AKP
AKP
ak-partili-calik-biz-akcadagimiza-yaptigimiz-icraatlarimizla-konusuyoruz

AK Partili Çalık: “Biz Akçadağ’ımıza yaptığımız icraatlarımızla konuşuyoruz”

Partili Çalık: “Biz Akçadağ’ımıza yaptığımız icraatlarımızla konuşuyoruz” AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, “Biz rakamlarla konuşuyoruz, biz eserlerle konuşuyoruz, biz Akçadağ’ımıza yaptığımız icraatlarımızla konuşuyoruz. Biz 18 yıldır bu ülkede hem milli bütçeyi güçlendirdik hem kaynakları çeşitlendirdik. Bütün yatırımlar böyle oldu” dedi. Milletvekili Çalık beraberindeki partililerle birlikte Malatya’nın Akçadağ ilçesini ziyaret etti. İlk olarak partisinin Akçadağ ilçe binasını ziyaret eden Çalık, AK Parti’nin çeşitli engellemelere rağmen reformlar, icraatlar ve seçim başarılarıyla dolu 18 yılı geride bıraktığını ifade etti. Çalık, “Biz rakamlarla konuşuyoruz, biz eserlerle konuşuyoruz, biz Akçadağ’ımıza yaptığımız icraatlarımızla konuşuyoruz. Biz 18 yıldır bu ülkede hem milli bütçeyi güçlendirdik hem kaynakları çeşitlendirdik. Bütün yatırımlar böyle oldu” dedi.

sizler-evlerinizdeyken-onlar-bize-emanet

“SİZLER EVLERİNİZDEYKEN ONLAR BİZE EMANET”

Sokağa çıkma kısıtlamalarında Yeşilyurt’ta ki sokak hayvanları unutulmadı. Yeşilyurt Belediyesi Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü personelleri tarafından sokak hayvanları için yemleme çalışmaları yapıldı.

-aylin-cesur-istanbul-sozlesmesini-onaylayip-gerekliliklerini-yerine-getirmemek-ikiyuzluluktur

AYLİN CESUR: “İSTANBUL SÖZLEŞMESİNİ ONAYLAYIP GEREKLİLİKLERİNİ YERİNE GETİRMEMEK İKİYÜZLÜLÜKTÜR

NOGAY: PERSONELİ MAĞDUR ETMEDEN, HİZMETLERİMİZİN VE MALİ POLİTİKAMIZIN DIŞINA ÇIKMADAN BİR ÜCRET ARTIŞI BELİRLEDİK GELERİ: DOĞU’DA İLK İMZA ATAN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MALATYA OLDU Malatya Büyükşehir Belediyesi, 696 KHK ile kadroya geçen işçilerle toplu iş sözleşmesini imzaladı. Büyükşehir Belediyesi ve HAK-İŞ arasında yapılan toplu iş sözleşmesinde KHK’lı çalışan 2 bin 200 çalışana ortalama yüzde 20 zam yapıldı. Buna göre en düşük maaş alan işçiye yaklaşık 560 lira ücret artışı sağlanmış oldu.

baskan-guder-bizler-sehri-dusunurken-bir-butun-olarak-dusunmek-zorundayiz

BAŞKAN GÜDER: “BİZLER ŞEHRİ DÜŞÜNÜRKEN, BİR BÜTÜN OLARAK DÜŞÜNMEK ZORUNDAYIZ”

Özel bir televizyon kanalının canlı yayın konuğu olan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Battalgazi’de her alanda gerçekleştirdikleri projelerle birlikte ilçeyi yepyeni bir çehreye kavuşturduklarını ifade ederek “Gönül belediyeciliğini en etkin ve verimli şekilde ilçemizde icra ediyoruz” dedi.

baskan-guder-battalgaziyi-gelecege-tasimak-bizim-gorevimizdir

BAŞKAN GÜDER: “BATTALGAZİ’Yİ GELECEĞE TAŞIMAK BİZİM GÖREVİMİZDİR”

Battalgazi ilçesine kazandırdığı ve kazandıracağı insan odaklı projeler ile vizyonel değişimi başlatarak vatandaşların yüzündeki gülümsemeye talip olan Battalgazi’nin Şehrül-Emini Belediye Başkanı Osman Güder, ilçe için ne doğru ve faydalı ise onu yapmayı kendisine şiar edindiğini belirterek, “5 bin yıllık tarihi içinde barındıran bu ilçeyi, geleceğe taşımak bizim görevimizdir” dedi.

ferah-modern-ve-kaliteli-alanlara-sahip-guzel-bir-eseri-malatyaya-kazandiracagiz--

“FERAH, MODERN VE KALİTELİ ALANLARA SAHİP GÜZEL BİR ESERİ MALATYA’YA KAZANDIRACAĞIZ”

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, eski SSK Hastanesinin bulunduğu 40 dönümlük alanda inşa edilecek olan ‘Yeşilyurt Belediyesi Yeni Hizmet Binası ve Millet Bahçesi’ alanında misafir ettiği AK Parti MKYK Üyesi ve Milletvekili Bülent Tüfenkçi’ye hazırlanan proje üzerinden geniş kapsamlı bilgiler paylaştı.

MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ MALATYA MİLLETVEKİLİ MEHMET FENDOĞLU, 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJ

Türk milletinin hürriyet ve istiklalini yok etmeye çalışan düşman unsurlarına karşı, 26 Ağustos 1071 Malazgirt zaferiyle vatan haline gelen Anadolu’nun, 851 yıl sonra, yine bir 26 Ağustosta başlayan kutlu taarruzla hiçbir güç tarafından ele geçirilemeyeceği gösterilmiştir.