canlı yayın
baskan-cinardan-ogrencilere-kirtasiye-malzemesi-kayisi-dezenfektan-ve-maske-hediyesi

BAŞKAN ÇINAR’DAN ÖĞRENCİLERE KIRTASİYE MALZEMESİ, KAYISI, DEZENFEKTAN VE MASKE HEDİYESİ

“Çocuklarımızın Mutlu Anlarına Şahitlik Ettik” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Mehmet Emin Bitlis İlkokulunda düzenlenen 2020-2021 Eğitim-Öğretim Dönemi açılış programlarına katılarak çocuklara kırtasiye malzemesi, dezenfektan seti, kayısı ve maske hediye etti.

-erhan-cengiz--ilcemiz-genelinde-yikama-ve-dezenfektan-calismalarimiz-araliksiz-devam-etmektedir

Erhan CENGİZ, İlçemiz genelinde yıkama ve dezenfektan çalışmalarımız aralıksız devam etmektedir.

Başkan CENGİZ Bugün itibariyle ülke genelinde başlayacak olan normalleşme süreci ile rehavete kapılmadan, tüm tedbirlerimizi alarak yolumuza devam edeceğiz.

vali-barus-trafik-haftasi-dolayisiyla-maske-ve-dezenfektan-dagitti

Vali Baruş Trafik Haftası Dolayısıyla Maske Ve Dezenfektan Dağıttı

Vali Aydın Baruş Trafik Haftası dolayısıyla Elazığ yolu uygulama noktasında sürücülere maske ve dezenfektan dağıttı.

yesilyurt-belediyesi-berber-kuafor-ve-guzellik-salonlarinda-dezenfektan-calismasi-yapti

YEŞİLYURT BELEDİYESİ, BERBER, KUAFÖR VE GÜZELLİK SALONLARINDA DEZENFEKTAN ÇALIŞMASI YAPTI

“Hizmetlerin Hijyenik Ortamlarda Sunulması İçin Gereken Desteği Veriyoruz” Yeşilyurt Belediyesi Temizlik Müdürlüğü ekipleri, yeni tip koronavirüs salgını nedeniyle kapatıldıktan sonra ‘Kontrollü Sosyal Hayat’ uygulamaları çerçevesinde 11 Mayıs 2020 tarihinden itibaren tekrardan hizmet vermeye başlayacak olan berber, kuaför ve güzellik salonlarında dezenfektan çalışması yapıp, işyeri sahiplerine el dezenfektanı hediye etti.

mhp-dezenfektan-ve-maske-dagitimi-gerceklestirdi

MHP dezenfektan ve maske dağıtımı gerçekleştirdi

Çinin Wuhan Kentinde ortaya çıkan ve küresel bir salgına sebep olan covid-19(Corona ) virüsüne karşı ülke olarak yaklaşık 50 gündür başta sağlık çalışanlarımız olmak üzere fedakarca mücadele etmekteyiz. Ülke ve millet olarak geçirmekte olduğumuz bu zorlu süreçte bizler de milliyetçi hareket partisi malatya il başkanlığı olarak bu mücadeleye katkı sağlaması amacı ile virüse karşı alınan tedbirler kapsamında vatandaşlarımıza dezenfektan ve maske dağıtımı gerçekleştirmiş bulunmaktayız.

anadolu-basin-yayin-birliginden-dezenfektan-dagitimi

Anadolu Basın Yayın Birliği'nden dezenfektan dağıtımı

Anadolu Basın Yayın Birliği Malatya Şube Başkanlığı Toki mevkiindeki sakinlere dezenfektan dağıtıldı. Korona virüs Covid-19 salgınından vatandaşların zarar görmemesi için Toki mevkiindeki ev sakinlerine dezenfektan dağıtımı yapıldı. Anadolu Basın Yayın Birliği ve Dilara Temizlik şirketinin ortaklaşa koordinesinde gerçekleşen dezenfektan dağıtımı toki evleri semtine dağıtımı gerçekleştirildi

battalgazi-belediyesinden-kamu-kuruluslarina-el-dezenfektani-unitesi

BATTALGAZİ BELEDİYESİ’NDEN KAMU KURULUŞLARINA EL DEZENFEKTANI ÜNİTESİ

Tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs (KOVID-19) salgınına karşı tedbirlerini en üst seviyede tutan Battalgazi Belediyesi, talepte Malatya’daki kamu kurum kuruluşlarına dezenfektan ünitesi kurdu.

yesilyurtta-ki-pazar-yerlerinin-giris-ve-cikislarina-el-dezenfektan-kutulari-yerlestirildi

YEŞİLYURT’TA Kİ PAZAR YERLERİNİN GİRİŞ VE ÇIKIŞLARINA EL DEZENFEKTAN KUTULARI YERLEŞTİRİLDİ

“Toplum ve İnsan Sağlığı İçin Tüm Tedbirleri Alıyoruz” Koronavirüsle mücadele kapsamında tedbirlerini sıklaştırıp, toplum ve insan sağlığı konusunda son derece duyarlı ve hassas bir hizmet anlayışıyla çalışmalarını sürdüren Yeşilyurt Belediyesi, ilçenin farklı noktalarında kurulan pazar yerlerinin giriş ve çıkışlarına el dezenfektan aparatı yerleştirirken, esnaf ve vatandaşın önlem almasına yardımcı oluyor.

vali-barus-maske-ve-dezenfektan-uretimi-yapan-liseleri-ziyaret-etti

Vali Baruş Maske ve Dezenfektan Üretimi Yapan Liseleri Ziyaret Etti

Vali Aydın Baruş, dünya çapınca pandemi ilan edilmesine neden olan Koronavirüs (Covid-19) salgını ile mücadele kapsamında maske ve dezenfektan üretimi yapan Fatma Aliye İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Hasan Akbudak İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı.

yesilyurtun-her-noktasinda-hijyen-ve-dezenfektan-calismalari-yogunlasti

YEŞİLYURT’UN HER NOKTASINDA HİJYEN VE DEZENFEKTAN ÇALIŞMALARI YOĞUNLAŞTI

“Toplum Ve Halk Sağlığı İçin İmkânlarımızı Seferber Ettik” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, dünyada hızla yayılan ‘Koronavirüs’ salgınından en az seviyede etkilenmek amacıyla Yeşilyurt’un farklı noktalarında gerçekleşen hijyen ve dezenfektan çalışmalarını yerinde incelerken, fırın, lokanta ve manavlarda gerçekleşen temizlik ve hijyen kontrolüne yönelik denetleme çalışmalarına katıldı.

yesilyurt-belediyesi-hizmet-binalari-sosyal-tesisler-ve-parklar-dezenfektan-ediliyor

YEŞİLYURT BELEDİYESİ HİZMET BİNALARI, SOSYAL TESİSLER VE PARKLAR DEZENFEKTAN EDİLİYOR

“Sağlıklı ve Temiz Bir Hayat İçin Önlemleri Artırdık” Yeşilyurt Belediyesi, tüm dünyayı etkisi altına alan (Covid-19) Koronavirüsün ülkemizde görülmesinin ardından hizmet binaları, sosyal tesisler ve park alanlarında ki ilaçlama, temizlik ve dezenfektan işlemlerine aralıksız devam ediyor.

etkili-dezenfektanlar-mi-kullaniliyor

ETKİLİ DEZENFEKTANLAR MI KULLANILIYOR

’’Belediye ekiplerinin Hijyen çalışmalarında kullandığı dezenfektan ve aletler , virüse karşı tedbir alma noktasında yeterlimidir’’