canlı yayın
milletvekili-calik-ile-belediye-baskani-cinar-ozal-mahalle-sakinleriyle-biraraya-geldi

MİLLETVEKİLİ ÇALIK İLE BELEDİYE BAŞKANI ÇINAR, ÖZAL MAHALLE SAKİNLERİYLE BİRARAYA GELDİ

“Özal Mahalle Sakinlerimizin Tapu Sorununu Çözdük” AK Parti MKYK Üyesi ve Milletvekili Öznur Çalık ile Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Yeşilyurt Belediyesi Hizmet Binasında Özal Mahallesi sakinleriyle tapu sorunlarının çözüme kavuşması noktasında istişare toplantısı düzenlediler. Toplantıdan çıkan güzel sonuçlar, mahalle sakinlerini mutlu etti.

baskan-guder-elmasuyu-mahalle-sakinleriyle-biraraya-geldi

BAŞKAN GÜDER, ELMASUYU MAHALLE SAKİNLERİYLE BİRARAYA GELDİ

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Battalgazi ilçesindeki mahallelerin sorun ve sıkıntılarının yerinde tespiti, var olan sorunların birinci ağızdan dinlenmesi ve belirlenen sorun ve sıkıntıların çözümü noktasında başlatılan Mahalle toplantıları kapsamında, Orduzu’da ki Elmasuyu mahalle sakinleri ile bir araya geldi.

baskan-gurkan-ilce-kaymakam-ve-belediye-baskanlari-ile-biraraya-geldi

BAŞKAN GÜRKAN İLÇE KAYMAKAM VE BELEDİYE BAŞKANLARI İLE BİRARAYA GELDİ

Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, ilçe kaymakamları ile ilçe belediye başkanlarının katıldığı bir toplantı düzenledi. Nikah Sarayında gerçekleştirilen toplantıya Malatya Valisi Aydın Baruş, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Kaymakamlar, İlçe Belediye Başkanları, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri, Genel Sekreter Yardımcıları ile Daire Başkanları katıldı.

baskan-guder-yaz-okuluna-katilan-ogrencilerle-piknikte-biraraya-geldi

BAŞKAN GÜDER, YAZ OKULUNA KATILAN ÖĞRENCİLERLE PİKNİKTE BİRARAYA GELDİ

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Battalgazi Belediyesi Sosyal Yaşam Merkezi Yaz Okulu’na katılan öğrencilerle piknikte bir araya geldi. Başkan Güder, “Çocuklarımız bizim geleceğimiz. Geleceğimizi emanet edeceğimiz neslimizi en güzel şekilde yetiştirmek, onlara vatan, millet, bayrak sevgisini, aşılamamız gerekiyor” dedi.

baskan-adayi-mehmet-cinar-yakinca-galericiler-sitesi-yonetimiyle-biraraya-geldi

BAŞKAN ADAYI MEHMET ÇINAR, YAKINCA GALERİCİLER SİTESİ YÖNETİMİYLE BİRARAYA GELDİ

Yeşilyurt Belediye Başkanı, AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Adayı Mehmet Çınar, “Gerek istişare toplantılarımız olsun gerekse baş başa görüşmelerimizde esnaflarımızın taleplerini önemsedik ve sorunları el birliği ile çözüme kavuşturduk. Ticaret yapan, üretim yapan insanlarımız ne kadar güçlü olursa, gelişirse ve büyürse ülke ekonomisine ciddi katkı sağlayacaktır” dedi.

baskan-gurkan-bilim-isiginda-birlik-dernegi-yonetimi-ile-biraraya-geldi--akdag-toplumu-kucaklayici-anlayisinizi-cok-degerli-buluyorum

BAŞKAN GÜRKAN, BİLİM IŞIĞINDA BİRLİK DERNEĞİ YÖNETİMİ İLE BİRARAYA GELDİ AKDAĞ, “TOPLUMU KUCAKLAYICI ANLAYIŞINIZI ÇOK DEĞERLİ BULUYORUM”

Battalgazi Belediye Başkanı ve AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan, Bilim Işığında Birlik Derneği Başkanı Zeki Akdağ ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelerek, istişarede bulundu. Akdağ, Başkan Gürkan’ın toplumu kucaklayıcı bir yapısı olduğunu belirterek, “Sizin bu anlayışınızı ben çok önemsiyorum ve çok değerli buluyorum” dedi.

milletvekili-tufenkci-ve-baskan-gurkan-puturgede-vatandaslarla-biraraya-geldi

MİLLETVEKİLİ TÜFENKCİ VE BAŞKAN GÜRKAN, PÜTÜRGE’DE VATANDAŞLARLA BİRARAYA GELDİ

BAŞKAN GÜRKAN, “BELEDİYECİLİKTE DEĞERLER ÜRETEN BİR BELEDİYECİLİK ANLAYIŞINI GETİRECEĞİZ”