canlı yayın
battalgazi-belediyesi-ibadete-acilacak-camilerde-dezenfekte-calismasi-baslatti

BATTALGAZİ BELEDİYESİ İBADETE AÇILACAK CAMİLERDE DEZENFEKTE ÇALIŞMASI BAŞLATTI

Battalgazi ilçe sınırlarında bulunan ve yakın zamanda ibadete açılması beklenen camiler ve taksi duraklarında dezenfekte işlemi yapılıyor. 29 Mayıs Cuma günü kurallar çerçevesinde öğle, ikindi ve cuma namazlarının cemaatle kılınabileceği camiler ile taksi duraklarında Battalgazi Belediyesi Çevre Koruma ve Kontol Müdürlüğü ekiplerince temizlik ve dezenfekte çalışması gerçekleştiriliyor.

malatya-ili-battalgazi-ve-yesilyurt-ilcelerinde-cuma-namazi-kilincak-camiler

Malatya ili Battalgazi ve Yeşilyurt İlçelerinde Cuma Namazı kılıncak CAMİLER

Malatya ili Battalgazi ve Yeşilyurt İlçelerinde Cuma Namazı kılıncak CAMİLER

camilerde-ne-zaman-toplu-namaz-kilinabilecek-diyanetten-ilk-bilgi

Camilerde ne zaman toplu namaz kılınabilecek? Diyanet'ten ilk bilgi

Koronavirüs tedbirleri kapsamında ilk etapta kapatılan yerler arasında bulunan AVM’ler berber-kuaförler ve güzellik merkezleri normalleşme sürecine geçilmesiyle birlikte 11 Mayıs'ta yeniden hizmete açılacak olaması sonrası, "acaba camiler de cemaatle toplu namaz kılınmaya açılabilir mi?" şeklinde vatandaşlarda bir beklenti oluşmaya başladı.

camiler-ve-din-gorevlileri-haftasi-nedeniyle-vali-barusa-ziyaret

Camiler ve Din Görevlileri Haftası Nedeniyle Vali Baruş’a Ziyaret

Camiler ve Din Görevlileri Haftası nedeniyle İl Müftü Veysel Işıldar, Müftü Yardımcısı Fikriye Erkan ve Din Hizmetleri ve Eğitim Şube Müdürü Mustafa Küçükarslan Vali Aydın Baruş'u ziyaret etti.

battalgazi-belediyesi-camilerin-temizligine-buyuk-onem-veriyor

BATTALGAZİ BELEDİYESİ, CAMİLERİN TEMİZLİĞİNE BÜYÜK ÖNEM VERİYOR

Battalgazi Belediyesi, Kurban Bayramı dolayısıyla camilerde yaptığı periyodik temizlik çalışmalarına ağırlık verdi. Vatandaşların daha sağlıklı bir ortamda ibadetlerini yerine getirmeleri için ilçe genelinde bulunan camilerin temizliğini sürdüren Battalgazi Belediyesi, bu kapsamda Battalgazi Miralay Şah Ali Bey Camii’nde genel bir temizlik çalışması gerçekleştir