canlı yayın
mhp-lideri-bahceliden-izmir-depremi-sonrasi-gecmis-olsun-mesaji

MHP Lideri Bahçeli'den İzmir depremi sonrası geçmiş olsun mesajı

MHP Lideri Devlet Bahçeli, İzmir'in Seferihisar ilçesi açıklarında 6,6 büyüklüğünde depremi sonrası, geçmiş olsun mesajında bulundu. Bahçeli, "Şiddetli depremden etkilenen İzmirli vatandaşlarımıza geçmiş olsun diyorum. Yaralılarımıza şifa diliyorum. Devlet-millet dayanışmasıyla zorlukların üstesinden gelineceğine inanıyorum" dedi.

mhp-lideri-bahceli-ermenistan-hem-hain-hem-de-savas-suclusudur

MHP Lideri Bahçeli: Ermenistan hem hain hem de savaş suçlusudur

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, işgalci Ermenistan'ın sivil birimlere saldırmasına ilişkin,

bahceli-askeri-basari-siyaseten-tasdik-edilmeden-kurulacak-her-masa-tavizdir

Bahçeli, askeri başarı siyaseten tasdik edilmeden kurulacak her masa tavizdir.

Azerbaycan Cumhuriyeti ile Türkiye Cumhuriyeti devlet tanımı ile ayrı olabilir, coğrafyalar farklı da olabilir ama biz bir millet gövdesinin ayrı kollarıyız.

mhp-lideri-bahceli-gazilik-olume-meydan-okuyan-korkuya-savas-acan-inanmis-bir-yuregin-kivancidir--

MHP Lideri Bahçeli: Gazilik ölüme meydan okuyan, korkuya savaş açan inanmış bir yüreğin kıvancıdır

MHP Lideri Bahçeli “Gazilik ölüme meydan okuyan, korkuya savaş açan inanmış bir yüreğin kıvancıdır. Gazilerimizin her zaman, her şart altında yanlarında olacağız. Aziz şehitlerimizin emanetlerine azimle, imanla sahip çıkacağız” dedi.

mhp-lideri-bahceli-12-eylul-zulumdur-zillettir-hezimettir-rezalettir-cinayettir--

MHP Lideri Bahçeli: 12 Eylül zulümdür, zillettir, hezimettir, rezalettir, cinayettir

Milliyetçi Hareket Partisi Genel BaşkanI Devlet Bahçeli,"12 Eylül zulümdür, zillettir, hezimettir, rezalettir, cinayettir; 12 Eylül cuntasına beden ve beyin olanlar ise tek kelimeyle zalimdir. Darbeler, Türk demokrasi kültürünü zehirlemiştir. Milli iradeyi örselemiştir. Vesayeti özendirmiştir. Statükoyu beslemiştir. Her darbe, her muhtıra, her kalkışma, her ara rejim özlemi hiç şüphesiz gayri ahlakidir, gayri meşrudur, gayri millidir, gayri insanidir."dedi. EtikHaber

mhp-lideri-bahceli-hic-kimse-bos-hayale-kapilmasin

MHP Lideri Bahçeli: Hiç kimse boş hayale kapılmasın

Milliyetçi Hareket Partisi Lideri Devlet Bahçeli, 'Erken Seçim Tartışmaları ve Cumhurbaşkanlığı Adaylığı Tartışmalarıyla' ilgili yazılı açıklamada bulundu. Bahçeli, ''Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri 2023 yılının Haziran ayında, yani zamanında yapılacaktır. Hiç kimse boş hayale kapılmamalıdır.'' dedi.

mhp-lideri-bahceliden-idam-aciklamasi-

MHP Lideri Bahçeli’den İdam açıklaması

Bebek katilleri, sapıklar, alçaklar, tecavüzcüler layık oldukları cezalara çarptırılmalıdır MHP Lideri Bahçeli İdam Cezasının geri getirilmesi hususunda açıklama yaptı. MHP Lideri Bahçeli "TBMM’nin 1 Ekim 2020 tarihinde açılmasıyla birlikte milletimizin haklı beklentisi muhterem vekillerinin mutabakatıyla çözüme kavuşturulmalı, bebek katilleri, sapıklar, alçaklar, tecavüzcüler layık oldukları cezalara çarptırılmalıdır"

bahceli-muazzam-bir-varolus-mucadelesi

Bahçeli: Muazzam bir Varoluş Mücadelesi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle yayınladığı mesajda, müflis müstemlekecilerin kuyruk yaralarının tekrar kanadığını ifade etti.

mhp-lideri-bahceli-kazanan-turkiye-olacak

MHP Lideri Bahçeli: Kazanan Türkiye Olacak

Cumhur İttifakı'nın muazzam vakarı ve mücadeleci varlığıyla, Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin hakim, hadim ve haysiyetli kazanımlarıyla Türkiye'nin bağımsızlığı, bekası, birliği, kardeşliği ve geleceği sağlam ve sarsılmaz güvenceye kavuşacaktır.

bahceli-aksenerin-evine-donmesi-dogru-ve-tutarli-bir-davranis-olacaktir

Bahçeli: Akşener'in evine dönmesi doğru ve tutarlı bir davranış olacaktır.

Sayın Akşener'in böyle gitmeyeceğini, böyle ittifak olmayacağını, olsa bile bir ayağının çukura düştüğünü görüp derhal ve çok kısa süre içinde EVİNE dönmesi doğru ve tutarlı bir davranış olacaktır.

--mhp-lideri-bahceli-sosyal-medya-hesaplarini-askiya-aldi

MHP Lideri Bahçeli sosyal medya hesaplarını askıya aldı

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli Twitter üzerinden yaptığı açıklamada,"Sosyal medyada yaşanan dehşet verici ve şiddet dolu kirlenme nihayete ermeden bir daha ne Twitter hesabımı kullanacağım ne de Facebook paylaşımı yapacağım. Bu konuda TBMM’de gündeme gelecek her muhterem ve müstesna kanun teklifine de sonuna kadar destek vereceğim."dedi.

sayin-devlet-bahceli-partimizin-tek-adayi

Sayın Devlet Bahçeli partimizin tek adayı

MHP Genel Başkan Yardımcısı, İstanbul Milletvekili Semih Yalçın, "Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli, 13. Olağan Büyük Kurulta'yda partimizin ve camiamızın tek adayıdır. Bunun dışında hariçten kendilerine aday süsü vermeye çalışacaklar çıkabilir. Ancak bunların Ülkücü iradeyi etkilemeleri ve teşkilatlarımızın gerçekleştireceği kongrelere nüfuz etmeleri mümkün değildir. Güçlü ve caydırıcı Ülkücü irade, hiçbir maceraya ve hiçbir maceraperestin rol çalma çabasına izin vermeyecektir" diye ifade etti.

mhp-lideri-bahceli-ayasofya-camisinin-tasarruf-hakki-sadece-turkiyeye-aittir-baska-mihrak-ve-ulkelere-yalnizca-halt-yemek-dusecektir-

MHP Lideri Bahçeli: Ayasofya Camisi’nin tasarruf hakkı sadece Türkiye’ye aittir. Başka mihrak ve ülkelere yalnızca halt yemek düşecektir

MHP Lideri Bahçeli "Ayasofya Camisi’nin tasarruf hakkı sadece Türkiye’ye aittir. Başka mihrak ve ülkelere yalnızca halt yemek düşecektir. Yunanistan’ın ve bu ülke çizgisinde siyaset yapan CHP’nin karalama kampanyası bayağı ve beyhude bir çırpınıştır" dedi.

mhp-lideri-bahceliturklugun-sancagi-inmeyecek-turk-milleti-hicbir-zulmete-tamam-demeyecektir

MHP Lideri Bahçeli:Türklüğün sancağı inmeyecek, Türk milleti hiçbir zulmete tamam demeyecektir.

Milliyetçi Hareket Partisi Lideri Devlet Bahçeli'nin açıklamaları şu şekilde; ''Türkiye’mizi kapsam ve hedefine alan stratejik tehditlerin mahiyeti çeşitlenirken, muhtevası hem çetrefilleşmekte hem de çetin bir hal almaktadır.

alaattin-cakici-devlet-bahceliyi-ziyaret-etti

Alaattin Çakıcı Devlet Bahçeli’yi ziyaret etti

MHP Genel Merkezi’nde gerçekleşen görüşme sonrası Twitter hesabından bir paylaşım yapan Çakıcı şu ifadeleri kullandı:

mhp-lideri-devlet-bahceliden-teskilatlara-9-maddelik-genelge

MHP Lideri Devlet Bahçeli’den teşkilatlara 9 maddelik genelge

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli teşkilatlara bir genelge gönderdi. Genelgede “Yeni Normal” sürece de değinen MHP Lideri Bahçeli'nin teşkilatlara gönderdiği genelgede 9 maddeden oluşan hükümler yer aldı. MHP Lideri Devlet Bahçeli'nin yayımladığı o 9 maddelik genelgede şu ifadeler paylaşıldı;

mhp-lideri-bahceliden-siyasi-partiler-kanunu-aciklamasi-tam-destek-verecegiz

MHP Lideri Bahçeli'den Siyasi Partiler Kanunu açıklaması: Tam destek vereceğiz

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Siyasi Partiler Kanunu'yla ilgili tartışmalara ilişkin, "Son gelişmeleri dikkate aldığımız vakit anlaşılıyor ki bu reformlar acilen çıkartılmalıdır." dedi.

mhp-lideri-devlet-bahceli-turkiyenin-cokusunu-isteyenler-avuclarini-yalayacaklardir

MHP Lideri Devlet Bahçeli: Türkiye’nin çöküşünü isteyenler avuçlarını yalayacaklardır

Türkiye'in salgına mağlup olmasını ümit ve özlemle bekleyenlerin çok fazla olduğunu kaydeden MHP Lideri Devlet Bahçeli, ''İnanıyorum ki, fertlerinin birbiriyle ilgili kaygı taşımadığı, birbirinin hakkını ve hukukunu teslim ve telif etmediği toplum veya milletlerin ayakta kalma şansı yoktur. Ben değil biz dedikten, hassas ve sorumlu hareket ettikten sonra felaketlerin taarruzunu bozguna uğratırız.'' ifadelerini kullandı.

mhp-lideri-bahceli-darbeci-gelenegin-siyaset-ayagi-olan-chp-sucustu-yakalanmistir

MHP Lideri Bahçeli: Darbeci geleneğin siyaset ayağı olan CHP suçüstü yakalanmıştır

Milliyetçi Hareket Partisi Lideri Devlet Bahçeli'nin açıklamaları şu şekilde; ''Türk milletine mensubiyeti ağır yaralı zevat, zihniyet ve ziyankâr çevrelerin meşum ve melun emelleri son zamanlarda dikkat çekici şekilde artış göstermektedir.

mhp-lideri-bahceliden-3-mayis-milliyetciler-gunu-mesaji

MHP Lideri Bahçeli'den 3 Mayıs Milliyetçiler Günü mesajı

Milliyetçi Hareket Partisi Lideri Devlet Bahçeli 3 Mayıs Milliyetçiler günü münasebetiyle bir mesaj yayınladı.