canlı yayın
bakan-yardimcisi-demircan-covid-19-gunlerinde-yasam-sergisinin-acilisini-yapti

BAKAN YARDIMCISI DEMİRCAN, ‘COVİD-19 GÜNLERİNDE YAŞAM’ SERGİSİNİN AÇILIŞINI YAPTI

“Covid-19’un Etkilerini Sanatın Etkileyici Yönüyle Ön Plana Çıkarttık” Malatya Park AVM’de Etkin Kütüphanesinin açılışını yapan Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan, kent protokolüyle birlikte Yeşilyurt Belediyesi tarafından düzenlenen ‘COVİD-19 Günlerinde Yaşam’ konulu fotoğraf yarışmasında dereceye giren eserlerin yer aldığı sergininde açılışını yaptı.

saglik-calisanlarina-vefa-konulu-mektup-resim-ve-kisa-film-yarismalari

"Sağlık Çalışanlarına Vefa" konulu "Mektup, Resim ve Kısa Film Yarışmaları"

Millî Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Genel Müdürlüğü ile Sağlık Bakanlığı Sağlığın Geliştirilmesi Genel Müdürlüğü iş birliğinde "Sağlık Çalışanlarına Vefa" konulu "Mektup, Resim ve Kısa Film Yarışmaları" düzenleniyor.

malatyada-korona-virus-covid-19-denetimleri-yapildi

Malatya’da Korona Virüs (Covid-19) Denetimleri Yapıldı

Malatya’da Koronavirüs salgınının daha fazla yayılmasını engellemek, vatandaşlarımızı salgından korumak amacıyla alınan önlem ve tedbirlere riayet edilip edilmediğini kontrol etmek amacıyla Korona virüs (Covid-19) denetimleri yapılarak Fuzuli caddesindeki esnaf ve vatandaşlar maske, hijyen ve mesafe konularında uyarıldı.

yesilyurt-belediyesi-covid-19-testi-pozitif-cikan-personellerini-yalniz-birakmiyor

YEŞİLYURT BELEDİYESİ, COVID-19 TESTİ POZİTİF ÇIKAN PERSONELLERİNİ YALNIZ BIRAKMIYOR

“Tedavi Destek Paketi ve Dualarımızla Personellerimizin Yanındayız” Yeşilyurt Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü ekipleri, yeni tip koronavirüs testi pozitif çıkan personelleri yalnız bırakmayarak, Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ın talimatıyla hazırlanan Tedavi Destek Paketlerini sosyal mesafe kuralları altında teslim edip, geçmiş olsun dileklerini paylaşıyorlar.

covid-19-etkisine-ragmen-arslantepeye-ziyaretci-akini

COVİD-19 ETKİSİNE RAĞMEN ARSLANTEPE’YE ZİYARETÇİ AKINI

Tarihi dip derinliği M.Ö 5 binli yıllara dayanan ve UNESCO Kalıcı Kültür Mirası Listesi'ne aday Arslantepe Höyüğü, Covid-19 etkisine rağmen birçok yerli ve yabancı turistin ilgi odağı oldu.

yesilyurt-ilcesi-muhtarlarina-covid-19-tedbirleri-anlatildi-takdir-belgesi-verildi

YEŞİLYURT İLÇESİ MUHTARLARINA ‘COVİD-19’ TEDBİRLERİ ANLATILDI, TAKDİR BELGESİ VERİLDİ

“Pandemi İle Etkin Mücadelede Muhtarlarımızın Desteği Büyüktür” Yeşilyurt İlçe Kaymakamlığı ve Yeşilyurt Belediyesi, ‘Covid-19’ salgını sürecinde Yeşilyurt’ta ki pozitif vaka olan hastaların izolasyon koşullarına uymaları amacıyla oluşturulan Mahalle Denetim Ekiplerinin çalışmalarına destek veren mahalle muhtarlarına özverili ve gayretli çalışmalarından dolayı takdir belgesi verd

irfan-kaya-covid-19a-yenik-dustu

İrfan Kaya Covid-19'a yenik düştü

MASKİ Genel Müdür Yardımcısı İrfan Kaya, vefat etti. Kaya'nın hastanede covid-19 tedavisi gördüğü öğrenildi.

covid-golgesinde-sigortacilik-haftasi

Covid Gölgesinde Sigortacılık Haftası

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğine bağlı Sigorta Acenteleri İcra Komitesi (SAİK) Malatya İl Delegesi Engin CEYHAN Sigorta bilincinin tabana yayılması,tüketicilerin doğru bilgilendirilmesi ve bilinçlendirilmesi,sektöre ve sektörün geleceğine güven duyması hedefleriyle her yıl Mayıs Ayının

kapsamli-covid-19-denetimi-gerceklestirildi

Kapsamlı Covid-19 Denetimi Gerçekleştirildi

İlimizde koronavirüs salgınının daha fazla yayılmasını engellemek, vatandaşlarımızı salgından korumak amacıyla alınan önlem ve tedbirlere riayet edilip edilmediğini kontrol etmek amacıyla Korona virüs (Covid-19) denetimlerine katılan Vali Aydın Baruş, esnaf ve vatandaşları maske, hijyen ve mesafe konularında uyardı.

covid--19-iyi-ornekler-uzerine-toplanti-programi-duzenlendi

Covid – 19 İyi Örnekler Üzerine Toplantı programı düzenlendi

KATİPOĞLU: TSE COVİD – 19 GÜVENLİ HİZMET BELGESİNİ ALAN İLK VE TEK BELEDİYE OLDUK Büyükşehir Belediyelerinin gerçekleştirmiş olduğu Covid – 19 İyi Örnekler Üzerine Toplantı programı 1 Eylül 2020 tarihinde saat 14.00’de video konferans olarak gerçekleştirildi.

buyuksehir-belediyesi-istiraklerinden-belsos-covid-19-salginina-karsi-tum-tedbirleri-aldi

Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden BELSOS Covid 19 salgınına karşı tüm tedbirleri aldı

VATANDAŞLARIMIZ TESİSLERİMİZDEN GÖNÜL RAHATLIĞIYLA FAYDALANABİLİR Yapmış olduğu hizmet ve yatırımlarda vatandaş memnuniyetine büyük önem veren Malatya Büyükşehir Belediyesi Covid 19 salgınının görüldüğü günden itibaren almış olduğu tedbirler ve yapmış olduğu çalışmalarla vatandaşlardan olumlu tepkiler almaya devam ediyor.

yesilyurt-belediyesi-ekipleri-park-alanlarinda-covid-19-onlemlerini-artirdi

YEŞİLYURT BELEDİYESİ EKİPLERİ, PARK ALANLARINDA COVİD-19 ÖNLEMLERİNİ ARTIRDI

“Parklarımızın Temizliği ve Bakımına Büyük Bir Özen Gösteriyoruz” Yeşilyurt Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, koronavirüs salgınında ki vaka artışlarıyla birlikte Yeşilyurt’un muhtelif bölgelerinde bulunan parklarda yenileme, bakım-onarım, çevre düzenleme ve temizlik çalışmalarını yoğunlaştırdı.

battalgazi-belediyesi-personeli-covid-19-testi-yaptirdi

BATTALGAZİ BELEDİYESİ PERSONELİ COVİD-19 TESTİ YAPTIRDI

Koronavirüs salgını karşısında tedbirlerini en üst sevide tutan Battalgazi Belediyesi, risk altında bulunan personellerine tedbir amaçlı koronavirüs testi yaptırd

buyuksehir-belediyesi-covid-19-salginina-karsi-hal-binasinda-da-tedbirleri-artirdi

Büyükşehir Belediyesi Covid 19 salgınına karşı Hal Binasında da tedbirleri artırdı

HAL BİNASINDA GEREKLİ TEDBİRLER ALINDI Malatya Büyükşehir Belediyesi hizmet ve yatırımlarının yanında Covid 19 salgınına karşı çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor.

arapgirde-covid-19-denetimleri-devam-ediyor

ARAPGİR’DE COVİD-19 DENETİMLERİ DEVAM EDİYOR

Türkiye genelinde olduğu gibi Arapgir’de kapsamlı Covid-19 denetimleri gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu, Arapgir’de yaşayanların Covid-19 önlemlerine duyarlı olduğunu belirtti.

oxford-universitesi-profesoru-corona-virus-ortaya-cikmadan-once-yillarca-pusuda-bekledi

Oxford Üniversitesi profesörü: Corona virüs ortaya çıkmadan önce yıllarca pusuda bekledi

Oxford Üniversitesi'den Profesör Dr. Tom Jefferson, yeni tip koronavirüsün (Covid-19) daha önceki yıllarda İspanya, İtalya ve Brezilya’dan alınan kanalizasyon suyu örneklerinde görüldüğünü ve uygun çevre koşullarının ortaya çıkmasının ardından mutasyona uğrayarak salgını yarattığını açıkladı.