canlı yayın
mhpden-ak-parti-ve-hukumete-cok-sert-tepki-yanliz-biraktiniz

MHP'den AK Parti ve Hükümete çok sert tepki! Yanlız bıraktınız...

MHP Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, sosyal medyadan yaptığı açıklamada Ak Parti'nin ve Hükümetin Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı yalnız bıraktığını belirterek, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın iç ve dış saldırılara karşı tek başına mücadele ederken çevresindekilerin kış uykusuna yattığını ancak tüm saldırılara karşı Devlet Bahçeli'nin Cumhur İttifakı'nı destekleyerek dik durduğunu söyledi.

yaban-hayvanlari-icin-dogaya-yiyecek-birakti

Yaban Hayvanları İçin Doğaya Yiyecek Bıraktı

Malatya Büyükşehir Belediyesi ekipleri hava sıcaklığının eksi derecelerde seyrettiği soğuk kış günlerinde yaşam mücadelesi veren yaban hayvanları ile sokak hayvanları için doğaya yiyecek bıraktı. Kış şartlarında büyük sorun olan yiyecek ihtiyaçlarının karşılanması için doğaya belirli aralıklarla yiyecek takviyesi yapan Malatya Büyükşehir Belediyesi doğada ki hayvanları unutmadı

gencler-dogadaki-hayvanlara-yiyecek-birakti

Gençler Doğadaki Hayvanlara Yiyecek Bıraktı

Malatya Gençlik Federasyonu tarafında organize edilen ‘’Doğadaki Hayvanlara Yiyecek Bırakalım’’ Etkinliğine gençler büyük ilgi gösterdi. Malatya Gençlik Federasyonu Başkanı Ramazan YAVUZ Etkinlik ile ilgili şunları söyledi: ‘’ Malatya Gençlik Federasyonu olarak ‘’Doğadaki Hayvanlara Yiyecek Bırakalım’’ Etkinliği düzenliyoruz.