canlı yayın
yesilyurt-belediyesinden-fide-destegi-alan-ciftciler-urun-hasadi-yapiyor

YEŞİLYURT BELEDİYESİNDEN FİDE DESTEĞİ ALAN ÇİFTÇİLER ÜRÜN HASADI YAPIYOR

“Verimli Topraklarımızdan Bereketli Ürünler Topluyoruz” Yeşilyurt Belediyesi Tarımsal Hizmetler Müdürlüğüne bağlı ekipler, fide desteği verilen Dilek ve Sütlüce mahallelerinde ikamet eden çiftçileri tarlalarında ziyaret ederek, doğal ve organik ürünlerin hasad işlemlerini yerinde takip ettiler.

buyuksehir-belediyesinden-anlamli-bir-hizmet-daha

Büyükşehir Belediyesinden anlamlı bir hizmet daha

KERNEK KÜLLİYESİ’NE HAYIR ÇARŞISI YAPILIYOR Sosyal Belediyecilik anlayışı içerisinde çalışmalar gerçekleştiren Malatya Büyükşehir Belediyesi Kernek Külliyesi altına “Emanet Çarşısı” kuruyor. Çarşıda hayır sahiplerinin giysi, ayakkabı gibi bağışları ihtiyaç sahipleriyle buluşturulacak.

malatya-buyuksehir-belediyesinden-buyuk-vefa

Malatya Büyükşehir Belediyesinden büyük vefa

VAHAP KÜÇÜK’ÜN ADI MEYDANDA YAŞAYACAK Malatya Büyükşehir Belediyesi merkezde yapmış olduğu çalışmaların yanı sıra ilçelerde de çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor.

yesilyurt-belediyesinden-karantinaya-alinan-vatandaslara-gida-destegi

YEŞİLYURT BELEDİYESİNDEN KARANTİNAYA ALINAN VATANDAŞLARA GIDA DESTEĞİ

“Zor Günlerimizi Paylaşarak Atlatacağız” Yeşilyurt Belediyesi Tarımsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri, koronavirüs önlemleri kapsamında karantinaya alınan Tecde Mahallesi Kubilay ve Turgut Reis sokaklarında ikamet eden vatandaşlara ‘Yeşil Gıda Seracılık’ alanında üretilen sebzelerden oluşan gıda paketlerini teslim ettiler.

yesilyurt-belediyesinden-vatandaslara-uyari-vergi-borclari-3-ay-sureyle-ertelendi

YEŞİLYURT BELEDİYESİNDEN VATANDAŞLARA UYARI; VERGİ BORÇLARI 3 AY SÜREYLE ERTELENDİ

“En Büyük Gücümüz; Dayanışma ve Yardımlaşma Ruhumuzdur” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından Elazığ ve Malatya illerinde vergi kanunlarının uygulanması bakımından 3 ay süreyle mücbir sebep hali ilan edildiğini, uygulamanın Yeşilyurt İlçesinde de yerine getirileceğini söyledi. 24 Ocak Cuma günü saat 20.55’de merkez üssü Elazığ Sivrice olup, Malatya ve çevre illerde büyük oranda hissedilen 6,8 şiddetinde ki depremin ardından Hazine ve Maliye Bakanlığı, Elazığ ve Malatya'da vergi kanunlarının uygulaması bakımından 3 ay süreyle mücbir sebep ilan edildiğini duyurdu.

buyuksehir-belediyesinden-hayvanlara-sefkat-eli

Büyükşehir Belediyesinden hayvanlara şefkat eli

SOKAK VE YABANİ HAYVANLARI UNUTMAYALIM Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından sağuk hava yüzünden yiyecek bulmakta zorlanan sokak hayvanları için kentin belirli noktalarına yiyecek bırakılıyor.

buyuksehir-belediyesinden-malatyanin-yesil-dokusuna-onemli-katki

Büyükşehir Belediyesinden Malatya’nın yeşil dokusuna önemli katkı

Tarımsal Hizmetler ve Park Bahçeler Dairesi Başkanlığı tarafından son 9 ay içerisinde 13 bin 384 adet bodur bitki, bin 500 adet ibreli ağaç ile 2 bin 400 adet yapraklı ağaç dikimi gerçekleştirildi. Ayrıca, park, refüj ve kavşaklarda ise 135 bin metrekare yeşil alan oluşturuldu.

buyuksehir-belediyesinden-muharrem-iftari-verildi

Büyükşehir Belediyesinden Muharrem İftarı verildi

İÇİMİZE FESAT VE NİFAK SOKMAK İSTEYENLERE FIRSAT VERMEYELİM Malatya’nın yerel önderleri ve dedelerini ağırlamaktan büyük bir memnuniyet duyduğunu belirten Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan; “Muharrem ayınızın mübarek olmasını temenni ediyorum. Muharrem ayında yapmış olduğunuz ibadetlerin, tutmuş olduğunuz oruçların kabul olmasını niyaz ediyorum. Muharrem ayının feyzinin bereketinin tüm insanlığın üzerine olmasını temenni ediyorum” dedi.

buyuksehir-belediyesinden-bayram-tedbirleri

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNDEN BAYRAM TEDBİRLERİ

4-6 Haziran tarihleri arasında kutlanacak olan Ramazan Bayramında vatandaşların sorun yaşamamaları için Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından bazı tedbirler alındı. Konuyla ilgili olarak Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü tarafından şu bilgiler verildi: