canlı yayın
bu-takim-ya-ligden-cekilsin-veya-bir-ana-dolu-iline-devredilsin-

Bu takım ya ligden çekilsin veya bir Ana dolu iline devredilsin

Her şeye doymuş futbolcuları bünyesinde tutan seyircisi olmayan Başak şehir sporun ne işi var Süperlig

mhp-malatya-milletvekili-mehmet-celal-fendoglumubarek-kurban-bayrami-dolayisiyla-bir-kutlama-mesaji-yayimladi

MHP Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu,mübarek Kurban Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Bugün birbirimizi daha iyi anlama, ahlaki erdemlerimizi geliştirme ve başkalarının dertleriyle dertlenme zamanıdır. Paylaşmanın fazileti, yardımlaşmanın güzelliği, zorda ve darda kalanlara el uzatmanın ahlaki değeri bayramın gerçek anlamında saklıdır.

keskin-nimetleri-ve-sevgimizi-paylastigimiz-bir-bayram-olsun

Keskin: “Nimetleri ve sevgimizi paylaştığımız bir bayram olsun

Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, “Kimsesizlerimizi, yetimlerimizi, yaşlılarımızı unutmadığımız, koruduğumuz kolladığımız, nimetleri ve sevgimizi paylaştığımız bir bayram olsun” dedi.

kamuda-sozlesmelilik-bitmeli-aileler-birlesmeli

Kamuda Sözleşmelilik Bitmeli, Aileler Birleşmeli

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, istihdamda güçlük çekilen bölgelerde görev yapan sözleşmeli kamu görevlileriyle Eğitim-Bir-Sen genel merkezinde bir araya geldi. Yalçın, görüşmede gerçekleştirdiği konuşmasında, “Kamuda sözleşmelilik bitmeli, aileler birleşmeli. Sözleşmeli istihdama başvurulduğu tarihten bu yana kamuda keşmekeş bir durum var. İçinden çıkılamayan bir durum söz konus

bir-usta-bin-usta-sergisi-acildi

Bir Usta Bin Usta” Sergisi Açıldı

Vali Baruş “Bir Usta Bin Usta” Bakır İşlemeciliği sergisinin açılışını yaptı. Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Anadolu Sigorta Anonim Şirketi işbirliği içerisinde yürütülen kaybolan ya da kaybolmaya yüz tutan mesleklere olan ilgiyi arttırmak ve bu meslekleri yeniden canlandırmak amacıyla açılan “Bir Usta Bin Usta” Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında Malatya Bakır İşlemeciliği Kursu tamamlanması ile kursiyerlerin yapmış oldukları eserlerin sergisi açıldı.

calik-her-sey-bir-cayla-basladi

Çalık, “Her şey bir çayla başladı”

AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık'ın kentteki gençleri Twitter üzerinden çaya davet etmesiyle başlayan etkinliğe son başbakan Binali Yıldırım ile birlikte 7 bölgeden katılım olacak.

sansur-ne-kadar-kotuyse-oto-sansur-bir-o-kadar-trajedidir--bugun-24-temmuz

Sansür ne kadar kötüyse, oto sansür bir o kadar trajedidir Bugün, 24 Temmuz.

24 Temmuz’un bugün, bayram değil, sansür ve oto sansür arasında sıkışan, her şeye rağmen gazetecilik yapmaya çalışan bir grup basın emekçisinin Dayanışma Günü! Siyasal iktidarların mesleğimiz üzerinde ağır baskılar oluşturduğu, gazetecilerin soruşturulduğu, cezaevlerine atıldığı bu günlerde bir bayramdan söz etmek ne kadar doğru?

vali-gul-hep-birlikte-daha-guzel-bir-gaziantep-insa-edelim

Vali Gül, “Hep birlikte daha güzel bir Gaziantep inşa edelim”

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından yürütülen "Türkiye'de yolcu taşımacılığı hizmetlerinin erişebilirliğinin geliştirilmesi projesi"nin Gaziantep ayağı "Gaziantep İçin Harekete Geçme Çalıştayı" ile gerçekleştirildi. Vali Davut Gül, burada yaptığı konuşmada “Engellilerin önündeki engelleri kaldırmak için çalışanlara yardım ederek hep birlikte daha güzel bir Gaziantep inşa edelim” dedi.

fendoglu-24-temmuz-gazeteciler-ve-basin-bayrami-dolayisi-ile-bir-mesaj-yayimladi

Fendoğlu “24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı” dolayısı ile bir mesaj yayımladı.

Basın, sadece toplumun haber alma hürriyetinin karşılığı olarak kalmamakta, kişisel hak ve özgürlüklerin korunmasında da etkin rol üstlenmektedi

daha-yasanabilir-bir-yesilyurt-icin-canla-basla-calisiyoruz

“Daha Yaşanabilir Bir Yeşilyurt İçin Canla Başla Çalışıyoruz”

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, havaların ısınmasıyla birlikte ilçe genelindeki park ve yeşil alanlarda zaman geçiren vatandaşların rahat ve huzurlu ortamda dinlenmesi adına yeşil alanların temizliği ve sulamasının yanında ağaç budama, çim biçimi, dere ıslahı, ışıklandırma, oturma gruplarının onarımı ve oyun gruplarının temizlenmesi gibi çalışmalara önem verdiklerini söyledi.

-oznur-calik-15-temmuz-demokrasi-ve-milli-birlik-gunu-kutladi

Öznur Çalık 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kutladı.

Çalık yaptığı açıklamasında “Türkiye, 15 Temmuz 2016 günü daha önce hiçbir devletin tecrübe etmediği, eşi ve benzeri görülmemiş bir saldırıya maruz kalmış, yaklaşık kırk yıl boyunca devletin içine sinsice yuvalanmış FETÖ’nün kendisine bağladığı ve kontrol ettiği kamu görevlileri demokrasimize, anayasal düzenimize ve millet iradesine kast etmişlerdir.

rektor-karabulut-milletimiz--ihanetleri-ve-hainlikleri-hicbir-zaman-unutmayacaktir---

Rektör Karabulut “Milletimiz; ihanetleri ve hainlikleri hiçbir zaman unutmayacaktır”

Malatya Turgut Özal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut yayınladığı 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Mesajında, “Milletimiz; ihanetleri, hiyanetleri, hainlikleri ve nankörlükleri hiçbir zaman unutmayacaktır, bu tür şebekeler bir daha benzer ihanet girişimlerinde bulunamayacak, bu topraklarda barınamayacaklardır.” dedi.

-vali-aydin-barusun-15-temmuz-demokrasi-ve-milli-birlik-gunu-mesajlari

VALİ AYDIN BARUŞ’UN 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ MESAJLARI

15 Temmuz 2016,karanlık ellerce beslenen FETÖ/PDY terör örgütü eliyle ülkemizin, milli irademizin, demokrasimizin, hülasa istikbalimizin yok edilmek istendiğikara bir gün olarak tarihte yerini almış, bu kara günde, ülkemizin savunması ve terörle mücadelesi için Aziz Milletimizin alın teriyle alınan silahlar,Türk Silahlı Kuvvetlerinin şerefli üniforması altında gizlenen hainler tarafından Milletimizin üzerine doğrultulmuştur.

devlet-ve-millet-iradesi-disinda-hic-bir-gucu-tanimiyoruz

“Devlet Ve Millet İradesi Dışında Hiç Bir Gücü Tanımıyoruz”

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Demokrasi ve millet iradesinin önünde ne tank, ne tüfek, ne uçak hiç bir engel duramaz. Türkiye'de darbe dönemi tamamen kapanmıştır. Devlet ve millet iradesi dışında hiç bir gücü tanımıyoruz.” dedi.

baskan-guder-yaz-okuluna-katilan-ogrencilerle-piknikte-biraraya-geldi

BAŞKAN GÜDER, YAZ OKULUNA KATILAN ÖĞRENCİLERLE PİKNİKTE BİRARAYA GELDİ

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Battalgazi Belediyesi Sosyal Yaşam Merkezi Yaz Okulu’na katılan öğrencilerle piknikte bir araya geldi. Başkan Güder, “Çocuklarımız bizim geleceğimiz. Geleceğimizi emanet edeceğimiz neslimizi en güzel şekilde yetiştirmek, onlara vatan, millet, bayrak sevgisini, aşılamamız gerekiyor” dedi.

buyuksehir-belediye-temmuz-ayi-meclis-toplantisi-sona-erdi

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE TEMMUZ AYI MECLİS TOPLANTISI SONA ERDİ

Büyükşehir Belediye Meclisi Temmuz Ayı II. Birleşimi 12 Temmuz Cuma günü, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Başkanlığında, Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantı Salonunda gerçekleştirildi. Mazeret belirterek toplantıya katılamayan meclis üyelerinin mazeretlerinin oylanarak kabul edilmesinden sonra, gündem maddelerinin görüşülmesine geçildi.

modern-ve-anlamli-bir-tesisi-yesilyurta-kazandirmaktan-onur-duyuyoruz

“Modern Ve Anlamlı Bir Tesisi Yeşilyurt’a Kazandırmaktan Onur Duyuyoruz”

Bölgenin en modern ‘Ambalaj Atığı Toplama-Ayırma Tesisi’ projesini Yeşilyurt’a kazandırdıklarını ifade eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Yeşilyurt Belediyesi olarak çevre ve doğaya verdiğimiz önemden dolayı ilçemize böylesine modern, faydalı ve verimli bir yatırımı kazandırmanın gururunu yaşıyoruz. Temiz bir çevre ve sağlıklı bir dünya için elimizden geleni yapıyoruz.” diye konuştu.

hep-birlikte-el-ele-vererek-malatyayi-en-iyi-sekilde-temsil-edecegiz

“Hep Birlikte El Ele Vererek Malatya’yı En İyi Şekilde Temsil Edeceğiz”

2019-2020 sezonunda T.F.F.3.Liginde mücadele edecek olan Yeşilyurt Belediyespor, Teknik Direktör Hayati Palancı ile yeniden anlaşmaya vardı. Kulüp Başkanı Orhan Barman, Hayati Palancı ile yeni sezonda başarılı sonuçların altına imza atacaklarına yürekten inandıklarını söyledi.

toki-yolunda-calismalar-yogun-bir-sekilde-suruyor

TOKİ YOLUNDA ÇALIŞMALAR YOĞUN BİR ŞEKİLDE SÜRÜYOR

Toki yolunu etaplar halinde yapan Büyükşehir Belediyesi 600 metrelik birinci etapta viraj düzeltmeleri, kısmi genişletme, dolgu ve kot düşürme çalışmalarını büyük oranda tamamladı. Asfalt öncesi altyapı çalışmaları yapılan cadde de son olarak asfalt serimi yapılacak

tarihi-kentler-birligi-tarafindan-battalgazi-belediyesine-bir-odul-daha

TARİHİ KENTLER BİRLİĞİ TARAFINDAN BATTALGAZİ BELEDİYESİ’NE BİR ÖDÜL DAHA

TAHTALI HAMAM MÜZESİ, TKB TARAFINDAN ÖDÜLE LAYIK GÖRÜLDÜ Restore edildikten sonra Türk hamam kültürünü gelecek kuşaklara aktarmak amacıyla hamam müzesi olarak hizmete sunulan Battalgazi Belediyesi Tahtalı Hamam Müzesi, Tarihi Kentler Birliği tarafından ödüle layık görüldü. Ödülü, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ile birlikte AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki’nden aldı.