AKP
AKP
-aylin-cesur-istanbul-sozlesmesini-onaylayip-gerekliliklerini-yerine-getirmemek-ikiyuzluluktur

AYLİN CESUR: “İSTANBUL SÖZLEŞMESİNİ ONAYLAYIP GEREKLİLİKLERİNİ YERİNE GETİRMEMEK İKİYÜZLÜLÜKTÜR

NOGAY: PERSONELİ MAĞDUR ETMEDEN, HİZMETLERİMİZİN VE MALİ POLİTİKAMIZIN DIŞINA ÇIKMADAN BİR ÜCRET ARTIŞI BELİRLEDİK GELERİ: DOĞU’DA İLK İMZA ATAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MALATYA OLDU Malatya Büyükşehir Belediyesi, 696 KHK ile kadroya geçen işçilerle toplu iş sözleşmesini imzaladı. Büyükşehir Belediyesi ve HAK-İŞ arasında yapılan toplu iş sözleşmesinde KHK’lı çalışan 2 bin 200 çalışana ortalama yüzde 20 zam yapıldı. Buna göre en düşük maaş alan işçiye yaklaşık 560 lira ücret artışı sağlanmış oldu.

milletvekili-tufenkci-ile-belediye-baskani-cinar-sahnahandaki-kopru-insaatini-inceledi

MİLLETVEKİLİ TÜFENKÇİ İLE BELEDİYE BAŞKANI ÇINAR, ŞAHNAHAN’DAKİ KÖPRÜ İNŞAATINI İNCELEDİ

“Alternatif Köprü ile Beylerderesi’nde ki Trafik Akışı Rahatlayacak” AK Parti MKYK Üyesi ve Milletvekili Bülent Tüfenkci ile Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun talimatlarıyla hızlandırılan ‘Kuzey Çevreyolu’ proje çalışmaları kapsamında; Beylerderesi’nde ki Turgut Özal Viyadüğüne alternatif olarak yapımı devam eden Şahnahan'da ki köprü inşaatında incelemelerde bulundu.

calik-ve-guder-battalgazi-bolgesindeki-yatirimlari-inceledi

ÇALIK VE GÜDER, BATTALGAZİ BÖLGESİNDEKİ YATIRIMLARI İNCELEDİ

MİLLETVEKİLİ ÇALIK: “OSMAN BAŞKANIMIZ GÜZEL HİZMETLERE İMZA ATIYOR” AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık ve Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Battalgazi Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan yatırımlar ve devam eden projeleri yerinde inceledi. Milletvekili Çalık’a çalışmalar hakkında bilgiler veren Başkan Güder, “Hizmet bilincini bizler ibadet bilinci olarak kabul ettik” dedi.

bakan-yardimcisi-catak-saglik-icin-hepimiz-icin-denetiminde-ve-deprem-bolgesinde-incelemelerde-bulundu

Bakan Yardımcısı Çatak "Sağlık İçin Hepimiz İçin" Denetiminde ve Deprem Bölgesinde İncelemelerde Bulundu

Malatya'nın Pütürge ilçesinde yaşanan 5.2 şiddetindeki depremin meydana getirdiği etkileri incelemek üzere Malatya'ya gelen İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı, İlk olarak Malatya Valiliğine ziyarette bulundu. Valilik Şeref Defterini imzalayan Bakan Yardımcısı Çataklı daha sonra Valilik 2 Nolu Toplantı Salonunda Deprem Değerlendirme Toplantısına katıldı.

milletvekili-calik-deprem-bolgesinde

Milletvekili Çalık deprem bölgesinde

Milletvekili Çalık deprem bölgesinde Çalık: Pütürge depreminde can kaybı ve yaralanma yok AK Parti MKYK üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, depremin merkez üstü Malatya’nın Pütürge ilçesine bağlı Taşmış Mahallesini ziyaret etti.

buyuksehir-deprem-bolgesinde-calismaya-basladi

Büyükşehir deprem bölgesinde çalışmaya başladı

BÜYÜKŞEHİR MİLLETİ’NİN YANINDA Malatya'nın Pütürge ilçesinde saat 12.37’de meydana gelen 5,2 büyüklüğünde deprem Malatya'nın yanı sıra Elazığ, Adıyaman, Diyarbakır, Batman, Siirt, Kahramanmaraş ve Şanlıurfa'da da hissedildi

chpli-durmaz-tokat-acilen-afet-bolgesi-ilan-edilmelidir-

CHP’Lİ DURMAZ: “TOKAT ACİLEN AFET BÖLGESİ İLAN EDİLMELİDİR ”

Cumhuriyet Halk Partisi Tokat Milletvekili, Türkiye Büyük Millet Meclisi İdare Amiri Kadim Durmaz, dolu ve şiddetli yağıştan dolayı tarım arazileri büyük zarar gören ilçe ve köyleri ziyaret etti.

chp-il-yonetimi-deprem-bolgesinde

CHP İl Yönetimi Deprem Bölgesinde

Gece saat 02:03’de Kale merkezli meydana gelen 4.9 şiddetindeki depremin ardından CHP İl Örgütü deprem bölgesine gitti.

chp-heyeti-deprem-bolgesinde

CHP Heyeti Deprem Bölgesinde

Van’ın Başkale ilçesinde 9 kişinin hayatını kaybetmesine neden olan İran depremi sonrası CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun talimatıyla Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba başkanlığındaki heyet deprem bölgesinde incelemelerde bulundu.

yeni-yonetimin-ilk-ziyareti-deprem-bolgesine-oldu

Yeni Yönetimin İlk Ziyareti Deprem Bölgesine Oldu

Merkez üssü Elazığ-Sivrice olan 6.8 şiddetindeki depremden yara alan Kale ilçesi ve köylerini CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz ve yeni yönetim kurulu üyeleri ziyaret etti. Yeni yönetimin de ilk ziyareti olan Kale ilçesinde depremin izlerinin hala silinmediği görüldü.

calik-depremden-1-saat-sonra-deprem-bolgesindeydik

Çalık, 'Depremden 1 saat sonra deprem bölgesindeydik'

AK Parti Malatya Milletvekili ve MKYK Üyesi Öznur Çalık, “Depremden sonra Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde devlet kurumlarımız bütün bakanlarımız, her biri kendi alanlarında çalışmalarını yaptılar.” dedi.

bakanlardan-deprem-bolgesinden-son-dakika-aciklamalar

Bakanlardan deprem bölgesinden son dakika açıklamalar

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum deprem bölgesinden açıklama yaptı. Bakan Soylu, Elazığ'da okulların 10, üniversitenin ise 17 Şubat'ta açılacağını duyurdu.

turkiye-belediyeler-birligi-deprem-bolgesi-elazigda-toplandi

Türkiye Belediyeler Birliği Deprem Bölgesi Elazığ’da Toplandı

6.8 şiddetindeki depremin ardından Elazığ’a gelen Türkiye Belediyeler Birliğine üye belediye başkanları, deprem bölgesinde incelemelerde bulundu. Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı Fatma Şahin ve beraberindeki belediye başkanları Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları ile birlikte ilk olarak Sürsürü Mahallesinde incelemelerde bulundu.

baskan-gurkan-yesilyurt-bolgesi-muhtarlari-ile-bir-araya-geldi

Başkan Gürkan Yeşilyurt Bölgesi muhtarları ile bir araya geldi

Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Yeşilyurt Mahalle Muhtarları ile bir araya gelerek muhtarlardan mahalle sorunları hakkında bilgiler aldı.