönelik hain saldırıyla ilgili “Kutsalı olmayan o terör örgütlerinin hepsinin kökünü kazıyacağız. Vefa Destek Grubu’ndaki evlatlarımızın hiçbirinin kanı yerde kalmayacak” ifadelerini kullandı.

mhp-lideri-devlet-bahceli-turkiyenin-cokusunu-isteyenler-avuclarini-yalayacaklardir

MHP Lideri Devlet Bahçeli: Türkiye’nin çöküşünü isteyenler avuçlarını yalayacaklardır

Türkiye'in salgına mağlup olmasını ümit ve özlemle bekleyenlerin çok fazla olduğunu kaydeden MHP Lideri Devlet Bahçeli, ''İnanıyorum ki, fertlerinin birbiriyle ilgili kaygı taşımadığı, birbirinin hakkını ve hukukunu teslim ve telif etmediği toplum veya milletlerin ayakta kalma şansı yoktur. Ben değil biz dedikten, hassas ve sorumlu hareket ettikten sonra felaketlerin taarruzunu bozguna uğratırız.'' ifadelerini kullandı.

devlet-karantinaya-alinan-bolgelere-destek-vermekle-mukelleftir

Devlet, karantinaya alınan bölgelere destek vermekle mükelleftir

Cumhuriyet Halk Partisi Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, “Virüsten elbette ki korunmamız ve evimizde kalmamız gerekiyor ama temel ihtiyaçlar noktasındaki eksiklerin giderilmesi devletin en temel görevidir. Devlet hem karantinaya alınan bölgeler hem de salgın kapsamında kapatılan esnafa gerekli destekleri vermekle mükelleftir” dedi.

tc-devlet-demiryollari-isletmesi-genel-mudurlugu

T.C. DEVLET DEMİRYOLLARI İŞLETMESİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ

OTLA MÜCADELE KAPSAMINDA İLAÇLAMA YAPILACAKTIR! 14 Nisan - 21 Nisan 2020 tarihleri arasında demiryolu hattında otla mücadele kapsamında; KonyaUlukışla-Adana-Toprakkale- Fevzipaşa-İslahiye, Fevzipaşa-Narlı-Başpınar, Köprüağzı-Kahramanmaraş gar ve istasyonlar ile istasyonlar arası demiryolu hattında ilaçlama yapılacaktır.

basbug-alparslan-turkes-turk-siyaset-ve-devlet-hayatinda-muhterem-iz-ve-eserleri-bulunan-bir-liderdir

Başbuğ Alparslan Türkeş, Türk siyaset ve devlet hayatında muhterem iz ve eserleri bulunan bir liderdir.

Türk milletinin gönlünde mümtaz ve müstesna bir yeri bulunan merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş Bey’i vefatının 23’üncü yıldönümünde Fatihalarla anıyoruz. Merhum Kurucu genel başkanımız, Türk siyaset ve devlet hayatında muhterem iz ve eserleri bulunan bir liderdir.