canlı yayın
yesilyurt-belediyesi-iyilik-havuzu-projesiyle-toplumsal-dayanismaya-katki-sunuyor

YEŞİLYURT BELEDİYESİ, ‘İYİLİK HAVUZU’ PROJESİYLE TOPLUMSAL DAYANIŞMAYA KATKI SUNUYOR

“İyiliksever İle Yardıma İhtiyacı Olanı Buluşturan Örnek Bir Projedir” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ Sosyal Yardım İşler Müdürlüğümüzün gözetiminde başlatılan ‘İyilik Havuzu’ projemiz, iyiliksever ile yardıma ihtiyacı olanı buluşturan örnek bir projedir.” diye konuştu.

chp-milletvekili-gurerin-1-mayis-emek-ve-dayanisma-gunu-mesaji

CHP Milletvekili Gürer’in 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü mesajı:

Gürer: “Virüs, insanlığın emekçilere çok şey borçlu olduğunu gösterdi CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla yaptığı açıklamada, virüs nedeniyle zor bir dönemden geçen dünyada, insanlığın işçi ve emekçilere ne çok şey borçlu olduğunun bir kez daha ortaya çıktığını söyledi. Taşeron sistemin tamamen sonlandırıldığı, kayıt dışı çalışmanın bitirildiği, iş cinayetlerinin olmadığı, örgütlenmenin önündeki tüm engellerin kaldırıldığı ve emeğin değer bulduğu bir çalışma hayatı dileyen Gürer, bu zorlu süreçte başta sağlık sektöründe çalışanlar olmak üzere tüm emekçilerin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününü kutladı.

chp-gaziantep-il-baskani-hayri-sucudan-1-mayis-emek-ve-dayanisma-gunu-mesaji

CHP GAZİANTEP İL BAŞKANI HAYRİ SUCU’DAN 1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ MESAJI

Koronavirüs, Önce İşçi Ve Emekçileri Vurdu. CHP Gaziantep İl Başkanı Hayri Sucu, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımlayarak, “Tüm emekçilerin, haklarını eşitçe ve adalet içinde alabildiği bir dünyanın hayalini kurmaya ve bu bilinç ile çalışmaya devam edeceğiz” dedi. Sucu, “Tüm dünyanı etkisi altına alan koronavirüs salgını bile ilk önce işçi ve emekçileri vurdu. Milyonlarca işçi ve emekçi koronavirüs salgını bahane edilerek işten atıldı ya da ücretsiz izine gönderildi” ifadelerini kullandı.

milli-dayanisma-kampanyasindan-toplanan-para-aciklandi-

MİLLİ DAYANIŞMA KAMPANYASIN'DAN TOPLANAN PARA AÇIKLANDI

İletişim Başkanlığının Twitter'daki hesabından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" çağrısıyla başlattığı dayanışma kampanyasında toplanan bağış miktarına ilişkin açıklamada bulunuldu.

kilic-milli-birlik-ve-dayanisma-ruhu-ile-bu-belanin-ustesinde-gelecegiz

KILIÇ: “MİLLİ BİRLİK VE DAYANIŞMA RUHU İLE BU BELANIN ÜSTESİNDE GELECEĞİZ”

MHP Gaziantep Milletvekili Muhittin Taşdoğan ve Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç telekonferans görüşmesi gerçekleştirerek gündemi değerlendirdiler. Gerçekleşen telekonferans görüşmesinde Koronavirüs (Covid-19) salgınına karşı Oğuzeli’n de alınan tedbirler ele alınırken, MHP Gaziantep Milletvekili Muhittin Taşdoğan Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç’ın Belediye Başkanlığında ki ikinci dönem birinci yılını kutladı.

milli-dayanisma-kampanyasi-baslatildi

Milli Dayanışma Kampanyası Başlatıldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakanlar Kurulu toplantısı sonrasında ulusa seslendi. Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

dayanisma-ruhumuz-yaralarin-sarilmasinda-etkin-rol-oynuyor

Dayanışma Ruhumuz, Yaraların Sarılmasında Etkin Rol Oynuyor”

DEPREMDEN ETKİLENEN YEŞİLYURT’TA HASARLI BİNALARA YÖNELİK İNCELEMELER SÜRÜYOR AK Parti MKYK Üyesi ve Milletvekili Bülent Tüfenkçi ile Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Şeyhbayram mahallesini ziyaret ederek, 6,8 büyüklüğündeki deprem nedeniyle binalarda oluşan hasarları yerinde inceleyerek, yapılacak yardımlara ilişkin mahalle sakinlerine bilgiler paylaştılar.

gonul-soframizda-huzur-paylasim-ve-dayanisma-var

“Gönül Soframızda Huzur, Paylaşım ve Dayanışma Var

Yeşilyurt Belediyesi, Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesinin bahçesinde kurduğu ‘Gönül Sofrası’ iftar çadırında hasta, hasta yakınları, personeller ve vatandaşlara Ramazan Ayı boyunca ücretsiz iftar yemeği verecek. Günde yaklaşık bin kişiyi ağırlaması beklenen iftar çadırında ki ilk iftar programına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

baskan-guderin-1-mayis-emek-ve-dayanisma-gunu-mesaji

BAŞKAN GÜDER’İN 1 MAYIS EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ MESAJI

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla mesaj yayımladı. Başkan Güder, “Üretmeden gelişmenin mümkün olmadığı, acımasız rekabetin dünyada sürekli ivme kazandığı bu zamanda, işçi sınıfının kıymeti unutulmamalıdır” dedi.

ornek-dayanisma

ÖRNEK DAYANIŞMA

Gaziantepspor ve Urfaspor Taraftar Dernek başkanları Kızıl’ı ziyaret etti