canlı yayın
fuzuli-caddesindeki-depremzedelerin-sikintilari-cozuldu

FUZULİ CADDESİ’NDEKİ DEPREMZEDELERİN SIKINTILARI ÇÖZÜLDÜ

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık ve Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Fuzuli Caddesi’nde 24 Ocak depreminde evleri ve iş yerleri ağır hasar gören Saray Apartmanı sakinleri ile bir araya gelerek, yaşadıkları sıkıntının çözüldüğünü belirtti.

kiltepenin-iki-caddesi-farkli-bir-guzellige-kavustu

“Kiltepe’nin İki Caddesi Farklı Bir Güzelliğe Kavuştu”

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Kiltepe Mahallesi Gülnebi ve Dede Korkut Caddelerinde uyguladıkları ‘Sokak Sağlıklaştırma’ projesiyle, bölgedeki yaşam seviyesini artırdıklarını söyledi.

baskan-guder-inonu-caddesi-esnaflarini-gezdi

BAŞKAN GÜDER, İNÖNÜ CADDESİ ESNAFLARINI GEZDİ

BAŞKAN GÜDER: “COVİD-19 YENİ TEDBİRLERİNE RİAYET EDELİM” İnönü Caddesi’nde bulunan esnafları ziyaret ederek sorun ve talepleri dinleyen Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, 20 Kasım Cuma günü saat 20.00'den itibaren geçerli olacak Covid-19 yeni tedbirlerine mutlaka riayet etmek gerektiğini belirtti. Başkan Güder, yol boyunca karşılaştığı vatandaşlarla da sohbet etmeyi ihmal etmedi.

keskinden-anayurt-caddesi-icin-gurkana-tesekkur

Keskin’den Anayurt Caddesi için Gürkan’a teşekkür

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, Ergenekon Köprüsü ile Sivas Yolu arasında demiryolu güzergahı üzerinde yeni açılan Anayurt Caddesi’nin Malatya’ya yakışan ve çevreyolu içinde alternatif bir proje olduğunu belirterek, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a teşekkür etti. Keskin, şehrin Güney bölgesindeki ulaşım alt yapısı içinde eleştiride bulundu.

sivas-caddesi-bastan-asagi-yenilenecek

SİVAS CADDESİ BAŞTAN AŞAĞI YENİLENECEK

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Sivas Caddesinde esnaf ziyaretlerinde bulunup, Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılacak olan değişim, dönüşüm çalışmaları öncesi incelemeler yapt

mehmet-buyruk-caddesi-kaldirimlari-yenileniyor

MEHMET BUYRUK CADDESİ KALDIRIMLARI YENİLENİYOR

Başkan Gürkan, “Büyükşehir Belediyesi olarak yapmış olduğumuz bu yenileme çalışması sırasında engelli vatandaşlarımız da unutulmamıştır. Engelli kardeşlerimizin rahatlıkla kullanabilecekleri, herhangi bir mağduriyet yaşamayacakları şekilde çalışmalarımız sürdürülmektedir.”

buyuksehir-fuzuli-caddesini-asfaltladi

Büyükşehir Fuzuli Caddesini asfaltladı

AKŞAM BAŞLADI SABAH BİTTİ Malatya Büyükşehir Belediyesi Malatya’nın önemli ana arterlerinden biri olan Fuzuli Caddesi’nde asfaltlama çalışmaları yaptı.

baskan-gurkan-gungor-caddesinde-incelemelerde-bulundu

Başkan Gürkan, Güngör Caddesinde incelemelerde bulundu

ÇALIŞMALARIMIZI KENDİ İMKÂN VE KAYNAKLARIMIZLA GERÇEKLEŞTİRİYORUZ · Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan: “Yapmış olduğumuz hizmetlerle vatandaşlarımızın yaşamlarını kolaylaştırma noktasında, gerekli çalışmaları yaparak en iyi hizmeti üretmenin gayretinde olacağız.”