canlı yayın
buyuksehir-zabita-ekiplerinden-trafik-denetimi

BÜYÜKŞEHİR ZABITA EKİPLERİNDEN TRAFİK DENETİMİ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığına bağlı trafik ekipleri, Büyükşehir Belediyesi sorumluluk alanı içerisinde bulunan caddelerde denetimlerine yoğun bir şekilde devam ediyor.

kaymakam-duran-ve-baskan-guderden-maske-denetimi

Kaymakam Duran Ve Başkan Güder’den Maske Denetimi

Battalgazi İlçe Kaymakamı Abdul Kadir Duran ve Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, ilçe genelinde maske ve sosyal mesafe denetimi yaptı. Gerçekleşen denetimlerde esnaf ve vatandaşlardan maske, hijyen ve sosyal mesafe kurallarına uymaları istendi.

kapsamli-covid-19-denetimi-gerceklestirildi

Kapsamlı Covid-19 Denetimi Gerçekleştirildi

İlimizde koronavirüs salgınının daha fazla yayılmasını engellemek, vatandaşlarımızı salgından korumak amacıyla alınan önlem ve tedbirlere riayet edilip edilmediğini kontrol etmek amacıyla Korona virüs (Covid-19) denetimlerine katılan Vali Aydın Baruş, esnaf ve vatandaşları maske, hijyen ve mesafe konularında uyardı.

malatya-il-merkezinde-korona-virus-denetimi-gerceklestirildi

Malatya İl Merkezinde Korona Virüs Denetimi Gerçekleştirildi

İçişleri Bakanlığının 81 ile korona virüs genelgesi göndermesinin ardından Vali Aydın Baruş, koordinesinde Malatya il merkezinde korona virüs denetimi gerçekleştirildi.

bakan-yardimcisi-catak-saglik-icin-hepimiz-icin-denetiminde-ve-deprem-bolgesinde-incelemelerde-bulundu

Bakan Yardımcısı Çatak "Sağlık İçin Hepimiz İçin" Denetiminde ve Deprem Bölgesinde İncelemelerde Bulundu

Malatya'nın Pütürge ilçesinde yaşanan 5.2 şiddetindeki depremin meydana getirdiği etkileri incelemek üzere Malatya'ya gelen İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı, İlk olarak Malatya Valiliğine ziyarette bulundu. Valilik Şeref Defterini imzalayan Bakan Yardımcısı Çataklı daha sonra Valilik 2 Nolu Toplantı Salonunda Deprem Değerlendirme Toplantısına katıldı.

buyuksehir-zabitadan-ekmek-denetimi

BÜYÜKŞEHİR ZABITA’DAN EKMEK DENETİMİ

Malatya’dan son günlerde bazı fırınlarda uygulanan ekmek zammına karşı Büyükşehir Belediyesi Zabıtası tarafından denetimler gerçekleştirildi. Zammın mevzuata uygun şekilde gerçekleştirilmediğine dikkat çeken Zabıta Daire Başkanı Hüseyin Hanbay, 200 gram ve 1.25 TL rayiç bedele uymayan esnafa cezai işlem uyguladıklarını kaydetti.

firinlarda-hijyen-ve-gramaj-denetimi-yapildi

FIRINLARDA HİJYEN VE GRAMAJ DENETİMİ YAPILDI

Fırınlarda hijyen ve gramaj denetimi yapıldı. Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu'nun talimatı ile Arapgir Zabıta Amirliği rutin fırın denetimlerini sıklaştırdı.

emniyet-genel-muduru-mehmet-aktas-malatyada-trafik-denetimine-katildi

Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş Malatya’da Trafik Denetimine Katıldı

Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, Kurban Bayramı dolayısıyla gerçekleştirilen trafik denetimleriyle ilgili "Hiç affımız yok, sürücülerden trafik kurallarına uymalarını, cep telefonu kullanmamalarını rica ediyoruz" dedi.