canlı yayın
-aylin-cesur-istanbul-sozlesmesini-onaylayip-gerekliliklerini-yerine-getirmemek-ikiyuzluluktur

AYLİN CESUR: “İSTANBUL SÖZLEŞMESİNİ ONAYLAYIP GEREKLİLİKLERİNİ YERİNE GETİRMEMEK İKİYÜZLÜLÜKTÜR

NOGAY: PERSONELİ MAĞDUR ETMEDEN, HİZMETLERİMİZİN VE MALİ POLİTİKAMIZIN DIŞINA ÇIKMADAN BİR ÜCRET ARTIŞI BELİRLEDİK GELERİ: DOĞU’DA İLK İMZA ATAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MALATYA OLDU Malatya Büyükşehir Belediyesi, 696 KHK ile kadroya geçen işçilerle toplu iş sözleşmesini imzaladı. Büyükşehir Belediyesi ve HAK-İŞ arasında yapılan toplu iş sözleşmesinde KHK’lı çalışan 2 bin 200 çalışana ortalama yüzde 20 zam yapıldı. Buna göre en düşük maaş alan işçiye yaklaşık 560 lira ücret artışı sağlanmış oldu.

-erhan-cengiz-19-ekim-muhtarlar-gunu-dolayisiyla-bir-mesaj-yayimladi

Erhan CENGİZ, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Mesajında muhtarların halkın sorunlarının çözümünde önemli bir rol üstlendiğini vurgulayan Başkan CENGİZ, “Muhtarlarımız, demokrasimizin en önemli unsurlarından biri olduğu gibi vatandaşlarımız ile devlet arasında önemli bir köprü görevi üstlenirler. Halkımızın iyi ve kötü gününde her zaman yanında olan muhtarlarımız, bir yandan da istek, şikayet ve önerileri yetkili makamlara ileterek çözüme kavuşması noktasında kilit bir rol oynarlar.

milletvekili-tufenkci-ile-belediye-baskani-cinar-sahnahandaki-kopru-insaatini-inceledi

MİLLETVEKİLİ TÜFENKÇİ İLE BELEDİYE BAŞKANI ÇINAR, ŞAHNAHAN’DAKİ KÖPRÜ İNŞAATINI İNCELEDİ

“Alternatif Köprü ile Beylerderesi’nde ki Trafik Akışı Rahatlayacak” AK Parti MKYK Üyesi ve Milletvekili Bülent Tüfenkci ile Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun talimatlarıyla hızlandırılan ‘Kuzey Çevreyolu’ proje çalışmaları kapsamında; Beylerderesi’nde ki Turgut Özal Viyadüğüne alternatif olarak yapımı devam eden Şahnahan'da ki köprü inşaatında incelemelerde bulundu.

babalar-gunu-dolayisiyla-bir-mesaj-yayinlayan-baskan-gurkan

Babalar Günü dolayısıyla bir mesaj yayınlayan Başkan Gürkan

NE MUTLU BABASININ RIZASINI ALANA Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Babalar Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

cevre-gunu-dolayisiyla-cevre-ve-sehircilik-il-mudurunden-baskan-gurkana-ziyaret

“Çevre Günü” Dolayısıyla Çevre ve Şehircilik İl Müdüründen Başkan Gürkan’a Ziyaret

GÜRKAN: ÇEVRE GÜNÜNÜ KUTLUYORUM 5 Haziran Dünya Çevre Günü nedeniyle, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Fikret Onhan ve kurum çalışanları, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı makamında ziyaret ettiler.

cevre-gunu-dolayisiyla-vali-barusa-ziyaret

Çevre Günü' Dolayısıyla Vali Baruş’a Ziyaret

5 Haziran Dünya Çevre Günü nedeniyle, Çevre ve Şehircilik İl Müdür V. Fikret Onhan ve kurum çalışanları, Vali Aydın Baruş’u makamında ziyaret ettiler.

mhp-malatya-il-baskani-mesut-samanlinin-ramazan-bayrami-dolayisiyla-yaptigi-basin-aciklamasidir

MHP MALATYA İL BAŞKANI MESUT SAMANLI’NIN RAMAZAN BAYRAMI DOLAYISIYLA YAPTIĞI BASIN AÇIKLAMASIDIR;

Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennem azabından kurtuluş olan mübarek Ramazan Ayını geride bırakarak bayram günlerine ulaşmış, bulunmaktayız.

mhp-malatya-il-baskani-mesut-samanli-anneler-gunu-dolayisiyla-mesaj-yayimladi

MHP MALATYA İL BAŞKANI MESUT SAMANLI ANNELER GÜNÜ DOLAYISIYLA MESAJ YAYIMLADI

Hayata gözümüzü açtığımız andan itibaren; sevgi dolu yüzü, muazzam merhameti ve eşsiz şefkatiyle karşılaştığımız annelerin, bu anlamlı günde bir kez daha hatırlanılması ve toplumumuzdaki vazgeçilmez önemi üzerine düşünülmesi gerekmektedir.

vali-barus-trafik-haftasi-dolayisiyla-maske-ve-dezenfektan-dagitti

Vali Baruş Trafik Haftası Dolayısıyla Maske Ve Dezenfektan Dağıttı

Vali Aydın Baruş Trafik Haftası dolayısıyla Elazığ yolu uygulama noktasında sürücülere maske ve dezenfektan dağıttı.

baskan-ozcan-ozal-ve-fendoglunun-olum-yil-donumu-dolayisiyla-mesaj-yayinladi

BAŞKAN ÖZCAN, ÖZAL VE FENDOĞLU’NUN ÖLÜM YIL DÖNÜMÜ DOLAYISIYLA MESAJ YAYINLADI

Malatya Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Özcan, 8. Cumhurbaşkanımız Turgut Özal ve Hamit Fendoğlu’nun ve ölüm yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

baskan-ilhan-polis-haftasi-dolayisiyla-kontrol-noktalarini-ziyaret-etti

Başkan İlhan :Polis haftası dolayısıyla kontrol noktalarını ziyaret etti.

Polis Teşkilatımızın 175. Kuruluş yıldönümü nedeniyle tüm emniyet mensuplarına, yanlarında olduğumuzu hissettirmek adına, 10 Nisan 2020 cuma günü saat 21:00’daevlerimizin balkonlarından alkışlarla destek veriyoruz.Haydi Malatya...

baskan-keskin-beraat-kandili-dolayisiyla-bir-mesaj-yayimladi

BAŞKAN KESKİN BERAAT KANDİLİ DOLAYISIYLA BİR MESAJ YAYIMLADI

Ey Yüce Rabbimiz! Evlerimizden bereketi, dillerimizden duayı, kaplerimizden imanı, hayatımızdan Resulünün sünnetini ve sevgisini eksik etme.

ilce-baskani-ilhan-beraat-kandili-dolayisiyla-bir-mesaj-yayimladi

İLÇE BAŞKANI İLHAN BERAAT KANDİLİ DOLAYISIYLA BİR MESAJ YAYIMLADI

MHP(Milliyetçi Hareket Partisi) Battalgazi İlçe Başkanı İlhan İlhan, Berat Kandili dolayısıyla yayınladığı mesajında merhametin, iyiliğin, umut ve huzurun gecesi, On Bir Ayın Sultanı Ramazan-ı Şerifin müjdecisi Berat Kandilinizi tebrik ediyorum dedi.

mhp-battalgazi-ilce-baskani-ilhan-ilhan-5-nisan-avukatlar-gunu-dolayisiyla-bir-kutlama-mesaji-yayinladi

MHP Battalgazi İlçe Başkanı İlhan İlhan, 5 Nisan Avukatlar Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Avukatların kanun hâkimiyetinin ve hukukun üstünlüğünün en önemli unsurları olmanın yanında insanların savunma hakkını üstlenerek demokrasinin yaşanmasında ve gelişmesinde de önemli bir konuma sahip olduğunu ifade eden Başkan İlhan, avukatların adalet ve hakkaniyetin sağlanması hususunda yürüttükleri görev ve sorumluluğun önemine dikkat çekti.

mim-der-baskani-mustafa-duyar-10-ocak-calisan-gazeteciler-gunu-dolayisiyla-bir-mesaj-yayimladi

Mim-Der Başkanı Mustafa DUYAR 10 Ocak "Çalışan Gazeteciler Günü" dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Başkan Duyar mesajında; Milletimizin ortak sesi olmanın ötesinde, kamuoyunun vicdanını temsil eden ve özellikle kamuoyunda doğru ve zamanında bilgilendirilmesinde basın mensuplarına çok büyük görev ve sorumluluklar düşmektedir.

-marasali-10-ocak-calisan-gazeteciler-gunu-dolayisiyla-basin-mensuplariyla-kahvalti-da-bulustu

Marasalı, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla basın mensuplarıyla kahvaltı da buluştu.

Programa teşrif ettiğinizden dolayı teşekkür ediyorum. 10 Ocak dünya çalışan gazeteciler günü vesilesiyle bugün siz basın ile bir araya gelmeyi istedik. Sizler de bu programa iştirak ederek bizlere şeref verdiniz. Hepinize teşekkürler ediyorum.Bugün hem ulusal basınımızın, hem yerel basınımızın içinde bulunduğu, dolayısıyla basınımızın içinde bulunduğu ekonomik siyasi ve sosyal sorunlara dikkat çekmek üzere bir basın toplantısı düzenlemiş bulunuyoruz. Gerek hürriyet yönünden, gerek ekonomik yönden sıkıntılı günler yaşayan basınımızın bir an önce bu açmazdan kurtulmaları, hem kendi iç dinamiklerine, hem de vatandaşın entelektüel bilgi birikimine ve bakış açısına bağlı" dedi.

baskan-filiz-yavuzkurt-10-ocak-calisan-gazeteciler-gunu-dolayisiyla-kutlama-mesaji-yayinladi

Başkan Filiz Yavuzkurt, 10 Ocak 'Çalışan Gazeteciler Günü' dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı

Anadolu Basın Yayın Birliği Malatya Şube Başkanı Filiz Yavuzkurt, 10 Ocak 'Çalışan Gazeteciler Günü' dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı. Başkan Yavuzkurt mesajında, demokrasinin en önemli unsurları arasında yer alan güçlü bir basın ve gazeteciliğin ülkede demokrasinin ve ifade özgürlüğünün en önemli teminatı konumu gerçeğinden hareketle, gazetecilerin toplumun gözü, kulağı, sesi olduğunu belirtti. Basın ve gazeteciliğin haber vermenin ötesinde kamuoyu bilinci oluşturarak tüm kesimler açısından önemli bir öğe olduğunu belirten Başkan Filiz Yavuzkurt şunları söyledi:

mhp-battalgazi-ilce-baskani-mesut-samanli-yeni-yil-dolayisiyla-bir-mesaj-yayimladi

MHP Battalgazi ilçe başkanı Mesut Samanlı yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayımladı

Yeni bir yıla girerken sevgi ve barış diliyorum. Savaşların, acıların ve felaketlerin, geçip giden koca bir yıl gibi geride kalması umuduyla. Nice Yıllara!

baskan-mustafa-duyar-yeni-yil-dolayisiyla-bir-mesaj-yayinlandi

Başkan Mustafa DUYAR "Yeni Yıl" dolayısıyla bir mesaj yayınlandı.

Başkan DUYAR mesajında ““Her yeni yıl, geçmiş yılların getirdiği tecrübenin, birikimin üzerine inşa edilecek yeni bir başlangıç, yeni bir heyecan, yeni beklenti umut demektir.