canlı yayın
mhp-malatya-milletvekili-mehmet-fendoglu-29-ekim-cumhuriyet-bayrami-mesaji

MHP MALATYA MİLLETVEKİLİ MEHMET FENDOĞLU 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJI;

“Egemenlik Kayıtsız Şartsız Milletindir” diyerek, Milletin iradesini her şeyden üstün tutan Mustafa Kemal Paşa’nın “Yarın Cumhuriyeti ilân edeceğiz” demesinin üzerinden tam 97 yıl geçti. Türk’ün En Büyük Bayramını, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 97. yıldönümünü karşılamanın ve kutlamanın eşsiz heyecanını ve coşkusunu yaşıyoruz

baskan-selma-cicek-in--cumhuriyet-bayrami-mesaji

Başkan Selma Çiçek 'in Cumhuriyet Bayramı mesajı

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk liderliğinde kazandığımız şanlı zaferlerle kurulan Cumhuriyetimizin 97. yılı kutlu olsun

29-ekim-cumhuriyet-bayrami-kutlamalari-coskulu-basladi

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMALARI COŞKULU BAŞLADI:

GÜRKAN: VATANDAŞLARIMIZ EVİNİ, İŞ YERİNİ BAYRAKLARLA DONATMALI 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Etkinlikleri kapsamında dolu dolu bir program hazırlayan Malatya Büyükşehir Belediyesi, Valilik tarafından gerçekleştirilen Anıta Çelenk Sunumu’ ndan sonra Mehteran Konseri, Bisiklet Turu, Türkiye ve Azerbaycan Bayrağı dağıtma organizasyonları gerçekleştirdi. Törenlere Malatya Valisi Aydın Baruş ve 2. Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tüm General Selami Aslan katıldı.

malatyada-cumhuriyet-bayrami-kutlama-etkinlikleri-basladi

Malatya’da Cumhuriyet Bayramı Kutlama Etkinlikleri Başladı

Vali Aydın Baruş, İnönü Üniversitesi tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında düzenlenen “Atatürk ve Cumhuriyet” konulu konferansa katıldı.

baskan-samanlinin-cumhuriyet-bayram-mesaji

Başkan, Samanlının Cumhuriyet Bayram mesajı

Cumhuriyetimizin 97’nci yıldönümünü bir taraftan büyük bir şevk, heyecan ve gururla; diğer taraftan ise meydana gelen terör hadiselerinden dolayı hüzünle idrak ediyoruz.