canlı yayın
battalgazide-avrupa-spor-haftasi-coskusu

BATTALGAZİ’DE “AVRUPA SPOR HAFTASI” ÇOŞKUSU

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Herkes İçin Spor Federasyonu (HİS) tarafından her yıl 23-30 Eylül tarihleri arasında Türkiye’nin 81 ilinde eş zamanlı olarak kutlanan Avrupa Spor Haftası, Battalgazi’de bulunan Tarihi Silahtar Mustafa Paşa Kervansaray’ında coşkuyla kutlandı.

kayseri-sekerde-kampanya-coskusu-basladi

KAYSERİ ŞEKER'DE KAMPANYA COŞKUSU BAŞLADI

KAYSERİ ŞEKER’DE KAMPANYA COŞKUSU BAŞLADI 66. PANCAR ALIM KAMPANYASI DÜZENLENEN TÖRENLE BAŞLADI BAKAN ÖZHASEKİ, “KAYSERİ ŞEKER BİNLERCE İNSANIN EKMEK KAPISIDIR” BÜYÜKKILIÇ, “BİZLERE DE YAKIŞAN SAHİP ÇIKMAK VE DESTEK OLMAKTIR” BAŞKAN AKAY, “KAYSERİ ŞEKER GÜN GEÇTİKÇE DAHA DA BÜYÜYOR”

yesilyurt-belediyesi-bayram-coskusunu-sokaklara-tasidi

Yeşilyurt Belediyesi Bayram Coşkusunu Sokaklara Taşıdı

“Vatandaşlarımızın Mutluluğu İçin Her Zaman Yanlarındayız” Yeşilyurt Belediyesi, Türk Bayrakları ve balonlarla süslediği hizmet araçlarıyla Ramazan Bayramının coşkusu, heyecanı ve güzelliğini sokaklara taşıdı. Hareketli şarkılarla sokaklar bayram yerine dönerken, 7’den 70’e tüm vatandaşlarda balkon ve pencerelerine çıkarak bayramın güzelliğini doyasıya yaşadılar.

battalgazide-19-mayis-coskusu-balkonlara-tasindi

BATTALGAZİ’DE 19 MAYIS COŞKUSU BALKONLARA TAŞINDI

Battalgazi Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nın 101’inci yıl dönümündeki sınırlı kutlamaları kapsamında, Türk bayraklarıyla süslenmiş üstü açık tur otobüsüyle şehir turu atıldı.

vali-barus-100-yil-coskusuna-vatandaslarla-birlikte-ortak-oldu

Vali Baruş 100. Yıl Çoşkusuna Vatandaşlarla Birlikte Ortak Oldu

Vali Aydın Baruş tüm Türkiye’nin tek yürek olduğu ve tüm Türkiye’nin koro halinde balkonlardan eşlik ettiği İstiklal Marşı etkinliğinin coşkusuna ortak oldu.

malatyada-23-nisan-coskusu

Malatya'da 23 Nisan coşkusu

MALATYA’DA 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI GÜRKAN: MİLLET OLMANIN EN GÜZEL ÖRNEĞİNİ YAŞIYORUZ

puturgede-gonul-seferberligi-coskusu

PÜTÜRGE’DE GÖNÜL SEFERBERLİĞİ COŞKUSU

AK Parti Pütürge Belediye Başkan Adayı Mikail Sülük, seçim çalışmalarına durmaksızın devam ediyor. Pütürge’nin her bölgesinde büyük bir ilgiyle karşılanan Başkan Adayı Mikail Sülük, belediyenin halka ait olduğunu belirterek, “Halkın belediyesini halka açacağım. Herkese adil ve şeffaf bir hizmet vaat ediyorum” dedi.