canlı yayın
israfi-saklamak-icin-medyaya-yasak

İsrafı Saklamak İçin Medyaya Yasak

AK Parti Tokat Milletvekili ÖZLEM ZENGİN; Yapılan MEDYA yasağı ve İSRAF ile tüm TÜRKİYE ye Tokat’ın adını duymuş oldu.

sok-iddia-definemi-aradilar

ŞOK İDDİA DEFİNEMİ ARADILAR!

Bakan Bey, Araçla Geçerken Köprüyü Görmüş ! Tokat Valisi, Milletvekili, belediye Başkanı aynı konuyu anlatıyor; ‘Sayın Bakanımız Haziran ayında Tokat’ımıza teşrif etmişlerdi. Ve buradan araçla geçiyor iken köprümüzü görünce köprü ile ilgili bizlerden bilgi almışlardı. Ve hemen aracı durdurarak köprüyü göreyim diyerek kendisi köprüye doğru hareket etmiş idi. Ve gittiğimizde kendisi de köprüyü gördüğünde o hayranlığını gizleyemedi ve hemen talimatlarını verdiler’

yalan-makinasi-da-sasirdi-

YALAN MAKİNASI DA ŞAŞIRDI !

Yapmış olduğu açıklamalar ile kendisinin yalan söylemediğini Bakan ve Genel Müdürlerin YALAN cı olduğunu ima etti Kop.Bşk. Altan ÇELİK yalan makinasını da şaşırttı.

cevre-yolu-karanlikta-kaldi

Çevre Yolu Karanlıkta Kaldı

Tokatlıyı Tokatlayanlarla ilgili araştırma yapılabilmesi için Tokat’ta çevre yolu konusunda konunda kamuoyunu aydınlatıcı kamuyu bilgilendirme amaçlı açıklamalarda ve girişimde bulunacaklar mı?

yatirimciya-rusvet-kiskaci

YATIRIMCIYA RÜŞVET KISKACI

Teşvik belgesini alan firma parayı alabilmesi için RÜŞVET ÇETESİNİN kucağına yönlendirildi.

bakan-yardimcisi-demircan-covid-19-gunlerinde-yasam-sergisinin-acilisini-yapti

BAKAN YARDIMCISI DEMİRCAN, ‘COVİD-19 GÜNLERİNDE YAŞAM’ SERGİSİNİN AÇILIŞINI YAPTI

“Covid-19’un Etkilerini Sanatın Etkileyici Yönüyle Ön Plana Çıkarttık” Malatya Park AVM’de Etkin Kütüphanesinin açılışını yapan Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan, kent protokolüyle birlikte Yeşilyurt Belediyesi tarafından düzenlenen ‘COVİD-19 Günlerinde Yaşam’ konulu fotoğraf yarışmasında dereceye giren eserlerin yer aldığı sergininde açılışını yaptı.

mtu-kariyer-ve-marka-sohbetlerine-kultur-ve-turizm-bakan-yardimcisi-ahmet-misbah-demircan-katildi

MTÜ Kariyer ve Marka Sohbetleri’ne Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan Katıldı.

Malatya Turgut Özal Üniversitesi Kariyer ve Marka Sohbetleri kapsamında organize edilen, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan ve Rektör Prof. Dr. Aysun BAY KARABULUT’un konuşmacı olduğu, " Kültür ve Sanat ile Yereli Evrensele Taşımak " konulu e-konferans programı Kale Turizm ve Otel İşletmeciliği Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Grv. Suat Kuluşaklı’nın sunumları ve Malatya Başsavcısı Muhammet Savran, AK Parti Malatya İl Başkanı İhsan Koca ve MTÜ senatosunun katılımlarıyla MTÜ uzaktan eğitim sisteminden online olarak gerçekleştirildi.

mhp-malatya-milletvekili-mehmet-fendoglu--fendoglu-esnaflarin-taleplerini-bakan-elvana-iletti-

MHP MALATYA MİLLETVEKİLİ MEHMET FENDOĞLU *“FENDOĞLU ESNAFLARIN TALEPLERİNİ, BAKAN ELVAN'A İLETTİ”*

*“FENDOĞLU ESNAFLARIN TALEPLERİNİ, BAKAN ELVAN’A İLETTİ”* Milliyetçi Hareket Partisi Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu 2021 Yılı Merkezi Bütçe Kanunu Teklifi ile 2019 Yılı Merkezi Yönetim Kesin Hesap Kanun Teklifinin Hazine ve Maliye Bakanlığı bütçesinin görüşmelerinde söz alarak salgınla mücadele kapsamında alınan tedbirlerle çoğu iş yeri ve esnafımız devletimizin almış olduğu kararlara uyarak çalışma sistemlerini ve saatlerini kurallara uyacak şekilde düzenlediğini belirterek Hazine Maliye Bakanı Lütfi Elvan’a “Esnaflarımızın bu mücadele süresi içinde Bakanlığımızdan ilave talepleri vardır; kredilerinin, vergi ve SSK ile BAĞKUR primlerinin, kredi kartları ödemesinin en az üç ay ertelenmesi, icra ve haciz işlemlerinin salgın sonuna kadar ertelenmesi, sicil affının getirilmesini istemektedirler. Bu kapsamda bakanlığımız bir çalışma planlamakta mıdır?” diyerek sordu.