canlı yayın
baskan-guder-battalgazimizi-dogru-ve-planli-yatirimlar-ile-bulusturuyoruz

BAŞKAN GÜDER: “BATTALGAZİMİZİ DOĞRU VE PLANLI YATIRIMLAR İLE BULUŞTURUYORUZ”

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Malatya’ya bir takım gezi ve incelemelerde bulunmak için gelen AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mahmut Kaçar’ı, Battalgazi Belediyesi’nde ağırlayarak, hayata geçirdiği ve geçirmeyi planladığı prestij projeler hakkında brifing verdi.

kadin-girisimciler-istisare-toplantisinda-bulustu

KADIN GİRİŞİMCİLER İSTİŞARE TOPLANTISINDA BULUŞTU

BAŞKAN GÜDER: “KALKINMA HEDEFLERİNİN EN ÖNEMLİ AYAĞI KOOPERATİFÇİLİKTİR” AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık’ın başkanlığında Battalgazi’nin Kalbi Kadın Kooperatifi’nin ev sahipliğini yaptığı Girişimci Kadın Kooperatifi istişare toplantısı, Battalgazi Belediyesi konferans salonunda düzenlendi. Toplantıda konuşan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Kalkınma hedeflerinin en önemli ayağı Kooperatifçiliktir ve bizler Kooperatifçiliğe büyük önem veriyoruz” dedi

150-bin-fidan-toprakla-bulustu

150 BİN FİDAN TOPRAKLA BULUŞTU:

Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın himayelerinde geçtiğimiz yıl başlatılan ve Türkiye’nin 81 il ve 922 ilçesinde ‘Geleceğe Nefes’ sloganıyla gerçekleştirilen fidan dikim töreni kapsamında Malatya’da 13 ilçede birçok ayrı lokasyonda 150 bin fidan toprakla buluştu. Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatya’da gerçekleştirilen fidan dikimi programında, Büyükşehir Belediyesi olarak Malatya’da ki ağaçlandırılmış alanı en az 10 katına çıkarmayı hedeflediklerini söyledi.

baskan-cinar-esnaflarla-istisare-ve-degerlendirme-toplantisinda-bulustu

BAŞKAN ÇINAR, ESNAFLARLA ‘İSTİŞARE VE DEĞERLENDİRME’ TOPLANTISINDA BULUŞTU

“Galericiler Sitelerimizin Ruhsat Problemini Çözdük” Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ İlçe sınırlarımızda ticari faaliyetlerine devam eden Galericiler Sitelerimizin en büyük sıkıntısı olan ruhsat problemini esnaflarımızla aramızdaki güzel diyalog ve iletişim sayesinde büyük oranda çözüme kavuşturduk.” diye konuştu.

sporcular-battalgazinin-tarihi-mekanlarinda-bulustu

SPORCULAR BATTALGAZİ’NİN TARİHİ MEKANLARINDA BULUŞTU

Yerli ve yabancı birçok turistin uğrak yeri olan Battalgazi’nin tarihi mekanları, sportif faaliyetlere de ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Gençlik ve Spor Bakanlığı ve Türkiye Satranç Federasyonu tarafından 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları çerçevesinde ‘Geçmişten Geleceğe Hamle Yapıyoruz’ projesi ile Battalgazi’nin tarihi mekanlarında satranç turnuvası düzenlendi.

yesilyurt-belediyesi-genc-sanatci-bilal-sonsesi-malatyali-hayranlariyla-bulusturacak

YEŞİLYURT BELEDİYESİ, GENÇ SANATÇI BİLAL SONSES’İ MALATYA’LI HAYRANLARIYLA BULUŞTURACAK

“Pandemi Sürecinde Toplumsal Motivasyonu Güçlendirmeye Çalışacağız” Yeşilyurt Belediyesi, 16 Ekim Cuma günü saat 20:30’da Beylerderesi Şehir Parkında sosyal mesafe kuralları altında düzenleyeceği konser programında, son dönemlerde seslendirdiği şarkılarla gençlerin beğenisini toplayan Bilal Sonses’i Malatya’lı hayranlarıyla buluşturacak.

baskan-guder-81-ilden-malatyaya-gelen-genclerle-bulustu

BAŞKAN GÜDER, 81 İLDEN MALATYA’YA GELEN GENÇLERLE BULUŞTU

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Genç Stratejik Araştırmalar Derneği’nin düzenlediği ‘Bölgesel Kalkınmaya Gençlik Katılım Zirvesi’ne konuşmacı olarak katıldı. Gençliğin sorunlarının masaya yatırıldığı zirvede konuşan Başkan Güder, “Gençlerimizin hayalleri ve ümitleri, bize her daim yol gösterici olmaktadır” dedi.

baskan-gurkan-eski-meclis-uyeleriyle-bulustu

BAŞKAN GÜRKAN ESKİ MECLİS ÜYELERİYLE BULUŞTU

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ile AK Parti İl Başkanı İhsan Koca Partinin İl Genel Meclisi eski üyeleri ile bir araya geldi. Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, AK Parti Genel Meclisi eski üyeleri ile yakından ilgilenerek, sohbet etti.