canlı yayın
yapilacak-deprem-konutlarinin-ayrintilari-battalgazide-sekillendi

YAPILACAK DEPREM KONUTLARININ AYRINTILARI BATTALGAZİ’DE ŞEKİLLENDİ

“5 Bin Kalıcı Konut Sene Sonuna Kadar Teslim Edilecek” Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in ev sahipliğinde Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Hasan Suver, AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Pütürge Belediye Başkanı Mikail Sülük ve Doğanyol Belediye Başkanı Hakan Bay’ın katılımıyla bir istişare toplantısı gerçekleştirildi.

baskan-guder-battalgazi-belediyesi-olarak-iyi-bir-sinav-verdik

BAŞKAN GÜDER: “BATTALGAZİ BELEDİYESİ OLARAK İYİ BİR SINAV VERDİK”

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Malatya’da etkili olan yoğun kar yağışı sonrası 32 araç ve 400 personeliyle ilçede kar temizleme çalışmalarını sürdüren ekiplerin çalışmalarını denetledi. Başkan Güder, “Kar temizleme çalışmaları konusunda ekiplerimiz gecesini gündüzüne katarak çalıştı. Şu an yüzde doksan oranında kapalı olan yollarımız açılmıştır. Belediye olarak iyi bir sınav verdik” dedi.

ak-parti-battalgazi-ilce--baskani-kahveciden-mhp-ilce-baskani-ilhana-hayirli-olsun-ziyareti

AK PARTİ BATTALGAZİ İLÇE BAŞKANI KAHVECİ’DEN MHP İLÇE BAŞKANI İLHANA HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ.

Ak parti Battalgazi ilçe başkanı yönetim kurulu üyeleri ile birlikte MHP Battalgazi İlçe Başkanlığına atanan İlhan İlhana hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.Her iki İlçe başkanı da önemli açıklamalar yaptı

battalgazi-belediyesinde-14-subat-yogunlugu

BATTALGAZİ BELEDİYESİ’NDE 14 ŞUBAT YOĞUNLUĞU

Battalgazi Belediyesi, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde evlenmek isteyen çiftlerin fazlalığı nedeniyle her 30 dakikada bir nikah kıydı. Bu özel günde Battalgazi Belediyesi’nde 24 çift evlilik birlikteliğine 'Evet' dedi.

battalgazi-belediyesinden-karla-mucadele-calismalari

BATTALGAZİ BELEDİYESİ’NDEN KARLA MÜCADELE ÇALIŞMALARI

BATTALGAZİ BÖLGESİNDE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR Malatya'da gece başlayan kar yağışı nedeniyle Battalgazi Belediyesi ekipleri, araç ve yaya trafiğinin yoğun olduğu cadde ve sokaklarda hummalı çalışma içerisine girdi. Battalgazi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, şehrin pek çok bölgesinde kar temizleme ve tuzlama çalışmalarını gün boyu sürdürdü. Fırat, Yamaç, Çöşnük, Karagöz, Çamurlu, Hasan Varol, Başharık, Merkez Beydağı mahalleleri başta olmak üzere 8 ayrı bölgede oluşturulan ekiplerce çalışmalar sürdürülüyor.

calikbattalgazi-ilcesi-mahalle-muhtarlari-ile-bir-araya-geldi

Çalık,Battalgazi ilçesi mahalle muhtarları ile bir araya geldi.

AK Parti Malatya Milletvekili ve MKYK Üyesi Öznur Çalık, Battalgazi ilçesi mahalle muhtarları ile bir araya geldi. Battalgazi Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleşen toplantıya Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Battalgazi Muhtarlar Derneği Başkanı, yönetimi ve muhtarlar katıldı.

deprem-sonrasi-battalgazi-ilcesinde-incelemelerde-bulunan-baskan-gurkan

Deprem sonrası Battalgazi ilçesinde incelemelerde bulunan Başkan Gürkan,

VALİLİK, AFAD VE BÜYÜKŞEHİR OLARAK GEREKLİ TEDBİRLERİ ALDIK · Büyükşehir Belediyesine ait spor salonlarının, semt konaklarının ve sosyal tesislerin hepsinin açık olduğunu belirten Başkan Gürkan, “Hepsinde gece ikamet eden vatandaşlarımız var. Evlerine giremeyen, korkan vatandaşlarımızı burada misafir ediyoruz. Günlük 6 bin kişilik yemek çıkarılıyor.”

vali-barus-genclik-spor-il-mudurlugu-ve-battalgazi-belediyesi-yatirimlarini-inceledi

Vali Baruş Gençlik Spor İl Müdürlüğü ve Battalgazi Belediyesi Yatırımlarını İnceledi

Vali Aydın Baruş, Gençlik Spor İl Müdürü Ebubekir Kayhan ile yapılması planlanan yatırım alanlarını inceledi. Melekbaba Mahallesi, Selçuklu Mahallesi, Hanımın Çiftliği Mahallesi, Karahan Mahallesi ve Battalgazi Mahallelerinde yapılması planlanan alanları yerinde inceleyerek İl Müdürü Ebubekir Kayhan’dan bilgiler aldı.

battalgazi-belediyesinden-karla-mucadele-calismasi

BATTALGAZİ BELEDİYESİ’NDEN KARLA MÜCADELE ÇALIŞMASI

BAŞKAN GÜDER: İLÇEDE YAŞANABİLECEK OLUMSUZLUKLARA KARŞI EKİPLERİMİZ TEYAKKUZ HALİNDE Battalgazi Belediyesi’ne bağlı ekipler bugün başlayan kar yağışıyla birlikte karla mücadele çalışmalarına başladı. Sabah saatlerinde başlayan kar yağışı sonrası sabah erken saatlerden itibaren gelen şikayetler başta olmak üzere Battalgazi bölgesindeki cadde ve sokaklarda kar temizliği yapıldı ve kapalı yolların açılmasına yönelik çalışmalar gerçekleştirildi.

battalgazi-belediyesi-personeline-hizmet-ici-egitim

BATTALGAZİ BELEDİYESİ PERSONELİNE HİZMET İÇİ EĞİTİM

Battalgazi Belediyesi, bünyesinde çalışan personellerin yaşanan gelişmelere ayak uydurması amacıyla düzenlediği “Kamu İhale Mevzuatı, Personel Mevzuatı ve Kamu Mali Yönetim Mevzuatı” konulu hizmet içi eğitim semineri devam ediyor.

battalgazi-belediyesinden-ogrencilere-sandvic-ikrami

BATTALGAZİ BELEDİYESİ’NDEN ÖĞRENCİLERE SANDVİÇ İKRAMI

Battalgazi Belediyesi, sınav maratonunda olan ve geceleri kütüphanede ders çalışan öğrencileri unutmadı. Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’in talimatı doğrultusunda İnönü Üniversitesi Merkez Kütüphanesi’nde öğrencilere sandviç, meyve suyu ve kek ikramı yapıldı.

battalgazi-belediye-baskani-guderden-rektor-karabulutaziyaret

Battalgazi Belediye Başkanı Güder’den Rektör Karabulut’aziyaret

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Malatya Turgut Özal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut’u ziyaret ederek, üniversitenin Battalgazi Tarım yerleşkesinde yapılacak olan ve yürütülen projeler ile çalışmalar hakkında istişarelerde bulundular.

battalgazi-belediyesi-esnafi-magdur-etmedi

BATTALGAZİ BELEDİYESİ ESNAFI MAĞDUR ETMEDİ

Battalgazi Belediyesi tarafından Geçici Konteyner Dükkanlar Oluşturuldu Battalgazi Belediyesi, depreme dayanıksız ve riskli olması nedeniyle geçtiğimiz ay yıkımını gerçekleştirdiği Eski Malatya’daki eski Belediye binasının alt kısmında bulunan esnafların herhangi bir mağduriyet yaşamaması için geçici Konteyner dükkanlar oluşturdu.

battalgazi-ilcemizde-bulunan-bayan-muhtarlarimizi-ziyaret-ettik

''BATTALGAZİ İLÇEMİZDE BULUNAN BAYAN MUHTARLARIMIZI ZİYARET ETTİK''.

Yeni yılın ilk programına battalgazi ilçemize bağlı üç başarılı bayan muhtarımız olan Paşaköşkü mahalle muhtarımız sayın Asiye Şahin, Ataköy mahalle muhtarımız sayın Elif Gemici ve Niyazi mahallesi muhtarımız sayın Nilgün Tekatlı hanımefendileri ziyaret edip sorunlarını dinleyerek başladık. Ziyarette ilçe başkanımız Mesut Samanlı muhtarlığın önemini şu sözlerle dile getirdi:

mhp-battalgazi-ilce-baskani-mesut-samanli-yeni-yil-dolayisiyla-bir-mesaj-yayimladi

MHP Battalgazi ilçe başkanı Mesut Samanlı yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayımladı

Yeni bir yıla girerken sevgi ve barış diliyorum. Savaşların, acıların ve felaketlerin, geçip giden koca bir yıl gibi geride kalması umuduyla. Nice Yıllara!

2020-battalgazinin-yatirim-yili-olacak

“2020 BATTALGAZİ’NİN YATIRIM YILI OLACAK”

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, TRT KURDİ Yerel Gündem programının canlı yayınına katılarak, Malatya’nın genel durumu ve Battalgazi Belediyesinin çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Başkan Güder, “Göreve geldiğimiz süreçte ilçemiz adına bazı yatırımları hayata geçirdik ama Battalgazi için asıl yatırım yılı 2020 yılı olacak” dedi.

battalgazideki-metruk-binalar-tek-tek-yikiliyor

Battalgazi'deki metruk binalar tek tek yıkılıyor

Battalgazi Belediyesi Tehlike Saçan Metruk Yapıları Yıkıyor Battalgazi Belediyesi Çöşnük mahallesinde kullanılmayan, vatandaşın can ve mal güvenliğini tehdit eden metruk evleri tek tek yıkıyor. Şikâyetlere konu olan can ve mal güvenliğini tehdit eden 5 metruk evin, yıkımı gerçekleştirildi.

battalgazi-belediyesi-gelecek-nesillere-zabitayi-tanitmayi-amacliyor

BATTALGAZİ BELEDİYESİ GELECEK NESİLLERE ZABITA’YI TANITMAYI AMAÇLIYOR

BATTALGAZİ BELEDİYESİ “ÇOCUKLAR ZABITAYI TANIYOR” PROJESİ KAPSAMINDA İLKOKUL ÖĞRENCİLERİNE SEMİNER DÜZENLİYOR Battalgazi Belediyesi, öğrencilerin farklı alanlarda kendilerini geliştirmesi ve farklı meslekleri tanıması için çeşitli çalışmalar gerçekleştiriyor. Bu kapsamda Battalgazi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ilçedeki okullarda öğrencilerle bir araya geliyor.

battalgazi-belediyesinden-sifir-atik-projesine-destek

BATTALGAZİ BELEDİYESİ’NDEN ‘SIFIR ATIK’ PROJESİNE DESTEK

Battalgazi Belediyesi’nden Çevre İçin Farkındalık Projesi… Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın himayesinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Okullarda Sıfır Atık Eğitim Projesi hayata geçirildi. "Sıfır Atık Projesi" kapsamında çocuklarda çevre bilincini geliştirmek üzere Battalgazi Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekiplerince eğitim verilmeye başlandı. Verilen Eğitime Battalgazi Belediye Başkan Yardımcısı Muammer Zafer’de katıldı.

battalgazi-belediyespor-ligde-hedefine-emin-adimlarla-ilerliyor

BATTALGAZİ BELEDİYESPOR LİGDE HEDEFİNE EMİN ADIMLARLA İLERLİYOR

Malatya 1.Amatör Ligi B grubu 3.hafta heyecanı sona erdi. Sahasında Ataköyspor’u 2-1’lik skorla devirmeyi başaran Battalgazi Belediyespor, puanını 7’e yükseltti ve gözünü liderliğe dikti.