canlı yayın
baskan-gurkan-projelerini-cumhurbaskani-erdogana-anlatti

Başkan Gürkan Projelerini Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Anlattı

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Ankara’da düzenlenen “Akıllı Şehirler ve Belediyeler Kongre ve Sergisi’nde” stant açarak, Malatya’yı temsil etti. Ankara Ticaret Odası (ATO) Congresium’da organize edilen Kongre ve Sergide, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malatya Büyükşehir Belediyesi standını gezdi.

cumhurbaskani-basdanismani-cok-sukur-ki-mhp-ve-devlet-bahceli-var

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı: Çok Şükür ki MHP ve Devlet Bahçeli var

Aydın Ordulular Derneğ ve Yerl Düşünce Derneğ’nn Aydın Kültür Merkez’nde ortaklaşa düzenledğ konferansa konuşan Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve Büyük Birlik Partsi Eski Genel Başkanı Yalçın Topçu, Türkiye’nn küresel güçlerin oyunlarına karşı verilen mücadelede yerli ve milli olmanın önemini anlatırken, ”Çok şükür ki siyasi sağduyunun adres vatan-millet, devlet- ebed müddet diyen Millyetçi Hareket Partisi ve onun değerli Genel Başkanı Sayın Dr. Devlet Bahçeli var” dedi.

baskan-gurkan-cumhurbaskani-erdogana-fahri-hemserilik-beratini-takdim-etti

BAŞKAN GÜRKAN, CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'A 'FAHRİ HEMŞERİLİK BERATI'NI TAKDİM ETTİ

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a “Fahri Hemşerilik Beraatı” verilmesine yönelik kararın kabul edilmesinin ardından Başkan Gürkan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a Hemşerilik beratını takdim etti.

cumhurbaskanimizin-esi-sayin-emine-erdogandan-baskan-cinara-odul

CUMHURBAŞKANIMIZIN EŞİ SAYIN EMİNE ERDOĞAN’DAN BAŞKAN ÇINAR’A ÖDÜL

“1.359 Belediye Arasında İlk 5’e Girmek Büyük Bir Onur” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, İstanbul’da düzenlenen 2. Uluslararası Sıfır Atık Zirvesi'nde, Yeşilyurt’ta hayata geçen ‘Sıfır Atık’ projeleri ve yatırımlarından dolayı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan tarafından ‘Yerel Yönetimler’ kategorisinde ödüle layık görüldü. 1.359 Belediye arasında ilk 5’e girmekten büyük bir onur duyduklarını söyleyen Başkan Çınar, “Sıfır Atık başarı ödülümüz Malatya’ya hayırlı olsun.” dedi.

baskan-sadikoglu-cumhurbaskanimiz-recep-tayyip-erdogan-ile-malatyayi-konustu

BAŞKAN SADIKOĞLU, CUMHURBAŞKANIMIZ RECEP TAYYİP ERDOĞAN İLE MALATYA’YI KONUŞTU!

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Malatya ziyareti vesilesiyle Malatya’nın sorunlarını ve çözüm önerilerini dile getirdi. Başkan Sadıkoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Malatya'nın sorunları ve çözüm önerileri ile ilgili hazırladıkları dosyayı sundu.

keskin--cumhurbaskanimiza-sorun-ve-beklenti-dosyamizi-sunduk

Keskin; “Cumhurbaşkanımıza sorun ve beklenti dosyamızı sunduk”

TESK Yönetim Kurulu Üyesi, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB)Başkanı Şevket Keskin, 8 Eylül Pazar günü Malatya’ya gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a esnaf ve sanatkarın sorun ve beklentilerini içeren dosyayı sunduklarını bildirdi.

cumhurbaskani-erdogandan-baskan-gurkana-ziyaret

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’DAN BAŞKAN GÜRKAN’A ZİYARET

Önder İmam Hatipliler Derneği tarafından organize edilen 16. İmam Hatipliler Kurultayı ve Toplu Açılış Törenine katılmak üzere Malatya’ya gelen Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan, düzenlenen törenin ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret etti.

milletvekili-calik-ve-baskan-guder-cumhurbaskani-erdogana-kayisi-ikram-etti

MİLLETVEKİLİ ÇALIK VE BAŞKAN GÜDER, CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’A KAYISI İKRAM ETTİ

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ayaküstü görüştü. AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık ile birlikte Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşen Başkan Güder, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Malatya kayısısı ikram etti.

cumhurbaskani-erdogandan--baskan-gurkana-basari-plaketi

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’DAN BAŞKAN GÜRKAN’A BAŞARI PLAKETİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde büyükşehirlerde en yüksek ikinci oyu alan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a başarı plaketi verdi.