canlı yayın
soylemez-darbecilerin-karsisindayiz

Söylemez; 'DARBECİLERİN KARŞISINDAYIZ'

GELENEĞİMİZDE VESAYETE, GELECEĞİMİZDE DARBEYE YER YOK; MİLLETİMİZİN YANINDAYIZ DARBECİLERİN KARŞISINDAYIZ

gurer-pancar-ciftcisine-darbe---

Gürer: “Pancar çiftçisine darbe”

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Türkşeker tarafından 336 lira olarak belirlenen A kotası şeker pancarı taban fiyatının beklentilerin çok altında kaldığını söyledi.

baskan-kirazin-15-temmuz-darbe-girisimi-ile-ilgili-mesaji

Başkan Kiraz'ın 15 Temmuz Darbe Girişimi ile ilgili mesajı

15 Temmuz 2016 yılında bir darbe girişimiyle ülke olarak karşı karşıya kalmıştık. Bu yıl 4'üncü yılı. 4'üncü yılında bir kez daha darbe kalkışmasını gerçekleştirenleri, buna destek olanları kınadığımızı belirtmek istiyorum.

baskan-ilhanin-15-temmuz-darbe-girisimi-ile-ilgili-mesaji

Başkan İlhan'ın 15 Temmuz Darbe Girişimi ile ilgili mesajı

Yüce Türk milleti tarih boyunca buhranlı dönemler yaşamıştır ancak bu güçlükleri büyük feraseti sayesinde yenmesini bilmiştir.

mhp-lideri-bahceli-darbeci-gelenegin-siyaset-ayagi-olan-chp-sucustu-yakalanmistir

MHP Lideri Bahçeli: Darbeci geleneğin siyaset ayağı olan CHP suçüstü yakalanmıştır

Milliyetçi Hareket Partisi Lideri Devlet Bahçeli'nin açıklamaları şu şekilde; ''Türk milletine mensubiyeti ağır yaralı zevat, zihniyet ve ziyankâr çevrelerin meşum ve melun emelleri son zamanlarda dikkat çekici şekilde artış göstermektedir.

milleti-tasfiye-vesayeti-takviye-etmeyi-amaclayan-28-subat-darbesini-unutmayacagiz

Milleti tasfiye, vesayeti takviye etmeyi amaçlayan 28 Şubat darbesini unutmayacağız

Türkiye’de tarihe 28 Şubat postmodern darbesi olarak geçen 28 Şubat 1997 tarihli Milli Güvenlik Kurulu kararlı üzerinden 23 yıl geçti. Devletin silah kullanmadan ancak devletin bütün kurumlarını bir vesayet kurumuna dönüştürerek milletin üzerinden silindir gibi geçirdiği 28 Şubat darbesiyle milletin öz değerlerine, inançlarına, varlık ve hayatiyetine kast edilmek istendi. Milletin maşeri vicdanında telafisi imkânsız yaralar açıldı. Arkasında emperyalist odakların olduğunu gayet iyi bildiğimiz bu darbeyle vesayet sistemi güçlendirildi, hayatın her alanında önüne konulmuş engelleri aşmaya başlayan milli irade baskılandı. Darbeci zihniyet ve kadrolar, dini hayatı kamusal alandan kovmakla kalmadı, ülkeyi yağmacıların talanına, emperyalizmin sömürü araçlarına açtı.

calik-darbe-girisimleri-kisi-basina-milli-geliri-dusurdu

Çalık: “Darbe girişimleri kişi başına milli geliri düşürdü”

AK Parti Malatya Milletvekili ve MKYK Üyesi Öznur Çalık, “Darbe süreçleri olmamış olsaydı bugün kat etiğimiz yol çok daha iyi olacaktı, kişi başına düşen milli gelirimiz çok daha yüksek olacaktı.” Dedi. Milletvekili Çalık, AK Parti İl Başkanlığında düzenlenen Halk Gününe katılarak vatandaşların sorun ve taleplerini dinledi.

millet-serefi-onuru-bagimsizligi-ezani-bayragi-ve-vatani-icin-mucadele-eden-kahramanlari-asla-unutamaz--vali-aydin-barus-15-temmuz-darbe-kalki

Millet, Şerefi, Onuru, Bağımsızlığı, Ezanı, Bayrağı ve Vatanı İçin Mücadele Eden Kahramanları Asla Unutamaz Vali Aydın Baruş, 15 Temmuz darbe kalkı

Vali Aydın Baruş, 15 Temmuz darbe kalkışmasının yıl dönümü etkinlikleri kapsamında şehit aileleri ve gaziler ile bir araya geldi

modern-firavun-darbeci-sisi-kan-akitmaya-devam-ediyor

MODERN FİRAVUN DARBECİ SİSİ KAN AKITMAYA DEVAM EDİYOR.

Bilindiği üzere Mısır'da, Şubat 2011'de Hüsnü Mübarek'in devrilmesinin ardından Müslüman Kardeşler ve halkın büyük çoğunluğunun desteklediği Muhammed Mursi güç kazanmış ve gerçekleştirilen seçimle ilk kez seçimle gelen cumhurbaşkanı olarak Mısır tarihine geçmişti.

-abdestli-darbe-tesebbusu

ABDESTLİ DARBE TEŞEBBÜSÜ

Her zaman diyorum: Halkın gücünü aşacak hiçbir güç yoktur. Yeter ki halk, kandırılmasın.

otomobil-kacakcilarina-darbe

OTOMOBİL KAÇAKÇILARINA DARBE

SURİYE’DEKİ KARIŞIKLIKTAN FAYDALANARAK LÜKS OTOMOBİL KAÇAKÇILIĞI YAPMAK İSTEYENLERE OPEREASYON

jandarmadan-kacakcilara-darbe

JANDARMADAN KAÇAKÇILARA DARBE

Gaziantep’te Jandarma kaçakçılara geçit vermiyor. Ekim ayı içerisinde, yaklaşık 200.000 bin paket kaça sigara ve, 100.000 litre kaçak akaryakıt ve çok miktarda muhtelif gümrük kaçağı malzemeler el geçirildi.