AKP
AKP
yesilyurt-belediyesi-yeni-hizmet-binasi-ve-millet-bahcesi-insaat-alaninda-kazi-calismalari-tamamlandi

YEŞİLYURT BELEDİYESİ YENİ HİZMET BİNASI VE MİLLET BAHÇESİ İNŞAAT ALANINDA KAZI ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI

“Benzersiz Şehirler Hedefine Katkı Sağlayacak Özel Bir Proje” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ Eski SSK Hastanemizin bulunduğu 40 dönümlük alan üzerine inşa edeceğimiz Belediye Hizmet Binası ve Millet Bahçemiz; mimari yapısı, işlevselliği, modern görüntüsü ve sosyal donatılarıyla Benzersiz Şehirler anlayışına uygun, gelecek nesillere emanet edeceğimiz kıymetli bir eseridir.” diye konuştu.

deva-malatya-il-binasi-genel-baskan-babacanin-katilimi-ile-hizmette

DEVA Malatya İl Binası, Genel Başkan Babacan’ın katılımı ile hizmette

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Genel Başkanı Ali Babacan, Malatya’da il binasının açılış törenine katıldı. Tavşantepe’de coşkulu kalabalık tarafından karşılanan DEVA Partisi Genel Başkanı Babacan daha sonra seçim otobüsü ile kent merkezinde halkı selamlayarak il binasının açılış törenine geçti. Davul zurnayla karşılanan Babacan’a vatandaşlar da büyük ilgi gösterdi.

ferah-modern-ve-kaliteli-alanlara-sahip-guzel-bir-eseri-malatyaya-kazandiracagiz--

“FERAH, MODERN VE KALİTELİ ALANLARA SAHİP GÜZEL BİR ESERİ MALATYA’YA KAZANDIRACAĞIZ”

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, eski SSK Hastanesinin bulunduğu 40 dönümlük alanda inşa edilecek olan ‘Yeşilyurt Belediyesi Yeni Hizmet Binası ve Millet Bahçesi’ alanında misafir ettiği AK Parti MKYK Üyesi ve Milletvekili Bülent Tüfenkçi’ye hazırlanan proje üzerinden geniş kapsamlı bilgiler paylaştı.

buyuksehir-belediyesi-covid-19-salginina-karsi-hal-binasinda-da-tedbirleri-artirdi

Büyükşehir Belediyesi Covid 19 salgınına karşı Hal Binasında da tedbirleri artırdı

HAL BİNASINDA GEREKLİ TEDBİRLER ALINDI Malatya Büyükşehir Belediyesi hizmet ve yatırımlarının yanında Covid 19 salgınına karşı çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor.

yesilyurt-belediyesi-yeni-hizmet-binasinin-insa-edilecegi-alanda-kazi-calismalari-basladi

YEŞİLYURT BELEDİYESİ YENİ HİZMET BİNASININ İNŞA EDİLECEĞİ ALANDA KAZI ÇALIŞMALARI BAŞLADI

“Yeni Hizmet Binamız, Bölgemize Farklı Değerler Kazandıracak” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ın 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerindeki vaatlerinden olup, yıkılan eski SSK Hastanesinin yerine inşa edilecek olan ‘Belediye Hizmet Binası ve Kompleksi’ inşaat alanında kazı çalışmaları başladı.

baskan-cinar-yeni-belediye-hizmet-binasinin-insa-edilecegi-alanda-incelemelerde-bulundu

BAŞKAN ÇINAR, YENİ BELEDİYE HİZMET BİNASININ İNŞA EDİLECEĞİ ALANDA İNCELEMELERDE BULUNDU

“Yeşilyurt’umuzun Değişimine Yakışacak Bir Hizmet Binası İnşa Edeceğiz” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ Çağın gerekliliklerine uygun bir bakış açısıyla projesini tamamladığımız, modern ve nezih alanlarıyla dikkat çekici bir görüntüye sahip olacak yeni Belediye Hizmet Binamız, yeni yatırımlarla değişim trendinde olan Yeşilyurt’umuzun gelişim sürecine büyük katkılar sağlayacaktır.” dedi.

yesilyurt-belediyesi-cukurdere-kitap-kafe-hizmet-binasi-tamamlandi

YEŞİLYURT BELEDİYESİ ÇUKURDERE KİTAP KAFE HİZMET BİNASI TAMAMLANDI

“Millet Kıraathaneleri ve Kitap Kafelerle Eğitim Yatırımlarımızın Boyutunu Genişlettik” Çukurdere Mahallesinde yapımı tamamlanan Kitap Kafe’de incelemelerde bulunan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ Millet Kıraathaneleri ve Kitap Kafe gibi yatırımlarla mahallelerimizin sosyal ve kültürel yönden daha iyi noktaya gelmesini sağlarken, okuma oranının artırılmasına da ciddi katkılar sunuyoruz.” diye konuştu

depreme-dayaniksiz-olan-orduzu-belediye-binasi-yikildi

DEPREME DAYANIKSIZ OLAN ORDUZU BELEDİYE BİNASI YIKILDI

BAŞKAN GÜDER, “ORDUZU MODERN BİR GENÇLİK MERKEZİNE KAVUŞACAK” Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Gençlik Merkezine dönüştürülecek olan Orduzu Belediye Binasının yıkım çalışmalarını takip etti. 24 Ocak depreminde ağır hasar alan ve depreme dayanıksız olduğu için yıkım kararı verilen Orduzu Belediye Binası’nın yerine Gençlik Merkezi yapılacak. Yıkım çalışmasını yerinde takip eden Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Hanımınçiftliği Belediye binamızı gençliğimizin hizmetine sunduk. İnşallah Orduzu’daki gençlerimiz içinde en kısa sürede bir gençlik merkezini gençlerimizin hizmetine sunacağız” dedi.

calik-malatya-yeni-adliye-binasina-kavusuyor

Çalık: Malatya yeni adliye binasına kavuşuyor

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya’ya yeni adliye binasının yapılması için sürecin hızlandırıldığını, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla eski Askeri Hastane’nin yerinin adalet sarayı yapılmak üzere Adalet Bakanlığı’na tahsisinin gerçekleştirildiğini ifade etti.

eski-malatyadaki-ptt-binasini-kutuphane-yapmayi-planliyoruz

Eski Malatya’daki Ptt Binasını Kütüphane Yapmayı Planlıyoruz

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, mahalle toplantıları kapsamında Toptaş Mahallesi’nde vatandaşla bir araya geldi. Gümrük ve Ticaret Eski Bakanı AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci’nin katılımıyla yapılan toplantıda konuşan Başkan Osman Güder, “Vatandaşımızın ayağına giderek, sorunları tespit ediyoruz.” ifadelerini kullandı. Başkan Güder, Eski Malatya’ya yapılacak kütüphanenin de müjdesini verdi.

yesilyurt-belediyesi-yeni-hizmet-binasi-yerini-buldu

Yeşilyurt Belediyesi yeni hizmet binası yerini buldu

Yeşilyurt Belediyesi Yeni Hizmet Binası, Eski Beydağı Kampüsü Fizik Tedavi, Kadın Doğum Ve Çocuk Hastanesi Binasının Yerine İnşa Edilecek

hal-binasinin-ustu-kapatilmalidir

“HAL BİNASININ ÜSTÜ KAPATILMALIDIR”

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, Haftanın ilk gününde Malatya Yaş Sebze ve Meyve halindeki esnafları ziyaret etti.MHP Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, MHP Battalgazi İlçe Başkanı Mesut Samanlı ve beraberinde ki heyet ile birlikte Malatya Yaş Sebze ve Meyve halinde Meyve, Sebze Komisyoncuları ve Tüccarları Dernek Başkanı Celal Akbay ve esnaflar ile bir araya gelerek, esnafların sorunları ve taleplerini dinledi.

calik-yeni-adliye-binasi-yesiltepe-bolgesine-yapilacak

Çalık, “Yeni Adliye binası Yeşiltepe bölgesine yapılacak”

AK Parti Malatya Milletvekili ve MKYK Üyesi Öznur Çalık, Yeni Adliye binasının Yeşiltepe bölgesinde yapılması konusunda ortaya çıkan görüşün ağırlıkta olduğunu bildirdi. Milletvekili Çalık, Malatya Adliyesine giderek, burada Başsavcı Muhammet Savran ile Malatya Baro Başkanı Enver Han’ı ziyaret etti.

battalgazi-belediyesinden-gorkemli-acilis

BATTALGAZİ BELEDİYESİ’NDEN GÖRKEMLİ AÇILIŞ

Battalgazi Belediyesi Hizmet Binası ve 15 Proje’nin açılışı gerçekleştirildi. Battalgazi Belediye Başkanı ve AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Selahattin Gürkan, “Biz hizmetlerin destanını yazıyoruz, inşallah 31 Mart’ta da gönül belediyeliğinin destanını Malatya yazacak” dedi.