canlı yayın
saglikcilara-moral-destegi

Sağlıkçılara moral desteği

BURSA - Frutti Extra Bursaspor-Galatasaray basketbol maçını sağlık ekipleriyle birlikte izleyen Büyükşehir Belediye Başkan Alinur Aktaş, Bursa’daki pandemi başarısının asil mimarının acil sağlık personeli olduğunu söyledi. Başkan Aktaş, karşılaşmanın devre arasında sağlık çalışanlarına birer gül çiçeği ve çeşitli hediyeler takdim etti. Türkiye Basketbol Ligi Frutti Extra Bursaspor-Galatasaray maçı, Tofaş Kapalı Spor Salonu’nda oynandı. Başkan Alinur Aktaş, müsabakayı ‘Büyükşehir Belediyesi’nin gerçekleştirdiği organizasyonla’ İl Sağlık Müdürü Dr. Fevzi Yavuzyılmaz ve sağlık memurlarıyla birlikte takip etti. İl Sağlık Müdürlüğü Acil Sağlık Hizmetleri Birimi’ne bağlı 27 personel, karşılaşma süresince üzerlerinde ‘Maske, mesafe, temizlik’, ‘Hayatını covid nedeniyle kaybeden sağlık çalışanlarımızı rahmet ve minnetle anıyoruz’ yazılı dövizler taşıdı.

oguzelinde-spora-hibe-destegi

OĞUZELİ'NDE SPORA HİBE DESTEĞİ

Oğuzeli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hazırlanan proje, İçişleri Bakanlığı Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğü Proje Destek Sistemi ( PRODES ) kapsamında hibe almaya hak kazandı.

keskin-kira-vergi-ve-faturalar-icin-hibe-destegi-mujdesi-bekliyoruz

Keskin: Kira, vergi ve faturalar için hibe desteği müjdesi bekliyoruz

TESK Yönetim Kurulu Üyesi, Malatya ESOB Başkanı Şevket Keskin, “Esnaf sadece işyeri kiralarını değil, evinin kirasını, evinin faturalarını da ödeyemiyor. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'dan hem kira, hem vergi, hem de fatura hibe desteği müjdesi bekliyoruz.” dedi.

tedbir-nedeniyle-kapanan-isyeri-sahiplerine-asgari-ucret-destegiverilmeli

Tedbir nedeniyle kapanan işyeri sahiplerine asgari ücret desteğiverilmeli”

ESOB BAŞKANI KESKİN: “Tedbir nedeniyle kapanan işyeri sahiplerine asgari ücret desteği verilmeli” -“Cumhurbaşkanımızın da esnaf ve sanatkâra dönüp bakmasını talep ediyoruz” -“Süper marketlere pandemi de giremiyor, devlette giremiyor” -“Seçim günlerinde bizimle birlikte olanları, kötü günde, hastalıkta da görmek istiyoruz”

-aylin-cesur-istanbul-sozlesmesini-onaylayip-gerekliliklerini-yerine-getirmemek-ikiyuzluluktur

AYLİN CESUR: “İSTANBUL SÖZLEŞMESİNİ ONAYLAYIP GEREKLİLİKLERİNİ YERİNE GETİRMEMEK İKİYÜZLÜLÜKTÜR

NOGAY: PERSONELİ MAĞDUR ETMEDEN, HİZMETLERİMİZİN VE MALİ POLİTİKAMIZIN DIŞINA ÇIKMADAN BİR ÜCRET ARTIŞI BELİRLEDİK GELERİ: DOĞU’DA İLK İMZA ATAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MALATYA OLDU Malatya Büyükşehir Belediyesi, 696 KHK ile kadroya geçen işçilerle toplu iş sözleşmesini imzaladı. Büyükşehir Belediyesi ve HAK-İŞ arasında yapılan toplu iş sözleşmesinde KHK’lı çalışan 2 bin 200 çalışana ortalama yüzde 20 zam yapıldı. Buna göre en düşük maaş alan işçiye yaklaşık 560 lira ücret artışı sağlanmış oldu.

yesilyurt-belediyesinden-bugun-fidan-yarin-nefes-projesine-1444-adet-fidan-destegi

YEŞİLYURT BELEDİYESİ’NDEN ‘BUGÜN FİDAN YARIN NEFES’ PROJESİNE 1.444 ADET FİDAN DESTEĞİ

“Gelecek Nesillere Bırakılacak En Değerli Hazine: Yeşil Bir Çevredir” Yeşilyurt Belediyesi, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın himayesinde, Tarım ve Orman Bakanlığı ile Orman Genel Müdürlüğü koordinasyonunda aynı anda 81 kentte saat 11:11’de düzenlenen ‘11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü’ etkinliklerine 1.444 adet fidan dikimiyle destek verdi.

mtuden-izmire-deprem-destegi

MTÜ’den İzmir’e deprem desteği

Malatya Turgut Özal Üniversitesi (MTÜ) tarafından İzmir’de meydana gelen depremde mağdur olan vatandaşlara Kızılay aracılığı ile dağıtılmak üzere 200 aileye yardım kolisi gönderdi. Rektörü Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut, “Deprem sadece İzmir’i vurmadı, bilinmeli ki ülkemizin 81 ayrı cennet köşesi gibi Malatya’da etkilenmiştir.” dedi.

ferah-modern-ve-kaliteli-alanlara-sahip-guzel-bir-eseri-malatyaya-kazandiracagiz--

“FERAH, MODERN VE KALİTELİ ALANLARA SAHİP GÜZEL BİR ESERİ MALATYA’YA KAZANDIRACAĞIZ”

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, eski SSK Hastanesinin bulunduğu 40 dönümlük alanda inşa edilecek olan ‘Yeşilyurt Belediyesi Yeni Hizmet Binası ve Millet Bahçesi’ alanında misafir ettiği AK Parti MKYK Üyesi ve Milletvekili Bülent Tüfenkçi’ye hazırlanan proje üzerinden geniş kapsamlı bilgiler paylaştı.

yesilyurt-belediyesinden-fide-destegi-alan-ciftciler-urun-hasadi-yapiyor

YEŞİLYURT BELEDİYESİNDEN FİDE DESTEĞİ ALAN ÇİFTÇİLER ÜRÜN HASADI YAPIYOR

“Verimli Topraklarımızdan Bereketli Ürünler Topluyoruz” Yeşilyurt Belediyesi Tarımsal Hizmetler Müdürlüğüne bağlı ekipler, fide desteği verilen Dilek ve Sütlüce mahallelerinde ikamet eden çiftçileri tarlalarında ziyaret ederek, doğal ve organik ürünlerin hasad işlemlerini yerinde takip ettiler.

yesilyurt-belediyesi-cevre-yatirimlariyla-sifir-atik-projelerine-destegini-artirdi

YEŞİLYURT BELEDİYESİ, ÇEVRE YATIRIMLARIYLA ‘SIFIR ATIK’ PROJELERİNE DESTEĞİNİ ARTIRDI

“Ödüllü Çevre Yatırımlarımızla Türkiye Çapında Markayız” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Cumhurbaşkanımızın eşi Emine Erdoğan’ın Yerel Yönetimler ‘Sıfır Atık’ Başarı ödülüne layık gördüğü 1.Sınıf Atık Getirme Merkezimiz ile Mobil Geri Dönüşüm aracımızın yanı sıra çevre ve doğa sağlığının korunmasına yönelik hayata geçirdiğimiz sosyal sorumluluk projelerimizle ülke çapında markalaşan yerel yönetimler arasında yer almaktayız.” diye konuştu.

tmonun-kayisi-alimi-yapmasi-icin-bakanimizin-destegini-aldik

“TMO’nun kayısı alımı yapması için Bakanımızın desteğini aldık”

AK Parti Malatya Milletvekili ve MKYK Üyesi Öznur Çalık, “Toprak Mahsulleri Ofisi'nin kayısı alımı yapması için Bakanımızla görüştük ve desteklerini aldık. Konuyu Sayın Cumhurbaşkanımıza arz edecekler” dedi.