canlı yayın
-aylin-cesur-istanbul-sozlesmesini-onaylayip-gerekliliklerini-yerine-getirmemek-ikiyuzluluktur

AYLİN CESUR: “İSTANBUL SÖZLEŞMESİNİ ONAYLAYIP GEREKLİLİKLERİNİ YERİNE GETİRMEMEK İKİYÜZLÜLÜKTÜR

NOGAY: PERSONELİ MAĞDUR ETMEDEN, HİZMETLERİMİZİN VE MALİ POLİTİKAMIZIN DIŞINA ÇIKMADAN BİR ÜCRET ARTIŞI BELİRLEDİK GELERİ: DOĞU’DA İLK İMZA ATAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MALATYA OLDU Malatya Büyükşehir Belediyesi, 696 KHK ile kadroya geçen işçilerle toplu iş sözleşmesini imzaladı. Büyükşehir Belediyesi ve HAK-İŞ arasında yapılan toplu iş sözleşmesinde KHK’lı çalışan 2 bin 200 çalışana ortalama yüzde 20 zam yapıldı. Buna göre en düşük maaş alan işçiye yaklaşık 560 lira ücret artışı sağlanmış oldu.

baskan-guder-battalgaziyi-gelecege-tasimak-bizim-gorevimizdir

BAŞKAN GÜDER: “BATTALGAZİ’Yİ GELECEĞE TAŞIMAK BİZİM GÖREVİMİZDİR”

Battalgazi ilçesine kazandırdığı ve kazandıracağı insan odaklı projeler ile vizyonel değişimi başlatarak vatandaşların yüzündeki gülümsemeye talip olan Battalgazi’nin Şehrül-Emini Belediye Başkanı Osman Güder, ilçe için ne doğru ve faydalı ise onu yapmayı kendisine şiar edindiğini belirterek, “5 bin yıllık tarihi içinde barındıran bu ilçeyi, geleceğe taşımak bizim görevimizdir” dedi.

ferah-modern-ve-kaliteli-alanlara-sahip-guzel-bir-eseri-malatyaya-kazandiracagiz--

“FERAH, MODERN VE KALİTELİ ALANLARA SAHİP GÜZEL BİR ESERİ MALATYA’YA KAZANDIRACAĞIZ”

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, eski SSK Hastanesinin bulunduğu 40 dönümlük alanda inşa edilecek olan ‘Yeşilyurt Belediyesi Yeni Hizmet Binası ve Millet Bahçesi’ alanında misafir ettiği AK Parti MKYK Üyesi ve Milletvekili Bülent Tüfenkçi’ye hazırlanan proje üzerinden geniş kapsamlı bilgiler paylaştı.

bilim-kurulu-uyesi-acikladi-eylulde-10-merkezde-basliyor

Bilim Kurulu Üyesi açıkladı! Eylül'de 10 merkezde başlıyor

Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Serap Şimşek Yavuz, Kovid-19´a karşı Çin ile Almanya ve ABD´nin ortak yürüttüğü iki ayrı aşı çalışmasının son aşaması olan Faz 3

baskan-guder--turgut-ozal-universitemizde-bizim-ortak-paydamizdir

BAŞKAN GÜDER, “ TURGUT ÖZAL ÜNİVERSİTEMİZ’DE BİZİM ORTAK PAYDAMIZDIR”

BATTALGAZİ BELEDİYESİ TURGUT ÖZAL ÜNİVERSİTESİ’NDE ASFALT SERİMİ YAPTI Battalgazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, konforlu ve güvenilir bir ulaşım için asfalt çalışmalarını sürdürüyor. Yeni Eğitim-Öğretim Yılı öncesi Malatya Turgut Özal Üniversitesi’nin yer aldığı arazi yolunda yeni asfaltlama çalışması yapan Battalgazi Belediyesi ekipleri, 2 bin metrelik satıh kaplama asfalt çalışmasını tamamladı. Yolların yenilenmesiyle Malatya Turgut Özal Üniversitesi yeni eğitim dönemine hazır hale getirilmiş oldu.

baskan-gulsoy-kayseri-seker-bizim-gururumuz-gozbebegimiz

BAŞKAN GÜLSOY: KAYSERİ ŞEKER BİZİM GURURUMUZ, GÖZBEBEĞİMİZ

KAYSERİ TİCARET ODASI’NDAN KAYSERİ ŞEKER’E ZİYARET BAŞKAN GÜLSOY: KAYSERİ ŞEKER BİZİM GURURUMUZ, GÖZBEBEĞİMİZ Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy, Başkan Yardımcıları Hacı Bekir Kuzucu, Hasan Köksal, Yönetim Kurulu Üyeleri Erol Sırıklı, Latif Başkal, Hüseyin Mercan, Mustafa Okutan, Mehmet Gülsoy ve Ali Alkan’ın da olduğu KTO heyeti, Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkanı Hüseyin Akay’ı ziyaret etti.

ilce-baskani-ilhan-ulkucu-sehitlerimizin-her-biri-bizim-kutup-yildizimiz--ve-ilham-kaynagimizdir

İlçe Başkanı İlhan, Ülkücü şehitlerimizin her biri bizim kutup yıldızımız ve ilham kaynağımızdır.

Kutlu geçmişimizin yiğitleri, bir dava ve iman uğruna hayatlarını feda eden şehitlerimizin Aziz hatıraları en değerli mirasımızdır.

rektor-karabulut-bizim-kayisiya-bakis-acimiz-tamamen-bilimsel

Rektör Karabulut, “Bizim, kayısıya bakış acımız tamamen bilimsel”

alatya Turgut Özal Üniversitesi (MTÜ) tarafından 12 Mayıs 2020 tarihinde düzenlenen “Covıd-19 Sürecinde Kuru Kayısı ve Tarım Sektörü” konulu e-panelin sonuç raporu açıklandı.

19-mayis-ruhunu-ve-memleket-sevdanizi-bizimle-paylasin

“19 Mayıs Ruhunu ve Memleket Sevdanızı Bizimle Paylaşın”

Yeşilyurt Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle; koronavirüs salgını tedbirleri kapsamında vakitlerini evde geçiren gençlere yönelik ‘Haydi Gençler Bu Davet Size, 19 Mayıs Temalı Videonu Çek, Bize Gönder’ yarışması düzenleyecek. Yarışmada dereceye girecek olan gençlere para ödülünün yanı sıra sürpriz hediyeler gönderilecek.

bizim-2-ay-dayanamadigimizi-engelliler-bir-omur-yasamaya-mecbur-kiliniyor

Bizim 2 Ay Dayanamadığımızı Engelliler Bir Ömür Yaşamaya Mecbur Kılınıyor.

Eğitimden iş hayatına, ulaşımdan sağlığa, ekonomik ve sosyal yaşama her alanda birçok engelle karşılaşan, bu sebeple adeta evlerine hapsedilen engellilerin yaşamları, Korona salgını nedeniyle daha da ağırlaşmıştır.

baskan-cinarulusal-egemenlik-bizim-onurumuz-ve-serefimizdir

“Başkan Çınar,Ulusal Egemenlik, Bizim Onurumuz ve Şerefimizdir”

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, T.B.M.M.’nin açılışının 100 ncü yılı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajında; “Cumhuriyete giden yolun çizildiği 23 Nisan, esaret altına alınmak istenen bir milletin bağımsızlık adına attığı tarihi adımlardan birisidir. Milli egemenliği tesis eden ilk Meclis, vatan sevgisinin, birlik ve beraberliğin, bağımsızlık uğruna sergilenen fedakârlıkların timsali olmuştur.” dedi.

mhp-battalgazi-ilce-baskani-samanli-camide-bizim-cemevi-de-bizim

MHP BATTALGAZİ İLÇE BAŞKANI SAMANLI, CAMİDE BİZİM CEMEVİ DE BİZİM

Ülkemizin iç ve dıştan yıpratılmaya eli zayıflatılmaya kargaşa çıkartılmak istenerek kardeşliğimize gölge düşürmek niyetiyle zaman zaman sahnelenmek istenen oyun olan Alevi Sünni konusu yine çirkin bir şekilde İzmir’de evlerin duvarlarına ”defol alevi” yazısı yazılarak gündeme taşınıp yeni bir oyun sahnelenmek istenmektedir.

yalcinkaya-bu-netice-bizim-onurumuzdur-gururumuzdur

YALÇINKAYA, “BU NETİCE BİZİM ONURUMUZDUR, GURURUMUZDUR”

AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Av. Muhammed Yalçınkaya ve AK Parti Yeşilyurt İlçe yönetimi, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Yalçınkaya, Başkan Güder’in rekor bir oyla seçildiğine dikkat çekerek, “Teşkilat olarak başkanımızın almış olduğu bu netice bizim onurumuzdur, gururumuzdur. Göğsümüzü kabartmıştır” dedi.

bizim-gelenegimizde-yasliya-vefa-onemlidir

Bizim Geleneğimizde Yaşlıya Vefa Önemlidir

Malatya Kent Konseyi Gençlik Meclisi üyeleri “Gelenekten Geleceğe” projesi kapsamında yaşlıların tecrübesinden faydalanmak, onlarla hasbıhal etmek, yaşlıların toplumumuzdaki önemini belirtmek ve farkındalık oluşturmak amacıyla Vefa Konağı’nı ziyaret ettiler

suudi-isimden-kustah-sozlerbizim-dusmanimiz-turkiyedir

SUUDİ İSİMDEN KÜSTAH SÖZLER'BİZİM DÜŞMANIMIZ TÜRKİYE'DİR

Suudi Arabistan’da Prens Selman’a yakınlığıyla bilinen Suudi Gazeteci Dehham el-Ineyzi, katıldığı bir programda yaptığı açıklamada, “İsrail Arapların düşmanı değil, asıl düşmanımız Farslar ve Türkler” dedi.

kiraz-6-ok-bizim-icin-cok-sey-ifade-eder

KİRAZ 6 OK BİZİM İÇİN ÇOK ŞEY İFADE EDER

KİRAZ; 6 OK BİZİM İÇİN ÇOK ŞEY İFADE EDİYOR” “6 okun anlamından bihaber olan bir Malatya milletvekiliyle karşı karşıyayız “AĞIZLARINI AÇIYORLAR CHP, KAPATIYORLAR KILIÇDAROĞLU, İNÖNÜ. Edison bilseydi ki bugün ampul bu kadar zarar verebilecek bir anlamda kullanılacak emin olun onu icat etmezdI....

tokat-bizim-gidecek-baska-yerimiz-yok

Tokat bizim gidecek başka yerimiz yok

Tokat bizim. Gidecek başka yerimiz yok. Biz on yıl öncede burada idik, şimdide buradayız. Gelin artık fazla vakit kaybetmeyelim.

kahraman-bakkallar

KAHRAMAN BAKKALLAR

Trabzonlu kahraman bakkallar süper marketlere karşı birleşip meydan okuyor. Trabzon Bakkallar ve Sebzeciler Esnaf Odası Başkanı Başaran Maraba ise hedefi büyütüp, “Şu anda sadece Trabzon'daki bakkallara toptan mal alıyoruz. Ama bunu ülke genelinde bir merkezde toplarsak fiyatlar çok daha aşağılara düşecek, bunun için Üst Alım Merkezi kurmayı planlıyoruz”