AKP
AKP
baskan-guder-battalgazimizin-degisimi-2021-yilinda-da-devam-edecek

BAŞKAN GÜDER: “BATTALGAZİ’MİZİN DEĞİŞİMİ 2021 YILINDA DA DEVAM EDECEK”

Şehit Fevzi Mahallesi’nde 2.etap çalışması devam eden Derme Deresi Islah projesinin Sivas Caddesi’ndeki 1.etap çalışmalarına 2021 yılında başlamayı hedeflediklerini belirten Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Battalgazi’mizin değişimi 2021 yılında da devam edecek” dedi.

kentsel-donusum-projesi-yesiltepenin-degisimine-isik-tutuyor

KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJESİ YEŞİLTEPE’NİN DEĞİŞİMİNE IŞIK TUTUYOR

“Kentsel Dönüşümde Bölgeye Örnek Oluyoruz” Yeşilyurt Belediyesinin TOKİ ile yaptığı protokol neticesinde Yeşiltepe’de devam eden ‘Kentsel Gelişim ve Dönüşüm Projesi’ çerçevesinde yapılan binalar hızla yükseliyor. Yeşiltepe’ deki yaşam kalitesine artı değerler kazandırmasının yanı sıra vatandaşların daha güvenli ve huzurlu alanlarda yaşamasına fırsat tanıyacak olan proje kapsamında yapılan binaların iç ve dış tasarımları gelişen Yeşilyurt’un imaj ve vizyonuna ayrı bir değer katacak

kentsel-donusum-projesi-yesiltepenin-degisimine-isik-tutuyor

KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJESİ YEŞİLTEPE’NİN DEĞİŞİMİNE IŞIK TUTUYOR

“Kentsel Dönüşümde Bölgeye Örnek Oluyoruz” Yeşilyurt Belediyesinin TOKİ ile yaptığı protokol neticesinde Yeşiltepe’de devam eden ‘Kentsel Gelişim ve Dönüşüm Projesi’ çerçevesinde yapılan binalar hızla yükseliyor. Yeşiltepe’ deki yaşam kalitesine artı değerler kazandırmasının yanı sıra vatandaşların daha güvenli ve huzurlu alanlarda yaşamasına fırsat tanıyacak olan proje kapsamında yapılan binaların iç ve dış tasarımları gelişen Yeşilyurt’un imaj ve vizyonuna ayrı bir değer katacak.

malatya-ulku-ocaklarinda-bayrak-degisimi

MALATYA ÜLKÜ OCAKLARINDA BAYRAK DEĞİŞİMİ!

Genel Başkanımız Sayın Sinan Ateş tarafından Malatya Ülkü Ocakları Başkanlığına Bayram Işık atanmıştır. Bugüne kadar yaptığı hizmetlerden dolayı Emrah Yılan'a teşekkür ederiz.

kizilayda-kan-degisimi

Kızılay’da kan değişimi

2013 yılından bu güne kadar Türk Kızılay’ı Malatya Şube Başkanı olarak görev yapan Av.M. Umut YALÇIN’ın Türk Kızılay Genel Merkezinde yapılan olağan genel kurulunda Türk Kızılayı Genel Merkez Denetleme Kurulu Başkan Yardımcısı olarak seçilmesinden ötürü Av.M. Umut YALÇIN’ın Şube Başkanlığı görevini bırakmasının ardından Türk Kızılayı tüzüğü gereğince boşalan Başkanlığa Kızılay yönetim Kurulu üyesi Ramazan SOYLU seçilmiş ve göreve başlamıştır.