canlı yayın
depremden-zarar-goren-ilcelerimiz-icin-ihaleler-devam-ediyor

Depremden zarar gören ilçelerimiz için ihaleler devam ediyor.

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, “Depremden en çok zarar gören Pütürge ilçemizde 85 Köyevi, 85 ahır, Cami ve Köy Konağı yapıyoruz projemizin ihalesi ise 28 Mayıs’ta. Doğanyol, Pütürge ve Kale ilçelerimize de 200 köyevi, 75 ahırın ihalesini de 29 Mayıs’ta TOKİ tarafından yapılacak ve en kısa zamanda bitirilecek” dedi.

depremde-hasar-goren-binalarin-yikim-ihalesi-gerceklestirildi

Depremde Hasar Gören Binaların Yıkım İhalesi Gerçekleştirildi

Elazığ Belediyesi şehrin muhtelif yerlerinde depremde ağır hasar gören binalara ilişkin yıkım ihalesini gerçekleştirdi. 24 Ocak’ta yaşanan 6.8 büyüklüğündeki depremin ardından gerçekleştirilen hasar tespit çalışmaları sonrasında ağır hasar gören binaların yıkım çalışmaları devam ediyor. Elazığ Belediyesi tarafından yürütülen çalışmalar doğrultusunda, şehrin muhtelif yerlerinde depremde ağır hasar gören 20 bin metrekare alana sahip üç ayrı yıkım ihalesi gerçekleştirildi.

calik-dunyada-depremden-45-gun-sonra-yeni-konut-ihale-surecini-baslatma-ornegi-azdir-bunu-turkiye-basardi

Çalık, “Dünyada depremden 45 gün sonra yeni konut ihale sürecini başlatma örneği azdır, bunu Türkiye başardı”

Çalık, “Dünyada depremden 45 gün sonra yeni konut ihale sürecini başlatma örneği azdır, bunu Türkiye başardı” AK Parti Malatya Milletvekili ve MKYK Üyesi Öznur Çalık, gelerek 24 Ocak’ta meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki Sivrice depremi sonrasında Doğanyol ve Pütüre ilçelerinde yapılan ve yapılacak çalışmaların mahalle muhtarları ile istişare etti. Çalık, “Depremden 45 gün sonra yeni konut yapımı için sürecin başlatılmış olma örneği dünyada azdır. Bu durumu büyüyen Türkiye gerçekleştiriyor.” dedi.

baskan-guder-depremden-zarar-goren-mahallelerin-muhtarlarini-dinledi

BAŞKAN GÜDER DEPREMDEN ZARAR GÖREN MAHALLELERİN MUHTARLARINI DİNLEDİ

GÜDER, “DEPREMZEDELER İÇİN ELİMİZDEN GELEN HERŞEYİ YAPMAYA DEVAM EDECEĞİZ” Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, 6.8'lik Elazığ depreminin ardından Malatya'da en fazla etkilenen Battalgazi ilçesindeki 12 mahalle muhtarıyla bir araya geldi. Başkan Güder, “Vatandaşlarımızın taleplerini muhtarlarımız bizlere aktardı. Bizlerde önümüzdeki günlerde yapacağımız toplantıda vatandaşlarımızın ve muhtarlarımızın bu taleplerini dile getireceğiz” dedi.

malatya-valiliginden-depremde-zarar-goren-vatandaslara-duyuru

Malatya Valiliğinden Depremde zarar gören vatandaşlara Duyuru

Malatya Valiliğinden yapılan açıklamada; 24 Ocak 2020 tarihinde meydana gelen deprem nedeniyle kesin hasar tespitlerine ilişkin çalışmalar devam etmektedir. İkamet etmiş olduğu bina ya da evin hasar tespit durumunu öğrenmek isteyen vatandaşlarımızın; Çöşnük Mahallesi Necip Fazıl Kısakürek Caddesi No:4 Battalgazi adresinde faaliyet gösteren Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü binasında kurulmuş olan müracaat masasına müracaat etmeleri gerekmektedir.

depremde-zarar-goren-okullar-tasiniyor

Depremde Zarar Gören Okullar taşınıyor

Depremde Zarar Gören Okullar taşınıyor

keskin-depremde-magdur-olan-esnafin-prim-ve-vergilerini-devlet-6-ay-odemeli

Keskin, “Depremde mağdur olan esnafın prim ve vergilerini devlet 6 ay ödemeli”

eskin, “Depremde mağdur olan esnafın prim ve vergilerini devlet 6 ay ödemeli” Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TSEK) Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Şevket Keskin, “Sayın Cumhurbaşkanımızdan ve hükümetimizden, depremden dolayı mağdur olan esnaf ve sanatkarımızın vergi, SSK, Bağ-Kur primlerini devletimiz 6 ay süreyle ödemelidir. Bu konuda destek bekliyoruz. “ dedi.

buyuksehir-depremde-yaralanan-hayvanlarin-tedavilerini-yapiyor

BÜYÜKŞEHİR DEPREMDE YARALANAN HAYVANLARIN TEDAVİLERİNİ YAPIYOR

24 Ocak tarihinde yaşanan deprem sırasında yaralanan hayvanlar, Malatya Büyükşehir Belediyesi Hayvan Barınma Merkezi’nde tedavi ediliyor. 6.8 şiddetindeki deprem sonrası göçük altında kalan birçok hayvanı kurtaran Büyükşehir Belediyesi, deprem sonrası yaralanan birçok hayvanın tedavisini yapıyor.

calik-depremden-1-saat-sonra-deprem-bolgesindeydik

Çalık, 'Depremden 1 saat sonra deprem bölgesindeydik'

AK Parti Malatya Milletvekili ve MKYK Üyesi Öznur Çalık, “Depremden sonra Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde devlet kurumlarımız bütün bakanlarımız, her biri kendi alanlarında çalışmalarını yaptılar.” dedi.

vali-barus-depremden-etkilenen-kale-ilcesinde-incelemelerde-bulundu

Vali Baruş Depremden Etkilenen Kale İlçesinde İncelemelerde Bulundu

24 Ocak günü yaşanan deprem neticesinde hasar gören mahallelerde incelemelerde bulundu. Deprem dolayısıyla evlerde hasar bulunan Kale ilçesi; Gülenköy, Karaağaç, Yeni Damlar, Akuşağı, Uyanık, Uzun Hüseyin ve Kara Hüseyin mahallelerinde incelemelerde bulunan Vali Baruş, vatandaşların sıkıntılarını dinleyerek ihtiyaçların giderilmesi talimatını verdi.

malatyada-depremden-zarar-goren-37-bina-yikilacak

Malatya'da depremden zarar gören 37 bina yıkılacak

24 Ocak Günü Merkez üssü Elâzığ Sivrice olan depremin etkilerinin yoğun olarak hissedildiği ilimizde, depremde ağır hasar alan binaların yıkımı için Valilik 2 nolu toplantı salonunda Vali Aydın Baruş Başkanlığında değerlendirme toplantısı düzenlend

vali-barus-ve-baskan-gurkan-depremde-hasar-goren-yerleri-gezdiler

Vali Baruş ve Başkan Gürkan depremde hasar gören yerleri gezdiler

YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA EN ÜST SEVİYEDE Elazığ’ın Sivrice İlçesi’nde yaşanan ve Malatya’da hissedilen 6.8 şiddetindeki depremin etkilerini ortadan kaldırmak için tüm imkânlar seferber ediliyor.

depremde-gocuk-altinda-kalan-hayvanlara-tedavi-uygulandi

Depremde Göçük Altında Kalan Hayvanlara Tedavi Uygulandı

Elazığ’ın Sivrice İlçesi’nde yaşanan ve Malatya’da da kendini hissettiren 6.8 şiddetindeki depremin etkilerini ortadan kaldırmak için Malatya Büyükşehir Belediyesi sahada çalışmalarına devam ediyor, tüm imkânlarını seferber ediyor. 6.8 şiddetindeki deprem ve artçı depremler Malatya’da en çok Doğanyol, Pütürge ve Kale ilçelerini etkiledi. Deprem felaketi sonrası Doğanyol, Pütürge ve Kale’ye AFAD ekipleriyle beraber ilk müdahaleyi Büyükşehir Belediyesi ekipleri yaptı.

yesilyurtta-depremde-hasar-goren-binalarda-incelemeler-baslatildi

YEŞİLYURT’TA DEPREMDE HASAR GÖREN BİNALARDA İNCELEMELER BAŞLATILDI

“Vatandaşlarımızın Can ve Mal Güvenliği İçin Her Türlü Önlemi Alıyoruz” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, 6.8 şiddetindeki depremin ardından Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ile birlikte ilçe genelindeki evler ve işyerlerinde hasar tespit çalışmalarına başladıklarını söyledi.

baskan-guder-depremden-hasar-goren-doganyol-ve-puturge-ilcesini-ziyaret-etti

BAŞKAN GÜDER, DEPREMDEN HASAR GÖREN DOĞANYOL VE PÜTÜRGE İLÇESİNİ ZİYARET ETTİ

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Elazığ'da meydana gelen 6,8 büyüklüğündeki depremden etkilenen Malatya'nın Doğanyol ve Pütürge ilçelerini ziyaret ederek, hasar tespit çalışmalarını yerinde inceledi.

baskan-avsar-depremden-hasar-goren-doganyol-ve-puturge-ilcesini-ziyaret-etti

Başkan Avşar, Depremden Hasar Gören Doğanyol Ve Pütürge İlçesini Ziyaret Etti

MHP Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar ve yönetimi , Elazığ'da meydana gelen 6,8 büyüklüğündeki depremden etkilenen Malatya'nın Doğanyol ve Pütürge ilçelerini ziyaret ederek, hasar tespit çalışmalarını yerinde inceledi. Elazığ'da meydana gelen 6,8 büyüklüğündeki depremden etkilenen Malatya'nın Doğanyol ilçesinde hasar tespit çalışmaları devam ederken MHP Malatya İl Başkanı R.Bülent Avşar, Doğanyol ve Pütürge ilçelerini ziyaret etti