canlı yayın
gencler-hekimhan-ve-yazihan-vatandaslarina-maske-dagitti

Gençler Hekimhan ve Yazıhan Vatandaşlarına Maske Dağıttı

Malatya Gençlik Federasyonu Malatya’nın Hekimhan ve Yazıhan ilçelerinde vatandaşlara maske dağıtımı gerçekleştirdi.

tokat-valisi-ozan-balci-pancar-soktu-ve-kitap-dagitti

TOKAT VALİSİ OZAN BALCI PANCAR SÖKTÜ VE KİTAP DAĞITTI

Kayseri Şeker’in 3 Fabrikasından bir tanesi olan Turhal Şeker Fabrikası’nın ekim sahasında bulunan Köy ve İlçelerde incelemelerde bulunan Tokat Valisi Dr. Ozan Balcı, Tokat’a bağlı Tahtoba Köyünde pancar üreticileri ile bir araya gelerek, taleplerini dinledi ve pancar hasadı yaptı.

vali-barus-demokrasi-zaferi-konferansina-katildi-ve-esnafa-bayrak-dagitti

Vali Baruş 'Demokrasi Zaferi' Konferansına Katıldı ve Esnafa Bayrak Dağıttı

Vali Aydın Baruş, 15 Temmuz 2016 tarihinde Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) tarafından gerçekleştirilen darbe girişiminin 4'üncü yıl dönümü nedeniyle İnönü Üniversitesi'nde düzenlenen

buyuksehir-cuma-namazina-gelenlere-maske-dagitti

BÜYÜKŞEHİR, CUMA NAMAZINA GELENLERE MASKE DAĞITTI

Koronavirüs salgını dolayısıyla ara verilen Cuma Namazlarının yeniden başlaması dolayısıyla Malatya Büyükşehir Belediyesi de vatandaşlara destekte bulundu.

chp-malatya-sokak-sokak-maske-dagitti

CHP Malatya Sokak Sokak Maske Dağıttı

Koronavirüsü ile mücadele kapsamında birinci derece önem taşıyan maske CHP Malatya İl örgütü tarafından dağıtılmaya devam ediyor. Salgının yayılmasını önlemek adına Malatya ilçeleri ve şehir merkezinde faal olan esnafa maske dağıtımı yapan Cumhuriyet Halk Partisi Malatya İl Başkanlığı bu kez de cadde cadde, sokak sokak maske dağıttı.

vali-barus-trafik-haftasi-dolayisiyla-maske-ve-dezenfektan-dagitti

Vali Baruş Trafik Haftası Dolayısıyla Maske Ve Dezenfektan Dağıttı

Vali Aydın Baruş Trafik Haftası dolayısıyla Elazığ yolu uygulama noktasında sürücülere maske ve dezenfektan dağıttı.

battalgazi-belediyesi-firincilar-esnafina-maske-dagitti

Battalgazi Belediyesi Fırıncılar Esnafına Maske Dağıttı

Battalgazi Belediyesi İmkânlarını Vatandaş İçin Seferber Ediyor Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Fırıncılar ve Unlu Mamüller Odası Başkanı Mehmet Büyükelçi’yi ziyaret etti. Fırıncı esnafına dağıtılmak üzere koruyucu maskeleri Oda Başkanı Mehmet Büyükelçi’ye teslim eden Başkan Güder, Bu zor süreçte gece gündüz demeden çalışan fırıncılara teşekkür etti.

kizilay-vatandaslara-ucretsiz-ekmek-dagitti

Kızılay, vatandaşlara ücretsiz ekmek dağıttı

Ramazan Ayının başlaması ile birlikte yardım faaliyetlerine ağırlık veren Kızılay, Malatya’da ihtiyaç sahibi vatandaşlara iftar öncesi ekmek dağıttı. Ramazan Ayının başlaması ile birlikte yardım faaliyetlerine ağırlık veren Kızılay, Malatya'da ihtiyaç sahibi vatandaşlara iftar öncesi ekmek dağıttı.

cetkoder-halka-ucretsiz-olarak-maske-ve-kolonya-dagitti

ÇETKODER HALKA ÜCRETSİZ OLARAK MASKE VE KOLONYA DAĞITTI

Kısa adı ÇETKODER olan yurt geneli örgütlü bulunan Çevre ve Tüketici Haklarını Koruma Derneği Genel Başkanı Mustafa Göktaş, içinde bulunduğumuz şartlar neticesi kendi imkânları ile edindikleri 5 bin adet maske ile 1000 şişe kolonyayı ücretsiz olarak halka dağıttı.

baskan-guder-ordumuza-destek-icin-esnafa-turk-bayragi-dagitti

BAŞKAN GÜDER ORDUMUZA DESTEK İÇİN ESNAFA TÜRK BAYRAĞI DAĞITTI

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Suriye İdlib’te devam eden Bahar Kalkanı Harekâtına destek vermek amacıyla Niyazi Mısri Caddesindeki esnafları ziyaret ederek, Türk Bayrağı dağıttı. Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Niyazi Mısri Caddesindeki esnafları ziyaret etti. Başkan Güder, Bahar Kalkanı Harekatı’na destek vermek, İdlib şehitlerini unutturmamak ve birlik beraberliğin korunması için esnaflara Türk Bayrağı dağıttı. Türk bayrağı dağıtımı sırasında operasyonun ne kadar gerekli olduğuna dikkat çeken başkan Güder, "Her zaman kahraman ordumuzun yanındayız" dedi.

mhp-lokma-dagitti

MHP LOKMA DAĞITTI

(MHP) Malatya Battalgazi İlçe Başkanlığı tarafından Regaip Kandili nedeniyle lokma dağıttı. Milliyetçi Hareket Partisi MHP Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı, MHP Battalgazi İlçe Başkanı İlhan İlhan, Yeşilyurt İlçe Başkanı Mehmet Ali Kaya, Kadın Kolları Başkanı Selma Çiçek, Ülkü Ocakları Başkanı Bayram Işık, partililer ve vatandaşlar katıldı.

baskan-kilic-cocuklara-forma-dagitti

BAŞKAN KILIÇ ÇOCUKLARA FORMA DAĞITTI

Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, Yaz Spor Okulları kapsamında açılan ‘Futbol Okulu’nu ziyaret ederek öğrencilere forma hediye etti. Oğuzeli Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren yaz okulu kapsamında çocuklara yönelik açılan futbol okuluna kayıt olan öğrencilere forma dağıtımı gerçekleştirildi.

vali-barus-karne-dagitti

Vali Baruş Karne Dağıttı

2018- 2019 eğitim ve öğretim döneminin tamamlanmasıyla birlikte 174 bin 50 öğrenci karnelerini aldı.