AKP
AKP
tokat-osb-de-bulunan-fabrikaya-cokme--plani-ve-rusvet-carki

Tokat OSB de bulunan fabrikaya ÇÖKME planı ve RÜŞVET çarkı

Teşvikten faydalana bilmek için teminat olarak fabrika binasını ipotek gösterildi. Rüşvet çetesinin Asıl gayelerinin bizleri mağdur duruma sokup elimizdeki fabrika ve arazimizin elimizden banka aracılığıyla ucuza kapatıp kendi adlarına geçirmek .

erhan-cengiz-kiymetli-babasi-musa-cengiz-in-vefati-vesilesiyle-taziye-dileklerinde-bulunanlara-tesekkur-etti

Erhan CENGİZ Kıymetli Babası Musa CENGİZ 'in Vefatı Vesilesiyle Taziye Dileklerinde Bulunanlara Teşekkür Etti.

Kıymetli Babamın vefatı vesilesiyle; Uzaktan yakından cenazemize katılan, taziye ziyaretinde bulunan, mesaj gönderen, telefonla başsağlığı dileyen, internet aracılığı ile mesajını ileten, definden önce ve sonra taziyemize gelip acımızı paylaşan dualarını esirgemeyen;

rektor-prof-dr-kizilaya-hayirli-olsun-ziyaretinde-bulunan-baskan-gurkan

Rektör Prof. Dr. Kızılay’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Başkan Gürkan

ÜNİVERSİTEMİZ İLE İŞBİRLİĞİ İÇERİSİNDE ÇALIŞIYORUZ Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, beraberinde AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci ile birlikte İnönü Üniversitesi Rektörlüğüne yeniden atanan Prof. Dr. Ahmet Kızılay’ı makamında ziyaret ederek görevinde başarılar dilediler.

kaptaj-tesislerinde-incelemelerde-bulunan-buyukelci-miyajima

Kaptaj tesislerinde incelemelerde bulunan Büyükelçi Miyajima

MALAYA ŞEHRİ KALİTELİ SU TÜKETİYOR Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Battalgazi gezisi sonrası Japonya Ankara Büyükelçisi Akio Miyajima ile birlikte Kaptaj tesislerini ziyaret ederek e incelemelerde bulundular

kuyuonu-hes-projesinde-incelemelerde-bulunan-baskan-gurkan

Kuyuönü HES Projesinde incelemelerde bulunan Başkan Gürkan,

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, çalışmaların devam ettiği Kuyuönü Hidroelektrik Santralinde incelemelerde bulunarak, yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

basbug-alparslan-turkes-turk-siyaset-ve-devlet-hayatinda-muhterem-iz-ve-eserleri-bulunan-bir-liderdir

Başbuğ Alparslan Türkeş, Türk siyaset ve devlet hayatında muhterem iz ve eserleri bulunan bir liderdir.

Türk milletinin gönlünde mümtaz ve müstesna bir yeri bulunan merhum Başbuğumuz Alparslan Türkeş Bey’i vefatının 23’üncü yıldönümünde Fatihalarla anıyoruz. Merhum Kurucu genel başkanımız, Türk siyaset ve devlet hayatında muhterem iz ve eserleri bulunan bir liderdir.

deprem-sonrasi-battalgazi-ilcesinde-incelemelerde-bulunan-baskan-gurkan

Deprem sonrası Battalgazi ilçesinde incelemelerde bulunan Başkan Gürkan,

VALİLİK, AFAD VE BÜYÜKŞEHİR OLARAK GEREKLİ TEDBİRLERİ ALDIK · Büyükşehir Belediyesine ait spor salonlarının, semt konaklarının ve sosyal tesislerin hepsinin açık olduğunu belirten Başkan Gürkan, “Hepsinde gece ikamet eden vatandaşlarımız var. Evlerine giremeyen, korkan vatandaşlarımızı burada misafir ediyoruz. Günlük 6 bin kişilik yemek çıkarılıyor.”

battalgazi-ilcemizde-bulunan-bayan-muhtarlarimizi-ziyaret-ettik

''BATTALGAZİ İLÇEMİZDE BULUNAN BAYAN MUHTARLARIMIZI ZİYARET ETTİK''.

Yeni yılın ilk programına battalgazi ilçemize bağlı üç başarılı bayan muhtarımız olan Paşaköşkü mahalle muhtarımız sayın Asiye Şahin, Ataköy mahalle muhtarımız sayın Elif Gemici ve Niyazi mahallesi muhtarımız sayın Nilgün Tekatlı hanımefendileri ziyaret edip sorunlarını dinleyerek başladık. Ziyarette ilçe başkanımız Mesut Samanlı muhtarlığın önemini şu sözlerle dile getirdi:

millet-bahcesi-yapilacak-alanda-incelemelerde-bulunan-baskan-gurkan

Millet Bahçesi yapılacak alanda incelemelerde bulunan Başkan Gürkan,

MİLLET BAHÇESİ MALATYA’YA DEĞER KATACAK BİR PROJE Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, çalışmaların başladığı Millet Bahçesinde incelemelerde bulunarak çalışmalar hakkında bilgiler aldı. İnceleme gezisine Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ın yanı sıra Genel Sekreter Yardımcısı Latif Okyay, Battalgazi Muhtarlar Dernek Başkanı Abdulvahap Ortaç, MASKİ Genel Müdürü, Daire Başkanları ve ilgili şube müdürleri katıldı.

yesilyurt-belediyesi-riskli-bulunan-uc-katli-binanin-yikimini-gerceklestirdi

YEŞİLYURT BELEDİYESİ, RİSKLİ BULUNAN ÜÇ KATLI BİNANIN YIKIMINI GERÇEKLEŞTİRDİ

“Riskli Binalara Geçit Vermedik, Vermeyeceğiz” Yeşilyurt Belediyesi, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından riskli bulunup yıkılmasına karar verilen Cevatpaşa Mahallesindeki üç katlı binanın yıkımını gerçekleştirdi. Başkan Çınar, “Kent estetiğine uygun olmayan ve tehlike arz eden bu tür binaların yıkımı emniyet ve sağlık açısından büyük önem taşımaktadır.Riskli binalara geçit vermedik, vermeyeceğiz.” dedi.

canli-hayvan-pazarinda-incelemelerde-bulunan-baskan-gurkan

Canlı Hayvan Pazarı’nda incelemelerde bulunan Başkan Gürkan,

· Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “Hayvan Pazarındaki bütün kurbanlıkların veteriner hekimlerimiz tarafından kontrolleri yapılıyor, vatandaşlarımız herhangi bir şüpheye kapılmadan kurbanlıklarını gönül rahatlığı ile alabilirler.”

-turk-ekonomisinde-bulunan-mikroplar-2-

TÜRK EKONOMİSİNDE BULUNAN MİKROPLAR 2

Tokat belediye Başkan adayı Alparslan Akyüz, ‘Hukukun üstün olmadığı bir ülkede reel ekonomiden bahsedilemez. Aynı zamanda ekonomik büyümeden de bahsedilemez. Hakkı üstün tutan bir ekonomi anlayışı güçlü siyaset ve güçlü meclisle olur.

turk-ekonomisinde-bulunan-mikroplar-1

TÜRK EKONOMİSİNDE BULUNAN MİKROPLAR (1)

Tokat belediye Başkan adayı Alparslan Akyüz Ülkemiz bu zulüm aracından ancak ve ancak adil ekonomik düzen sayesinde kurtulabileceğini belirtti.