canlı yayın
buyuksehirden-mersedes-kadir-unutuldu-mu-aciklamasi

BÜYÜKŞEHİR’DEN ‘MERSEDES KADİR UNUTULDU MU? AÇIKLAMASI

Malatya Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Daire Başkanlığı tarafından Tecde Muhtarı Ali Yiğit’in sosyal medyada yaptığı ‘Mersedes Kadir’i’ Büyükşehir unuttu mu? Paylaşımı ile ilgili bilgilendirmede bulundu.

buyuksehirden-salgin-donemi-aile-ici-iletisime-dikkat-uyarisi

BÜYÜKŞEHİR’DEN “SALGIN DÖNEMİ AİLE İÇİ İLETİŞİME DİKKAT” UYARISI

Malatya Büyükşehir Belediyesi Aile Danışma ve Destek Merkezi (MADEM) tarafından koronavirüs salgını dolayısıyla aile içi iletişimin olumsuz etkilendiğine dikkat çekilerek ailelere uyarıda bulunuldu.

buyuksehirden-pazar-yerleri-yangin-guvenligi-toplantisi

BÜYÜKŞEHİR’DEN PAZAR YERLERİ YANGIN GÜVENLİĞİ TOPLANTISI

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından Pazar Yerleri Yangın Güvenliği Toplantısı düzenlendi. Toplantıya Büyükşehir İtfaiye Daire Başkanının yanısıra Zabıta Daire Başkanı, Battalgazi ve Yeşilyurt belediyeleri zabıta yetkilileri ile Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı katıldı. Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığında, Pazar yerlerinde yangın güvenliğinin sağlanması ile ilgili bir toplantı yapıldı. Toplantı, Büyükşehir İtfaiye Daire Başkanı Hanifi Acar, Büyükşehir Zabıta Daire Başkanı Hüseyin Hanbay, Yeşilyurt Belediyesi Zabıta Müdürü Emin Gölgeli, Battalgazi Belediyesi Zabıta Memuru Mehmet Çağrı Güler ile Malatya Seyyar Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Ümit Emre ve İtfaiye Dairesi Şube Müdürlerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

buyuksehirden-208-tekneye-ruhsat-belgesi

BÜYÜKŞEHİR’DEN 208 TEKNEYE RUHSAT BELGESİ

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından 6 yılda 208 tekneye ruhsatlandırma yapıldı. Tekne ruhsatları, Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Dairesi tarafından gerekli işlemlerden sonra veriliyor.

buyuksehirden-salgina-karsi-nikhta-siki-onlemler

BÜYÜKŞEHİR’DEN SALGINA KARŞI NİKÂHTA SIKI ÖNLEMLER

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından dünya evine girecek gençler için kovid-19 tedbirleri alınarak nikâhlar kıyılıyor. Büyükşehir Belediyesi Nikâh Sarayı’ndaki önlemleri gören genç çiftler, memnuniyetlerini dile getirerek teşekkür ettiler.

buyuksehirden-genclere-univresite-tercih-rehberligi

BÜYÜKŞEHİR’DEN GENÇLERE ÜNİVRESİTE TERCİH REHBERLİĞİ

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından üniversite adayı gençlere tercih rehberliği yapılıyor. Büyükşehir Belediyesi Gençlik Merkezi’nde yürütülen çalışmayla gençlerin puanlarına en uygun üniversitelere yerleşmelere için destek veriliyor.

buyuksehirden-kurban-kesim-kursu

BÜYÜKŞEHİR’DEN KURBAN KESİM KURSU

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Kurban Bayramı öncesi büyükbaş ve küçükbaş sertifikalı kurban kesim kursu düzenleyecek.

buyuksehirden-lgs-giren-ogrencilerin-velilerine-ikramlar

BÜYÜKŞEHİR’DEN LGS GİREN ÖĞRENCİLERİN VELİLERİNE İKRAMLAR

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, öğrenci velilerinin heyecanlarını paylaşarak öğrencilere başarılar diledi.

buyuksehirden--otomobil-sinemasi

BÜYÜKŞEHİR’DEN OTOMOBİL SİNEMASI

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından vatandaşlar otomobilde sinema filmi izleyecekler. Büyükşehir Belediyesi, koronavirüs salgını dolayısıyla salonlardan bir süredir ayrı kalan sinemaseverlere farklı bir etkinlik planladı.

buyuksehirden--lgs-deneme-sinavi

BÜYÜKŞEHİR’DEN LGS DENEME SINAVI

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından, yaklaşan Liselere Geçiş Sınavı (LGS) öncesi deneme sınavı gerçekleştirildi. Sınavda, öğrenciler ter dökerek LGS’ye biraz daha hazırlıklı olma fırsatı yakaladılar.

buyuksehirden-lgs-ve-yks-icin-ornek-soru-cozumleri

BÜYÜKŞEHİR’DEN LGS VE YKS İÇİN ÖRNEK SORU ÇÖZÜMLERİ

Malatya Büyükşehir Belediyesi, koronavirüs salgını dolayısıyla yapılamayan yüz yüze eğitim yerine başlattığı uzaktan eğitim çalışmasını sürdürüyor. Çalışma kapsamında LGS ve YKS sınavları için örnek soru çözümleri ile rehberlik sunumları yapılıyor

buyuksehirden-evlere-hizmet

Büyükşehir’den Evlere Hizmet

Malatya Büyükşehir Belediyesi dünyada ve Türkiye’de yayılan koronavirüsüne karşı tedbirler ve önlemler almaya devam ediyor.

buyuksehirden-siluet-resim-sergisi

Büyükşehir’den Silüet Resim Sergisi

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi 2020 Yılı Sanat Etkinlikleri kapsamında Silüet Resim Atölyesi Performans Sergisi düzenlendi.

buyuksehirden-genclere-sinav-ve-meslek-rehberligi

BÜYÜKŞEHİR’DEN GENÇLERE SINAV VE MESLEK REHBERLİĞİ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Gençlik Merkezi tarafından gençlerin eğitim hayatlarına destek faaliyetleri yapılıyor. Bu kapsamda üniversiteye hazırlanan gençlere yönelik “motivasyon, hedef belirleme, verimli ders çalışma yöntemleri” konularında seminer verildi. Malatya Kent Konseyi Salonunda düzenlenen seminer programına, gençler yoğun ilgi gösterdi.

buyuksehirden-darendede-egitim-semineri

BÜYÜKŞEHİR’DEN DARENDE’DE EĞİTİM SEMİNERİ

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi’ne bağlı Aile Danışma ve Destek Merkezi (MADEM) tarafından Darende’de öğrencilere yönelik eğitim semineri verildi.

buyuksehirden-kadin-haklari-gunu-kutlamasi

BÜYÜKŞEHİR’DEN KADIN HAKLARI GÜNÜ KUTLAMASI

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi tarafından 5 Aralık Dünya Kadın Hakları Günü dolayısıyla bir kutlama programı düzenlendi. Programa eşi Hafize Gürkan’la birlikte katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, programda bulunmaktan büyük onur duyduğunu belirtti.