AKP
AKP
japonya-ankara-buyukelcisi-akio-miyajima-vali-barusu-ziyaret-etti

Japonya Ankara Büyükelçisi Akio Miyajima Vali Baruş’u Ziyaret Etti

Bir dizi temas ve ziyaretlerde bulunmak üzere Malatya’ya gelen Japonya Ankara Büyükelçisi Akio Miyajima, Vali Aydın Baruş'u makamında ziyaret etti.

ankara-valisi-vasip-sahin-vali-aydin-barusu-ziyaret-etti

Ankara Valisi Vasip Şahin, Vali Aydın Baruş’u Ziyaret Etti

Ankara Valisi Vasip Şahin, Vali Aydın Baruş’a nezaket ziyaretinde bulundu. Valilik Makamında bir süre karşılıklı yapılan sohbetin ardından ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Baruş, Vali Şahin’i Malatya’da ağırlamaktan büyük bir mutluluk duyduğunu belirtti.

tumgeneral-halis-zafer-koc-vali-aydin-barusu-ziyaret-etti

Tümgeneral Halis Zafer Koç, Vali Aydın Baruş’u Ziyaret Etti

Jandarma Genel Komutanlığı Denetleme ve Değerlendirme Daire Başkanı Tümgeneral Halis Zafer Koç, Vali Aydın Baruş’u ziyaret etti.

turk-kizilay-genel-muduru-dr-ibrahim-altan-vali-aydin-barusu-ziyaret-etti

Türk Kızılay Genel Müdürü Dr. İbrahim Altan Vali Aydın Baruş’u ziyaret etti

Kızılay Genel Müdürü Dr. İbrahim Altan, Kızılay Malatya Şube Başkanı Ramazan Soylu, Kızılay Genel Merkez Denetim Kurulu Başkan Yardımcısı Av. Umut Yalçın ve beraberindeki heyet ile birlikte Vali Aydın Baruş’u ziyaret etti.

mhp-il-yonetiminden-vali-barusu-ziyaret

MHP İl Yönetiminden Vali Baruş’u Ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya Milletvekili Mehmet Celal Fendoğlu, yeni atanan İl Başkanı Mesut Samanlı ve Yönetim Kurulu Üyeleri Vali Aydın Baruş’u makamında ziyaret etti.

hindistan-buyukelcisi-sanjay-bhattacharyyadan-vali-barusu-ziyaret-etti

Hindistan Büyükelçisi Sanjay Bhattacharyya’dan Vali Baruş’u Ziyaret Etti

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Malatya'ya gelen Hindistan’ın Ankara Büyükelçisi Sanjay Bhattacharyya, Vali Aydın Baruş’u makamında ziyaret etti.

milli-savunma-bakani-akar-vali-barusu-ziyaret-etti

Milli Savunma Bakanı Akar, Vali Baruş’u Ziyaret Etti

Bir dizi incelemelerde bulunmak üzere ilimize gelen Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Vali Aydın Baruş’u makamında ziyaret etti

malatya-valisi-sayin-aydin-barusun-kurban-bayrami-kutlama-mesajlari

MALATYA VALİSİ SAYIN AYDIN BARUŞ’UN KURBAN BAYRAMI KUTLAMA MESAJLARI

Yoksulların, muhtaçların ve kimsesizlerin hatırlandığı, sıla-i rahimin gerçekleştirildiği, küskünlüklerin, dargınlıkların ve kırgınlıkların nihayete erdirildiği bayramlar, dayanışma ve yardımlaşma ve birlikte yaşama kültürümüzün güçlendirilmesine emsalsiz katkılar sağlayan müstesna günlerdir.

-vali-aydin-barusun-15-temmuz-demokrasi-ve-milli-birlik-gunu-mesajlari

VALİ AYDIN BARUŞ’UN 15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ MESAJLARI

15 Temmuz 2016,karanlık ellerce beslenen FETÖ/PDY terör örgütü eliyle ülkemizin, milli irademizin, demokrasimizin, hülasa istikbalimizin yok edilmek istendiğikara bir gün olarak tarihte yerini almış, bu kara günde, ülkemizin savunması ve terörle mücadelesi için Aziz Milletimizin alın teriyle alınan silahlar,Türk Silahlı Kuvvetlerinin şerefli üniforması altında gizlenen hainler tarafından Milletimizin üzerine doğrultulmuştur.

vali-aydin-barusun-kadir-gecesi-tebrik-mesaji

VALİ AYDIN BARUŞ’UN KADİR GECESİ TEBRİK MESAJI

Zaman ve vakit, içinde yaşanan olayların önemi nispetinde kıymet kazanır. Üç aylar diye bildiğimiz mukaddes zaman diliminde kutladığımız mübarek gecelerin sonuncusu olan Kadir Gecesi’ni idrak etmenin huzur ve sevincini yaşıyoruz.

vali-aydin-barusun-19-mayis-ataturku-anma-ve-genclik-ve-spor-bayrami-kutlama-mesaji

VALİ AYDIN BARUŞ’UN 19 MAYIS ATATÜRK’Ü ANMA VE GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI KUTLAMA MESAJI

19 Mayıs 1919, Türk Milleti'nin, kendisini bin yıllık yurdu olan Anadolu’dan ebediyen çıkarmak hülyasındaki emperyalist işgal güçlerine karşı Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde “Ya istiklal, ya ölüm” parolasıyla kutlu bir kıyama kalktığı ve bağımsızlık ve özgürlük ateşinin yurdun dört bir tarafına yayılmaya başladığı tarihtir.