AKP
AKP
bursada-universiteliler-su-indirimini-cig-kofte-partisiyle-kutladi

Bursa’da Üniversiteliler su indirimini çiğ köfte partisiyle kutladı

Bursa’da anaokulundan üniversiteye kadar eğitimin her kademesinde önemli yatırımlar yapıp, öğrencilerin yanında olan Bursa Büyükşehir Belediyesi, Türkiye’ye örnek olacak bir karara daha imza attı.

maden-sektorunde-ihracatin-yildizlari-bursada-odullerine-kavusuyor

Maden sektöründe ihracatın yıldızları Bursa’da ödüllerine kavuşuyor!

Ege Maden İhracatçıları Birliği; Adana, Ankara, Aydın, Balıkesir, Bursa, Hatay, İstanbul, Kayseri ve Konya illerinde Madencilik ve Doğal Taş Sektörlerinde faaliyet gösteren, 2018 yılında Türkiye’ye 290 milyon dolar döviz kazandıran, 42 üyesini ödüllendireceği “İhracatın Yıldızları Ödül Töreni"ni, 22 Ekim 2019 Salı akşamı Bursa'da gerçekleştirecek.

rus-fotografi-bursada-anlatildi

Rus Fotoğrafı Bursa’da anlatıldı

ursa Büyükşehir Belediyesi ve Bursa Kent Konseyi tarafından organize edilen, Bursa Fotoğraf Sanatı Derneği’nin (BUFSAD) destekleriyle ‘Hava, su, toprak... Doğaya dönüş’ temasıyla gerçekleştirilen Bursa Uluslararası Fotoğraf Festivali (BursaFotoFest) kapsamındaki konu ülke oturumunda Rusya’dan festivale katılan RosPhoto Sergiler Departmanı Küratörü Alexandra Maximova ve Fotoğraf Sanatçısı Igor Mukhin içinde yaşadıkları ülkelerini, bütün doğası ve kültürünü fotoğraf diliyle festivalin izleyicisi kitlesi ile buluşturdu.

bursada-a-capella-ruzgari

Bursa’da A Capella rüzgarı

BURSA – Bursa Kent Konseyi Müzik Eğitim Çalışma Grubunca düzenlenen ‘Bahar Konseri’nde Çocuk, Genç, Oda ve Karma korolar ile A Capella Boğaziçi grubu sahne aldı.