canlı yayın
turkiye-kazandi

Türkiye Kazandı

Ceylan' Kurulduğumuz günden itibaren millet iradesinin yanında olan Eğitim-Bir-Sen ve Memur-Sen ailesi olarak bizler, ilk günden itibaren ilkelerimizden ve özgün duruşumuzdan zerre taviz vermeden fakat istiklal ve istikbalimize tasallut edilmek istenen kurguyu görerek tavrımızı belirledik, süreci yönettik'.

turkiye-yuzyilinda-kaybeden-olmayacak

Türkiye Yüzyılında kaybeden olmayacak.

Ceylan; Eğitim Bir Sen Teşkilatlarımız İradesine sahip çıkacak. Türkiye Yüzyılında kaybeden olmayacak.

emegimizi-caldirmayacak-emek-hirsizlarina-nefes-aldirmayacagiz

Emeğimizi Çaldırmayacak, Emek Hırsızlarına Nefes Aldırmayacağız

Eğitim Bir Sen Tokat 1 Nolu Şube Başkanı Şaban Ceylan başkanlığında “Şube, ilçe yönetimleri, Denetleme ve Disiplin Kurulları ile Kadın komisyonlarının katılımıyla İl Divan Kurulu toplantısı” gerçekleştirildi.

-rektoru-sahin-umut-veremedi

REKTÖRÜ ŞAHİN UMUT VEREMEDİ

Rektör Şahin'in Üniversitemize getirilen Uluslararası öğrencilerin kabülü sorunlu. Özellikle üniversiteye öğrenci temin eden aracı firmaların öğrencilerden yüksek miktarda paralar aldığı konuşulmakta.

egitim-calisanlarimiza-

EĞİTİM ÇALIŞANLARIMIZA !

Tokat EBS 1. Nolu Şube Başkanı Şaban Ceylan2022-23 Eğitim Öğretim yılı ÖNCESİ açıklamama yaptı.

tokat-gop-universitesi-rektoru-kamuyu-zarara-ugratiyor

TOKAT GOP ÜNİVERSİTESİ REKTÖRÜ KAMUYU ZARARA UĞRATIYOR

EBS 1 Nolu Şube Başkanı Ceylan, “TOGÜ verdiği yanlış kararla hem öğretmenin hak edişini hem de 2.500 TL mahkeme masraflarını ödemek zorunda. Bu devletin imkânlarının heba edilmemesi gerekir.

ceylan-yeni-egitim-ogretim-yili-hayirli-olsun

Ceylan, Yeni Eğitim Öğretim Yılı Hayırlı Olsun

TOKAT EBS Şube Başkanı Şaban Ceylan,Okul öncesi ve birinci sınıf öğrencileri ile yapılan başlangıç hepimize moral olacak inşallah. Bütün iyi niyetimizi ortaya koymalı dayanışma ile bu zorlukları aşmalı ve tüm öğrencilerimizi okulla buluşturmalıyız.

ceylan-ogretmen-ve-veli-arastirmamizi-kamuoyuyla-paylasiyoruz

Ceylan, Öğretmen ve Veli Araştırmamızı Kamuoyuyla Paylaşıyoruz.

Başkan Ceylan, “Bu çalışmayla amacımız, temel sorun alanlarına işaret etmek, okulların daha güvenli bir şekilde açılmasını sağlama noktasında çözüm önerileri sunmaktır”

veliler-ellerini-cebe-atmalidir

"Veliler Ellerini Cebe Atmalıdır"

Okulların uzun süreli kapanması, bu dönemde çocukların öğrenme motivasyonlarının kaybolması, bazılarının uzaktan/online derslere erişememesi ve katılamaması gibi birçok nedenle öğrenciler, öğrenme kayıpları yaşamışlardır.

.

Kurban Bayramını sevdiklerinizle beraber sağlıklı ve huzur içinde geçirmenizi dileriz. Sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle…

makif-ersoyu-anma

M.Akif Ersoy'u Anma

Toprakta gezen gölgeme toprak çekilince, Günler şu heyulayı da er geç silecektir. Rahmetle anılmak, ebediyet budur amma, Sessiz yaşadım, kim beni, nerden bilecektir?

bir-bilenle-bilge-nesil-

“Bir Bilenle Bilge Nesil”

Şube Başkanı Ceylan, “İl geneli tüm liselerimizde uygulayacağız bu projeyi. Yüz ağartan 3. Yılımız olacak inşallah. Valimiz Dr. Ozan Balcı, Belediye Başkanımız Av. Eyüp Eroğlu ve İl Müdürümüz Murat Küçükali beyin başından beri desteklerini alıyoruz.

kurs-uygulamasi

KURS UYGULAMASI

Eğitim Bir-Sen 1 Nolu Şube Başkanı Şaban CEYLAN, Tokat DYK Kurs uygulamaları için İl MEM e talepte bulunduklarını belirtti

ceylan-harf-harf-isledik

Ceylan 'Harf Harf İşledik'

Omuzlarımızda 1 milyonu aşkın üyenin haysiyetini, 5 milyon 200 bin kişinin mesuliyetini taşıyoruz

-egitim-2023-ile-meb-nereye-tokat-il-milli-egitim-nereye

EĞİTİM 2023 İLE MEB NEREYE, TOKAT İL MİLLİ EĞİTİM NEREYE?

Amacımız kişileri ve kurumları itibarsızlaştırmak değil, aksine kurumlarımızın itibarını zedeleyecek davranışlara engel olmaktır.

istemezuk

İSTEMEZÜK

Kafasında sürekli manüple mantığı ile İSTEMEZÜK ayaklı sendikal ve siyasi duruş sergileyen sorumsuz kimliklere inat.. SADECE İŞ ÜRETİYORUZ ifadelerini kullanan Eğitim Bir Sen Tokat Şube Başkanı Şaban Ceylan yazılı bir basın açıklaması yaptı.

yazilanlar-dogruysa

YAZILANLAR DOĞRUYSA!

Tokat Eğitim Bir-Sen şube Başkanı Şaban Ceylan açıklama da bulundu Bir tek kişiye yapılan haksızlık, bütün topluluğa yönelmiş bir tehdittir. (Montesquieu)

angaryaya-hayir-

Angaryaya Hayır

Tokat Eğitim Bir-Sen şube Başkanı Şaban Ceylan;Angaryaya Hayır Diyor, Nöbet Görevi İçin Ücret İstiyoruz

ilk-yari-sonu-degerlendirmesi

İLK YARI SONU DEĞERLENDİRMESİ

Tokat Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı Şaban Ceylan, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen 19. Milli Eğitim Şûrası’nda önemli bazı kararlar alınmıştır. Söz konusu kararlar acilen uygulanmalıdır ifdelerini kullandı.

19-milli-egitim-srasina-damgamizi-vurduk

19. Milli Eğitim Şûrasına Damgamızı Vurduk

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen 19. Milli Eğitim Şûrası sona erdiğini ifade eden Ceylan ;'Şûradan önce iki çalıştay, bir ön şûra yaparak ve dört yayın çıkararak hazırlanandık, gündem maddelerine ilişkin görüş ve öneriler kitapçığımızla gündem oluşturduk. Komisyonlardan geçen önergelerimizin tamamına yakını genel kurulda oylanarak kabul edildi. Eğitim Bir-Sen, şûraya damgamızı vurduk' vurgusunu yaptı.